Mohammad Aref 120459 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 19 خرداد، 2012 سلام. سال نو رو به همه دوستان نواندیش تبریک میگم. خب یکی از تصمیمایی که امسال گرفتیم اینه که دید و بازدید عید راه بندازیم و هر روز بریم چندتا تالار رو بریزیم بهم از روز قبل میگیم که مثلاً فردا میریم تالارای شهرسازی و عکاسی. یه عیدی واسه بچه های اون تالار می بریم، مثلاً هرکدوم یه تاپیک مربوط به اون تالار میزنیم یا مثلاً لینک یکی دوتا مطلب که خراب شده یا مثلاً عکساش از بین رفته رو یا اصلاح می کنیم یا معرفی می کنیم به مدیراش که درست کنن، یا .... و کمی نیز اسپم می نماییم و رفع زحمت می کنیم اگه بتونیم ازشون هم یه عیدی می گیریم. هر روز هر تالاری هم که بخوایم بریم یه تاپیک تو صفحه اصلی تالارش می زنیم واسه معرفی اون لینکا و عیدی هایی که میدیم و اونایی که میگیریم :gnugghender: خب حالا بزرگای نواندیشان کدوم تالارا هستن که روزای اول و دوم رو بریم سراغشون 62
memmar 6829 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 تالار عمران تعطیله ما رفتیم مسافرت خیللللللی خوبه غیر مستقیم دعوت میکنییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 11
El Roman 31720 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 آقا فردا همه تالار ما دعوتید، فقط از شهرسازا و معمار ها موقع ورود و خروج اثر انگشت گرفته میشه سوءتفاهم نشه این قوانین تالار ماست 17
memmar 6829 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 آقا فردا همه تالار ما دعوتید، فقط از شهرسازا و معمار ها موقع ورود و خروج اثر انگشت گرفته میشه سوءتفاهم نشه این قوانین تالار ماست ماهم عیییییدددددددددی میگیییییییییرررررریم اینم جزو قوانین ماسسسسسسست................................ نحوه پرداخت هم دوستان اطلاع میدن................ اعتراضی هسسسسسست؟؟ 11
EVF 5465 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم! خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه 18
memmar 6829 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم!خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه خسته نباششششید .............خونه تکونی که کردید؟؟؟؟؟؟؟؟یا اجازه واسه منفجر کردن که میدید.....................:gnugghender: 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2012 تالار عمران تعطیله ما رفتیم مسافرت ما خودمون قفل سازیم، در تالارو باز میکنیم مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم!خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه اگه عیدی میخواین باید عیدی هم بدین فکر کنم از بزرگای انجمن هم باشینا. ایشالا روزای اول سال خدمت می رسیم 16
//\// 1806 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 عیده و امسااااااااااااال ... تالار نداررررررررررررررررررررررم ... 12
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 فکر خوبیه منم هستم آخ جون. خراب کارییییییی:hapydancsmil: 7
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم!خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه ما خودمون قفل سازیم، در تالارو باز میکنیم اگه عیدی میخواین باید عیدی هم بدین فکر کنم از بزرگای انجمن هم باشینا. ایشالا روزای اول سال خدمت می رسیم در بزرگی تالار ما شک نکنید..مشکل اینه که چند روز اول نیستیم شما خودتون مگه سه روز اول مگه عید دیدنی نمیرید؟ 13
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 پاشید بیاید تالار گردشگری:hapydancsmil: عیدی مثلا چیکار می تونیم بکنیم؟ 10
sam arch 55879 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 درود... ما هستیم در خدمت دوستان.... البته اگر به عید دیدنی نرم و نیان.... من در تالار ادبیات میزبان دوستان هم هستم.... زمان نمی تونم تایین کنم...ممکنه نباشم و باعث شرمندگی شه.... هروقت اومدین مقدمتون گرامی... 13
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 درهای تالار صنایع درایام نوروز نیز کما فی سابق بر روی علاقه مندان و مشتاقان مجلس عیش و طرب و عالمان مجمع نواندیشان باز می باشد فقط کلید و میزاریم زیر پا دری از سفر که برگشتیم تالار و رنگ شده و تمیز تحویلمون بدید ممنون 12
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 در بزرگی تالار ما شک نکنید..مشکل اینه که چند روز اول نیستیم شما خودتون مگه سه روز اول مگه عید دیدنی نمیرید؟ تصحیح میکنم :در "بزرگترین" بودن تالار ما شک نکنید 7
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 تالار کامپیوتر که همیشه خواابیده عید باشه هم براش فرق نمیکنه 7
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 تالار ارواح هم با جون و دل اماده اس که همه کاربر ها رو بکشه به داخل خودش رو روح کنه حالا هر کی جرئت داره بیاد :gnugghender: بریم تالار گفتگو ازادددددددددددددددددددددد:hapydancsmil: 8
eder 13732 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 من که تالار ندارم اما یه پروفایل خرابه ای هست قابل شما رو هم نداره مقدم دوستان رو همینجا خیر مقدم عرض میکنم 8
سـارا 20071 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 من که تالار ندارماما یه پروفایل خرابه ای هست قابل شما رو هم نداره مقدم دوستان رو همینجا خیر مقدم عرض میکنم ببخشید این دکوراسیون داخلی ، زمینه کاریتونه ؟؟؟ آخه رشته تون که سایر رشته هاس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب چرا تو بخش دکوراسیون داخلی تالار معماری نمیاین فعالیت کنین پس؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7
ارسال های توصیه شده