*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ الان اینا لذت بخش ترین بودن؟ خاطره انگیز بودن درسته مامانم اینا اینجوری بودن من اینجوری بودم 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ اولی آذرماه 89 همراه تنها دوستانی که 19 ساله دارمشون طی یک اقدام انقلابی تصمیم گرفتیم طی دو روز بریم سفر : مبدا : اصفهان مقصد : آبگرم - دلیجان - غار نخجیر - نراق - مشهد اردهال - نیاسر - برزک - کاشان - قمصر - بادرود - نطنز - اصفهان انقدر خندیدیم و ملتو سرکار گذاشتیم و توی سر و مغز هم زدیم که تا یه هفته بعدش تو خونه افتاده بودیم ... دومی هم فروردین 90 بازهم با پیام و میثم دو دوست همیشگیم ... مبدا : اصفهان مقصد : سد زاینده رود توی یک روز آفتاب و ابر و باد و بارون و برف و یخ روز تجربه کردیم ... یاد باد آن روزگاران یاد باد 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خاطره انگیز بودن درسته مامانم اینا اینجوری بودن من اینجوری بودم البته خیلی جالب تعریف کردین/ منم یه تو آبگرم اردبیل مسموم شدم(بخاطر گوگرد) سر گیجه شدید گرفتم/ نزدیک بود با سر بخورم به لبه ی استخر که پدرم منو گرفت و بخیر گذشت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من یکی از بهترین سفر هام سفر با یونی به مشهد بود از طرف بسیج یه چیز شبیه اخراجی ها بود ما همراه خودمون قلیون و پاستور و........................................... بود اونا همراهشون ................................. (خودتون میدونیید چی بود ) خلاصه کلی حال کردیم اون وسط یادش بخیررررررررررررررررررررررررررر 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خاطره انگیز یکیش برمیگرده به زمانی که 6 سالم بود.............خونوادگی با یه تور رفته بودیم شمال، رامسر فک کنم..........آدم هیچ وقت خاطره عشق اولش رو فراموش نمی کنه..........اولین عشقمهم یکی از مسافرای اون اتوبوس بود ............. به مامانش گیر داده بود اینو برام بگیر هی کجایی الان؟ یکی دیگش برای آستارا بود توی شهریور و دریا و .... بدنم سوخت....مثل مار پوست انداختم.............یه پوست جدید یه زندگی جدید از ماسوله و اصفهان و تیریز و مشهد هم خاطره های خوبی دارم که در این مقوله نمی گنجد:xbex7jmjnhtbacgrr3x 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ من سفرهام هرکدومشون خیلی خوب باشند حتما یه جا زهرمارم میشه... رفتیم سه چهارسال پیش کیش همش خوش گذشت الا آخرش که پرواز از ساعت 10 شب با تأخیر به 4 صبح رسید و تازه شام هم ندادند.......از کیش متنفر شدم:icon_razz: ولی یکی از سفرهای جالبی که داستم وواقعا کلی برامون خاطره شده یک سفر تقریبا یک هفته ای به مقصد گنبد کاووس بود به همراه آبجیم و دوستمون که توو شمال طوفان گیر شدیم توی راه برگشت هم دینام ماشین جام شد... ولی کلی خوش گذشت و به همسفرهام ثابت شد همسفر خوبی هستم این سفر برمیگرده به چهارسال پیش 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سال 86 که ماشین خریدیم،نوروز 87 رفتیم شمال با اینا.کلا 7نفر بودیم!!!!!!!!کاملا پرس شدیم ولی واقعا سفر فوق العاده ای بود. پارسال هم از طرف یونی برای بازدید کارخونه رفتیم شمال که سفری بسیار شیرینی بود از دوران تلخ دانشجویی. 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سفر پارسال شیراز + همه اون مسافرتا ک همه دختر خاله ها میومدن با هم میرفتیم شمال + سفر مشهد با بچه های راهنمایی بود فک کنم + راهیان نور اول دبیرستان 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ درود بر دوستان نواندیش نوروز مبارک با شروع سال نو خیلی ها عزم سفر کرده تا خستگی های یکسال تلاش بی وقفه رو از تن بزدایند(او مای گاد) سوال:خاطره انگیزترین و لذت بخش ترین سفر داخلی که رفتین؟ راستش هر گلی بوی خودش رو داره . نمی تونم انتخاب کنم. همش بدی و خوبی باهم داشته... مممم. از لحاظ همسفران : ب طور کلی هر جا ک صمیمت باشه، با اون جمع برم سفر خوش می گذره . از لحاظ مکانی هم: خب. تاریخی، طبیعت گردی، زیاده دیگه. هر کدوم حس خودش رو داره. ولی من دوست دارم برم شیراز دوباره . 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ سفر پارسال شیراز + همه اون مسافرتا ک همه دختر خاله ها میومدن با هم میرفتیم شمال + سفر مشهد با بچه های راهنمایی بود فک کنم + راهیان نور اول دبیرستان شیما راهیان نور رفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ راسش اول بهار دسه جمعی رفته بودیم زیارت....... خیلی خوش گذشت 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ شیما راهیان نور رفتی؟ منم رفتم... رفتيم طلاييه و هويزه و.. خوش گذشت و البته اونجا فهميدم اين سفرها چه سفرهاي خطرناكي براي شستشوي مغزي اطراف هستند.. اينم بگم شهر خودمون هم جز مناطقشون هستند ولي به دليل بازسازي زود هنگام شهر توسط مردم (نه حكومت) اثري از اينكه يه روزي اينجا 160 موشك اصابت كرده نيست!! خب چنين شهري براي شستشوي مغزي مسافران بدرد نميخوره.. 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ شیما راهیان نور رفتی؟ آرررره انقده حال داد یادم باشه واست تعریف کنم چیکارا کردیم ۲ بارم رفتم از سال بعدش دیگه ب مدرسه ما سهمیه ندادن 5 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ درود بر دوستان نواندیش نوروز مبارک با شروع سال نو خیلی ها عزم سفر کرده تا خستگی های یکسال تلاش بی وقفه رو از تن بزدایند(او مای گاد) سوال:خاطره انگیزترین و لذت بخش ترین سفر داخلی که رفتین؟ درود بر شما روز نو مبارک yeah yeah:ws3: از سفر داخلی خاطره ای ندارم فقط از سفر خاجی بیشتر دوستان گفتند شمال ولی من خودم ساکن شمالم:2rqfst4: پس جابجایی بین شهریمون سفر حساب نمیشه کرمانشاه - اهواز - اصفهان - مشهد - همدان اگه بخوام بین اینا خاطره انگیز ترینشون انتخاب کنم کرمانشاه برمیگزینم عید 90 بود خیلی خیلی خیلی خوش گذشت راستی فردا صبح عازم شیراز هستیم البته همسفر خوبی نداریم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ یادش بخیر ,دو سه سال پیش بیخبری ؛بدون اینکه به فک و فامیلا بگیم رفتیم مشهد ( نه از ترس سوغاتا؛ نه، فقط میخواستیم زیاد درگیر خرید نباشیم و راحت باشیم ) یه شب رفتیم زیارت؛ مامانم اینا تو صحن منتظر بابا بودن؛ منم رفتم طرف کفشداری دنبال بابام, یهو تو شلوغی دیدم یکی کنارمه ؛کپیه عمم، داره کفش میپوشه؛ نگاش کردم,آخی چقدر شبیه عممه ها؛ بهتر نگاه کردم ؛ دیدم عههههه, عمَمه که :icon_pf (34): نمیدونستم چیکا کنم؛ برم طرفش ؛نرم طرفش؛ آخه تابلو میشدیم جفتمون ؛ بیخبری رفتیم مشهد ,اونم تو یه تایم آخه چه جالب دقیقا همون لحظه اونجا بود خلاصه رفتم و به بابام اینا گفتم و زنگ زدیم و بعد اون همش باهم تو صحن قرار میذاشتیم و میرفتیم زیارت,:hapydancsmil: خیلی برام جالب بود,اونجا تو اون همه شلوغی آدم خونوادشو گم کنه به سختی پیدا میشه؛ من چطور عمم رو دیدم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ هر کدومش یه جوری خوب بوده ولی دو سال پیش جوونای فامیل باهمدیگه رفتیم شمال واقعا خوش گذشت تمام روز فکرمون مشغول بود که واسه شب که میخوایم پانتومیم بازی کنیم چه کلمه هایی انتخاب کنیم حال تیم مقابل و بگیریم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ درود بر شماروز نو مبارک yeah yeah:ws3: از سفر داخلی خاطره ای ندارم فقط از سفر خاجی بیشتر دوستان گفتند شمال ولی من خودم ساکن شمالم:2rqfst4: پس جابجایی بین شهریمون سفر حساب نمیشه کرمانشاه - اهواز - اصفهان - مشهد - همدان اگه بخوام بین اینا خاطره انگیز ترینشون انتخاب کنم کرمانشاه برمیگزینم عید 90 بود خیلی خیلی خیلی خوش گذشت راستی فردا صبح عازم شیراز هستیم البته همسفر خوبی نداریم:icon_razz: به سلامتی رسیدی یه ندایی بده سفید برفی به دیدار مسافرهای نوروزی میره 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ماهم یه بار با بچه های یونی قبلیمون مثلا از طرف بسیج رفتیم جنگلهای مینو دشت خیلی خوش گذشت کلا اون موقعه ها به این حد نبودند... 10 سال پیش منظورمه ها 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ به سلامتی رسیدی یه ندایی بده سفید برفی به دیدار مسافرهای نوروزی میره دیر گفتی من برگشتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده