Mohammad Aref 120454 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. سال نو رو به همه دوستان نواندیش تبریک میگم. خب یکی از تصمیمایی که امسال گرفتیم اینه که دید و بازدید عید راه بندازیم و هر روز بریم چندتا تالار رو بریزیم بهم از روز قبل میگیم که مثلاً فردا میریم تالارای شهرسازی و عکاسی. یه عیدی واسه بچه های اون تالار می بریم، مثلاً هرکدوم یه تاپیک مربوط به اون تالار میزنیم یا مثلاً لینک یکی دوتا مطلب که خراب شده یا مثلاً عکساش از بین رفته رو یا اصلاح می کنیم یا معرفی می کنیم به مدیراش که درست کنن، یا .... و کمی نیز اسپم می نماییم و رفع زحمت می کنیم اگه بتونیم ازشون هم یه عیدی می گیریم. هر روز هر تالاری هم که بخوایم بریم یه تاپیک تو صفحه اصلی تالارش می زنیم واسه معرفی اون لینکا و عیدی هایی که میدیم و اونایی که میگیریم :gnugghender: خب حالا بزرگای نواندیشان کدوم تالارا هستن که روزای اول و دوم رو بریم سراغشون 62 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تالار عمران تعطیله ما رفتیم مسافرت 21 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تالار عمران تعطیله ما رفتیم مسافرت خیللللللی خوبه غیر مستقیم دعوت میکنییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ آقا فردا همه تالار ما دعوتید، فقط از شهرسازا و معمار ها موقع ورود و خروج اثر انگشت گرفته میشه سوءتفاهم نشه این قوانین تالار ماست 17 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ آقا فردا همه تالار ما دعوتید، فقط از شهرسازا و معمار ها موقع ورود و خروج اثر انگشت گرفته میشه سوءتفاهم نشه این قوانین تالار ماست ماهم عیییییدددددددددی میگیییییییییرررررریم اینم جزو قوانین ماسسسسسسست................................ نحوه پرداخت هم دوستان اطلاع میدن................ اعتراضی هسسسسسست؟؟ 11 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم! خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه 18 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم!خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه خسته نباششششید .............خونه تکونی که کردید؟؟؟؟؟؟؟؟یا اجازه واسه منفجر کردن که میدید.....................:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تالار عمران تعطیله ما رفتیم مسافرت ما خودمون قفل سازیم، در تالارو باز میکنیم مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم!خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه اگه عیدی میخواین باید عیدی هم بدین فکر کنم از بزرگای انجمن هم باشینا. ایشالا روزای اول سال خدمت می رسیم 16 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ عیده و امسااااااااااااال ... تالار نداررررررررررررررررررررررم ... 12 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ فکر خوبیه منم هستم آخ جون. خراب کارییییییی:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مکانیک درش بازه اما خودمون نیستیم!خودتون بیاین کاراشو بکنید دستتون درد نکنه ما خودمون قفل سازیم، در تالارو باز میکنیم اگه عیدی میخواین باید عیدی هم بدین فکر کنم از بزرگای انجمن هم باشینا. ایشالا روزای اول سال خدمت می رسیم در بزرگی تالار ما شک نکنید..مشکل اینه که چند روز اول نیستیم شما خودتون مگه سه روز اول مگه عید دیدنی نمیرید؟ 13 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ پاشید بیاید تالار گردشگری:hapydancsmil: عیدی مثلا چیکار می تونیم بکنیم؟ 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ما تالارمونو خونه تکونی کردیم درشم قفلیدیم رفتیم شرمنده 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ درود... ما هستیم در خدمت دوستان.... البته اگر به عید دیدنی نرم و نیان.... من در تالار ادبیات میزبان دوستان هم هستم.... زمان نمی تونم تایین کنم...ممکنه نباشم و باعث شرمندگی شه.... هروقت اومدین مقدمتون گرامی... 13 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ درهای تالار صنایع درایام نوروز نیز کما فی سابق بر روی علاقه مندان و مشتاقان مجلس عیش و طرب و عالمان مجمع نواندیشان باز می باشد فقط کلید و میزاریم زیر پا دری از سفر که برگشتیم تالار و رنگ شده و تمیز تحویلمون بدید ممنون 12 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ در بزرگی تالار ما شک نکنید..مشکل اینه که چند روز اول نیستیم شما خودتون مگه سه روز اول مگه عید دیدنی نمیرید؟ تصحیح میکنم :در "بزرگترین" بودن تالار ما شک نکنید 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تالار کامپیوتر که همیشه خواابیده عید باشه هم براش فرق نمیکنه 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تالار ارواح هم با جون و دل اماده اس که همه کاربر ها رو بکشه به داخل خودش رو روح کنه حالا هر کی جرئت داره بیاد :gnugghender: بریم تالار گفتگو ازادددددددددددددددددددددد:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من که تالار ندارم اما یه پروفایل خرابه ای هست قابل شما رو هم نداره مقدم دوستان رو همینجا خیر مقدم عرض میکنم 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من که تالار ندارماما یه پروفایل خرابه ای هست قابل شما رو هم نداره مقدم دوستان رو همینجا خیر مقدم عرض میکنم ببخشید این دکوراسیون داخلی ، زمینه کاریتونه ؟؟؟ آخه رشته تون که سایر رشته هاس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب چرا تو بخش دکوراسیون داخلی تالار معماری نمیاین فعالیت کنین پس؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده