.MohammadReza. 19850 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 19 خرداد، 2012 [FLASH=width=10 height=15] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] درود خدمت دوستان گرامی دیدم امشب شب عید هست و هیچ خبری تو انجمن نیست این شد که دست به کار شدیم و تاپیکی کاملا بدون مضمون و بدون هدف ایجاد کردیم اینجا هرچی دلت ( بزن و برقص، دعا، آرزو، نفرین :دی، و...) خواست میتونی بگی (اسپم هم آزاده) با اجازه مدیران 51
Valentina 13664 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 بسی کار به جایی کردیییییییی...:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حوصلمون به شدت سر رفته..:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 10
sam arch 55879 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 در راستایی حضور در تاپیک هایی که موضوع آن اسپم هست...و من شرمنده هستم چون گفته بودم در جایی جوری گربه را دمه حجله در ورودمان به انجمن کشتن که اسپم فراموشمان شده....!!! امیدوارم این پست مورد توجه اسپم کنندگان قرار بگیره..... ممنون از دعوتتون محمدرضا ی عزیز... 11
*mini* 37778 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 میناااااا نقل قولتو بپاک آهنگا قاطی شد..:icon_pf (34): پاکیدم 2
Valentina 13664 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 به قیافش میخوره طفلک باشه اخه به قیافش فقط میخوره کچل باشه.. 1
*mini* 37778 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 به قیافش میخوره طفلک باشه اخه یکم اوون گوشه چشمِ سمتِ راستش طفلکیِ...اما بقیش نه 2
ملیساا 5015 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 واااااااااااااای خیلی بامزه بود محمد رضااااااااااااااااااااااااااا بچه ها بفرمایید غذای استاندارد شب عید . 7
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2012 در راستایی حضور در تاپیک هایی که موضوع آن اسپم هست...و من شرمنده هستم چون گفته بودم در جایی جوری گربه را دمه حجله در ورودمان به انجمن کشتن که اسپم فراموشمان شده....!!!امیدوارم این پست مورد توجه اسپم کنندگان قرار بگیره..... ممنون از دعوتتون محمدرضا ی عزیز... ای بابا حالا امشب شب عیده دستتو بده به من بیا وسط الان باید چیکار کنیم اینجا ؟ آخه دیدم مثلا شب عیده ،هیچکس حال و حوصله نداره،همه قیافه های این شکلی گفتم یه تاپیک بزنم، ولی مثنکه موفق نبود این حرکت 3
*mini* 37778 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 واااااااااااااای خیلی بامزه بود محمد رضااااااااااااااااااااااااااا بچه ها بفرمایید غذای استاندارد شب عید . ملیساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا با من اینکارو نکککککککککککککککککککککککککن گشنم شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد 1
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2012 به قیافش میخوره طفلک باشه اخه به قیافش فقط میخوره کچل باشه.. یکم اوون گوشه چشمِ سمتِ راستش طفلکیِ...اما بقیش نه غیبت نکنید (نفری یکی) هدف این تاپیک یه چیز دیگس 3
Valentina 13664 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 [quote=MohammadReza;901272 غیبت نکنید (نفری یکی) هدف این تاپیک یه چیز دیگس وِر ایز هدف؟؟ 1
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2012 سلام اینجا از عیدی خبری هست؟ اوهوم اتفاقا یکی از اهداف اینجا عیدی گرفتن از ممد ادمینه واااااااااااااای خیلی بامزه بود محمد رضااااااااااااااااااااااااااا بچه ها بفرمایید غذای استاندارد شب عید . مرسی ملیساااا گشنم شد 2
ارسال های توصیه شده