اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ميدونين بچه ها مشکل من با عید دیدنی نيست. بيشتر مشكلم با تحلیلهای سیاسی و مسخره مهموناست . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ميدونين بچه ها مشکل من با عید دیدنی نيست.بيشتر مشكلم با تحلیلهای سیاسی و مسخره مهموناست . لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ميدونين بچه ها مشکل من با عید دیدنی نيست.بيشتر مشكلم با تحلیلهای سیاسی و مسخره مهموناست . اینو راست میگه تا میشینن یه جا هممون اقتصاد دان و سیاستمدار و ... میشیم بس که موضوع نداریم واسه صحبت ، البته خانوما هم همشون بازاری و پیش گو و دکتر میشن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ایووول تالار پزشکی :gnugghender:آخ حال میده با دل و روده اموات بیوفتیم به جون هم همه تالارا رو میریم ، فقط تالار شهرسازیو زیاد نترکونید ، این خانوم مدیر بهاره گفته بعدش جارو میده دستمون که خودمون تمیزش کنیم :icon_pf (34): آره میام ، با ماژیک تاچ و گواش و آبرنگ و مدادرنگی میوفتیم به جان در و دیوارش شما بیاید نقاشی کن بعدش یه دست رنگ میریم روش درست میشه 1 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ ایووول تالار پزشکی :gnugghender:آخ حال میده با دل و روده اموات بیوفتیم به جون هم بياين... يه سر ميريم سالن تشريح يه احوالي از اموات ميپرسيم... 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بياين... يه سر ميريم سالن تشريح يه احوالي از اموات ميپرسيم... باشه ، من پایه ام ... بگو چه روزی بیایم که برنامشو بچینیم . در ضمن خودتم باشی 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ شما بیاید نقاشی کن بعدش یه دست رنگ میریم روش درست میشه آره میام حسابی دیواراشو اینجوری خط خطی میکنم 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آره میام حسابی دیواراشو اینجوری خط خطی میکنم بابایی دخترتو نمیشناسی؟ بعدش باید همشو خودت پاک کنی 1 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ باشه ، من پایه ام ... بگو چه روزی بیایم که برنامشو بچینیم . در ضمن خودتم باشی اوكي...يا 11م يا باشه تا فردا ببينم برنامه مسافرت چي ميشه خبرشو بهت ميدم... 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ بابایی دخترتو نمیشناسی؟ بعدش باید همشو خودت پاک کنی در میرم ، حالا بیوفتا دنبالم اگه منو گرفتی ، میام برات پاک میکنم :tt2::th_running1: 1 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سلام.سال نو رو به همه دوستان نواندیش تبریک میگم. خب یکی از تصمیمایی که امسال گرفتیم اینه که دید و بازدید عید راه بندازیم و هر روز بریم چندتا تالار رو بریزیم بهم از روز قبل میگیم که مثلاً فردا میریم تالارای شهرسازی و عکاسی. یه عیدی واسه بچه های اون تالار می بریم، مثلاً هرکدوم یه تاپیک مربوط به اون تالار میزنیم یا مثلاً لینک یکی دوتا مطلب که خراب شده یا مثلاً عکساش از بین رفته رو یا اصلاح می کنیم یا معرفی می کنیم به مدیراش که درست کنن، یا .... و کمی نیز اسپم می نماییم و رفع زحمت می کنیم اگه بتونیم ازشون هم یه عیدی می گیریم. هر روز هر تالاری هم که بخوایم بریم یه تاپیک تو صفحه اصلی تالارش می زنیم واسه معرفی اون لینکا و عیدی هایی که میدیم و اونایی که میگیریم :gnugghender: خب حالا بزرگای نواندیشان کدوم تالارا هستن که روزای اول و دوم رو بریم سراغشون عید همه مبارک فقط کسی یزد نیادا ما خونه نیستسم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ عید همه مبارک فقط کسی یزد نیادا ما خونه نیستسم خیالت راحت. بیام، غافلگیرانه میام که باشی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خب تالار بعدی هم فکر کنم مکانیک خوب باشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ ای بابااااااااا پس چرا کسی دعوتمون نمی کنهههههههه چرا انقدر زود مهمونی قبلی تموم شد ؟؟؟؟ من فقط یکی دو تا پست تونستم بدم توش دهههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ پاشین برین اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/thread1608-727.html البته دست خالی نرین و عیدیتونو با خودتون ببرین 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خب تالار بعدی هم فکر کنم مکانیک خوب باشه دیگه خوش تشریف میارین پاشین برین اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/thread1608-727.html البته دست خالی نرین و عیدیتونو با خودتون ببرین راست میگه ....عیدی فراموش نشه ها قبلا کجا رفته بودید؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ خوش تشریف میارینراست میگه ....عیدی فراموش نشه ها قبلا کجا رفته بودید؟ قبلی تو شهرسازی بود که فقط یه نفر عیدی آورد 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ قبلی تو شهرسازی بود که فقط یه نفر عیدی آورد وقتی توهم میزنید بزرگ تالارید همین میشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ وقتی توهم میزنید بزرگ تالارید همین میشه دیگه :vahidrk: خب چون دیروز زیاد نبودن بچه ها. گفتیم پیش قدم بشیم حالا ببینم اصلاً کسی واسه مکانیک عیدی میاره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده