alimec 23102 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 درود دوستان مهندس بی مقدمه: مهندس جان این توی شغل مهندسی یه قانونه و اصلا اولین قانونه که : یه مهندس پای حرفش باید محکم وایسه حتی اگر غلط بود نظر شما چیست؟ 24
panisa 12132 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 سلام. نشنیده بودم تاحالا. ولی من خودمم اگه یه حرف غلطی رو به کسی بگم که بعدا متوجه شم غلطه میگم که غلط بوده حرفم. 13
en.ml 4113 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 چه مهندس چه غیره مهندس پای هر حرفی نباید وایستاد ..یعنی اونموقع اونطرف فکر نداره و منطق و درک نداره و کورکورانه پای بعضی چیزها وایستاده خیلی وقتها همه اشتباه می کنند. 10
poor!a 15130 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 نشنیده بودم ولی خب من خودم همیشه مرغمیه پا داره و تا جایی که میشه سعی میکنم حرف و تصمیمم رو توجیه کنم البته سعی مهم میکنم پر بیراه نگم که قابل توجیه هم باشه کم پیش میاد زیر بار برم اونم در صورتی که یکی بالاتر از خودم حرفم و نقض کنه و قبول داشته باشمش 12
m.sarmast 1494 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اینجوری بهتره بگیم: یه مهندس تا زمانی که مطمئن نشده نظریه اش غلطه باید روی حرفش بایسته. 13
mohammad.prince 133 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 سلام مهندس نشنیده بودم اینو ولی من از ایناش نیستم . سعی میکنم اشتباهی نباشه ولی اگه شد حتما اشتباهمو قبول میکنم. 8
*Polaris* 19606 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 یه مهندس پای حرفش باید محکم وایسه حتی اگر غلط بود نظر شما چیست؟ من که مهندس نیستم و اطلاعی ندارم! ولی در مورد بچه های پزشکی و پیرا پزشکی نمیشه این رو گفت! :ydm47612zsesgift969 بخوام رو حرفی که در موردش اطمینان ندارم بایستم، جون یه نفر یا چندین نفر در خطـره! 13
- Nahal - 47858 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 واااااااااااا هر آدمی باید انتقاد پذیر باشه و یه دنده نباشه .ربطی هم به مهندس بودن یا نبودن نداره ! 14
partow 25305 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 مطمئنی این قانونه مهندسیه ...؟ فکر کنم این قانون واسه دکترا باشه ها .. 15
alimec 23102 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 مطمئنی این قانونه مهندسیه ...؟ فکر کنم این قانون واسه دکترا باشه ها .. من نگفتم 8
bme.masood 5832 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 حالا این قانونه مهندسسیه یا نه نیدونم اما قانون زندگیه من که نیست اگه صداقت مبنا قرار بدی پس این قانون نقض میشه 9
کتایون 15176 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اولا که کی گفته من مهندسم؟!!!:icon_razz: دوما که به نظرم این طرز فکر هیج جا و برای هیچ قشری کاربرد نداره... 9
alimec 23102 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 کی گفته اینو؟:gnugghender: اسپم نکن دختر راستی سال نوت مبارک 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اسپم نکن دخترراستی سال نوت مبارک مستر مکانیک همه همینو گفتن ها من فخط اسمم بد در رفته :vahidrk: با ی خانم با شخصیت اینجوری حرف نمیزنن مرسی سال نوی شمام مبارک:hapydancsmil: سال خوبی داشته باشین 6
saeed99 2563 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 درود دوستان مهندسبی مقدمه: مهندس جان این توی شغل مهندسی یه قانونه و اصلا اولین قانونه که : یه مهندس پای حرفش باید محکم وایسه حتی اگر غلط بود نظر شما چیست؟ نه اینطوری نیست یه خورده احتیاج به توضیح داره این قانون نیست بیشتر توصیه هستش ، برا مهندسای جوون و تازه کار دامنه این توصیه فقط تا حدیه که خطرجانی یا مالی جدی متوجه کسی نشه. مثل هرجای دیگه ای باید رییس مشخص باشه ، تا کارگر و سرکارگرحساب کار دستشون بیاد والا کنترل امورازدست مهندس سرپرست کارگاه خارج میشه. تا وقتی که جا نیفتادی ،بعضی وقعا تو کارگاه لازمه اینطوری باشی تجربه شخصی 9
sam arch 55879 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 ممنون از دعوت.. این سخن رو شنیده بودم...ولی اختصاصی برای مهندسان نشنیده بودم... شخصا در هیچ کاری افراط نمی کنم... اگر نظریه ای کامل تر باشه..و اینکه بر نظریه ی من اشکال وارد باشه به صورت موجه...حرف خودم رو پس می گیرم... البته قبل از اینکه به این مراحل برسم....سعی می کنم حرفی رو بزنم که قبلا رو اون فکر کرده باشم..تا عواقب این چنین نداشته باشه... 9
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 تا وقتی از یه حرفی، تقریبا مطمئن نباشم، نمیگم و روش پافشاری نمیکنم. ولی اگه مطمئن شدم، دیگه از حرفم کوتاه نمیام تا جایی که 100 % از غلط بودنش مطمئن نشم. 5
ارسال های توصیه شده