Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ اخه چرا مگه دسوتم نداری؟شما که جزءمایه دار های طهران هستین چی میشه یه کادوی کوچیک از میلاد نور طبقه ی چهرم برام بگیری؟ نههه..کی گفته من دوست دارم.. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ هرچی تو واسشون بگیری.. :vahidrk: زعفران+جیلی بیلی+نبات+نخود+یه کادو لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ نههه..کی گفته من دوست دارم.. جشن عاطفه هاست ای بی عاطفه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ راس میگه فری منم سوغات میخوام تو فعلا برو تو کار ممد.. 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ زعفران+جیلی بیلی+نبات+نخود+یه کادو بخر واسشون میارم.. :hapydancsmil: جشن عاطفه هاست ای بی عاطفه تازه فهمیدی بی عاطفم..؟؟ گیراییت ضعیفه ها.. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ دقت نمیکنیااااهمینجوری نخونده رد میکنی :vahidrk: راس میگه فری منم سوغات میخوام هر چی می خوای به من بگو با گاری میرم دنبالش میریم برات خرید می کنیم 1 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ الهام خاله ریزه داره میاد مشهد سوغاتی ازش نمی خوای بگیری؟ فردا مشهد نیستم شاهین از خودت میگیرم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ هر چی می خوای به من بگو با گاری میرم دنبالش میریم برات خرید می کنیم گاریه بدون خر میخوام چیکااار؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تو فعلا برو تو کار ممد.. سر بچه شیره نمال بخر واسشون میارم.. :hapydancsmil: تازه فهمیدی بی عاطفم..؟؟ گیراییت ضعیفه ها.. باشه من می خرم ولی شماره حسابم رو میدم تو پولش رو بفرست ولی محمد رضا میگه تو خیلی مهربون و با عاطفه ای شاید به شوخی یه چیزی به زبون بیاری ولی در عمل سوغاتی میاری لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سر بچه شیره نمال باشه من می خرم ولی شماره حسابم رو میدم تو پولش رو بفرست ولی محمد رضا میگه تو خیلی مهربون و با عاطفه ای شاید به شوخی یه چیزی به زبون بیاری ولی در عمل سوغاتی میاری من حساب ندارم.. ممدرضا شوخی داره باهات.. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ فردا مشهد نیستم شاهین از خودت میگیرم کجایی ؟من هم بیام؟این فرانه چهارشنبه اینجاست؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ گاریه بدون خر میخوام چیکااار؟؟؟؟؟؟ من خر دوستم رو کرایه میکنمدیگه چی؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ کجایی ؟من هم بیام؟این فرانه چهارشنبه اینجاست؟ میخوای تاریخ برگشتمم بدم ی وخ کسی جا نمونه از خبرا... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من حساب ندارم.. ممدرضا شوخی داره باهات.. پس من می خرم تو پولش رو حساب کن نه بچه جدی ای بود اون که با من شوخی داره تویی لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ کجایی ؟من هم بیام؟این فرانه چهارشنبه اینجاست؟ میرم شمال با 26 نفره دیگه.میای؟ کی؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من خر دوستم رو کرایه میکنمدیگه چی؟ دیگه خوش بگذره بهتون.. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ پس من می خرم تو پولش رو حساب کننه بچه جدی ای بود اون که با من شوخی داره تویی نه قیافش اونجوریه.. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ میخوای تاریخ برگشتمم بدم ی وخ کسی جا نمونه از خبرا... اخه گفتم برا پرده بنویسن و بیایم چاوشی خوانی کنیمو...تازه نهار هم اونجا تلپیم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ اخه گفتم برا پرده بنویسن و بیایم چاوشی خوانی کنیمو...تازه نهار هم اونجا تلپیم کجا؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده