alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ درود دوستان مهندس بی مقدمه: مهندس جان این توی شغل مهندسی یه قانونه و اصلا اولین قانونه که : یه مهندس پای حرفش باید محکم وایسه حتی اگر غلط بود نظر شما چیست؟ 24 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. نشنیده بودم تاحالا. ولی من خودمم اگه یه حرف غلطی رو به کسی بگم که بعدا متوجه شم غلطه میگم که غلط بوده حرفم. 13 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ چه مهندس چه غیره مهندس پای هر حرفی نباید وایستاد ..یعنی اونموقع اونطرف فکر نداره و منطق و درک نداره و کورکورانه پای بعضی چیزها وایستاده خیلی وقتها همه اشتباه می کنند. 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نشنیده بودم ولی خب من خودم همیشه مرغمیه پا داره و تا جایی که میشه سعی میکنم حرف و تصمیمم رو توجیه کنم البته سعی مهم میکنم پر بیراه نگم که قابل توجیه هم باشه کم پیش میاد زیر بار برم اونم در صورتی که یکی بالاتر از خودم حرفم و نقض کنه و قبول داشته باشمش 12 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اینجوری بهتره بگیم: یه مهندس تا زمانی که مطمئن نشده نظریه اش غلطه باید روی حرفش بایسته. 13 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مهندس نشنیده بودم اینو ولی من از ایناش نیستم . سعی میکنم اشتباهی نباشه ولی اگه شد حتما اشتباهمو قبول میکنم. 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ یه مهندس پای حرفش باید محکم وایسه حتی اگر غلط بود نظر شما چیست؟ من که مهندس نیستم و اطلاعی ندارم! ولی در مورد بچه های پزشکی و پیرا پزشکی نمیشه این رو گفت! :ydm47612zsesgift969 بخوام رو حرفی که در موردش اطمینان ندارم بایستم، جون یه نفر یا چندین نفر در خطـره! 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ واااااااااااا هر آدمی باید انتقاد پذیر باشه و یه دنده نباشه .ربطی هم به مهندس بودن یا نبودن نداره ! 14 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ مطمئنی این قانونه مهندسیه ...؟ فکر کنم این قانون واسه دکترا باشه ها .. 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ مطمئنی این قانونه مهندسیه ...؟ فکر کنم این قانون واسه دکترا باشه ها .. من نگفتم 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ حالا این قانونه مهندسسیه یا نه نیدونم اما قانون زندگیه من که نیست اگه صداقت مبنا قرار بدی پس این قانون نقض میشه 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اولا که کی گفته من مهندسم؟!!!:icon_razz: دوما که به نظرم این طرز فکر هیج جا و برای هیچ قشری کاربرد نداره... 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ کی گفته اینو؟:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ کی گفته اینو؟:gnugghender: اسپم نکن دختر راستی سال نوت مبارک 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اسپم نکن دخترراستی سال نوت مبارک مستر مکانیک همه همینو گفتن ها من فخط اسمم بد در رفته :vahidrk: با ی خانم با شخصیت اینجوری حرف نمیزنن مرسی سال نوی شمام مبارک:hapydancsmil: سال خوبی داشته باشین 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ باید اینجور مهندسا رو با مدرکشون با هم آتیش بزنی........ 9 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ درود دوستان مهندسبی مقدمه: مهندس جان این توی شغل مهندسی یه قانونه و اصلا اولین قانونه که : یه مهندس پای حرفش باید محکم وایسه حتی اگر غلط بود نظر شما چیست؟ نه اینطوری نیست یه خورده احتیاج به توضیح داره این قانون نیست بیشتر توصیه هستش ، برا مهندسای جوون و تازه کار دامنه این توصیه فقط تا حدیه که خطرجانی یا مالی جدی متوجه کسی نشه. مثل هرجای دیگه ای باید رییس مشخص باشه ، تا کارگر و سرکارگرحساب کار دستشون بیاد والا کنترل امورازدست مهندس سرپرست کارگاه خارج میشه. تا وقتی که جا نیفتادی ،بعضی وقعا تو کارگاه لازمه اینطوری باشی تجربه شخصی 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون از دعوت.. این سخن رو شنیده بودم...ولی اختصاصی برای مهندسان نشنیده بودم... شخصا در هیچ کاری افراط نمی کنم... اگر نظریه ای کامل تر باشه..و اینکه بر نظریه ی من اشکال وارد باشه به صورت موجه...حرف خودم رو پس می گیرم... البته قبل از اینکه به این مراحل برسم....سعی می کنم حرفی رو بزنم که قبلا رو اون فکر کرده باشم..تا عواقب این چنین نداشته باشه... 9 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تا وقتی از یه حرفی، تقریبا مطمئن نباشم، نمیگم و روش پافشاری نمیکنم. ولی اگه مطمئن شدم، دیگه از حرفم کوتاه نمیام تا جایی که 100 % از غلط بودنش مطمئن نشم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده