spow 44197 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سالی دگررا به پایان رساندیم وبرگ دیگری از دفتر عمرمان ورق خورد خوب وبدش را بگذاریم به ترازوی وجدانمان...امید که تلاشمان خودمان را وفقط خودمان را راضی کرده باشد که هرکدام برای دنیایمان نقطه پرگاریم ومرکز ثقل وجود... دراخرین نوشته هایم درسال 90 متن واهنگی تقدیم دوستان میکنم به رسم ادب ویادگار، که دراین فضای محدود به مونیتور وفشردن حروف دنیایی از زیبایی های ذهنی و دوستی های ارزشمند را درک کرده ایم. زندگی به سرعت برق وباد میگذرد وانچه باقی میماند کلک خیالیست منقش به نقش ونگار خاطره ها روز وروزگارتان مملو از شادی BARIŞ MANÇO UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ KARA HABER TEZ DUYULUR UNUTSUN BENİ DEMİŞSİN BENDE KALAN RESİMLERİ MEKTUPLARI İSTEMİŞSİN ÜZÜLME SEVDİCEĞİM BİR DAHA ÇIKMAM KARŞINA SANASON KEZ YAZIYORUM HATIRALAR YETER BANA UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA KURUMUŞ BİR ÇİÇEK BULDUM MEKTUPLARIN ARASINDA BİR TEK ONU SAKLIYORUM ONU DA ÇOK GÖRME BANA AŞKLARIN EN GÜZELİNİ YAŞAMIŞTIK YILLARCA BÜTÜN HÜZÜNLÜ ŞARKILAR HATIRLATIR SENİ BANA UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA KIRILDI KANADIM KOLUM NE YERİM VAR NE YURDUM GURBET ELE DÜŞTÜ YOLUM YUVASIZ KUŞLAR MİSALİ SELVİ BOYLUM SENİN İÇİN KATLANIRIM BU YAZGIYA BÖYLE YAZMIŞSA YARADAN KARA TOPRAK YETER BANA UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA UNUTMA Kİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA SÖZ&MÜZİK : BARIŞ MANÇO ترجمه : باریش مانچو تا زمانی که جان از بدن خارج شود "فراموش نکن که دنیا فانی است" خبر سیاه (خبر بد) زود باور می شود گفته بودی : فراموشم کند عکسهایی که پیش من مانده است و نامه ها را خواسته بودی ناراحت نباش عزیزم دیگر روبرویت ظاهر نمی شوم برای آخرین بار برایت می نویسم خاطره ها برایم کافی است فراموش نکن که دنیا فانی است خدایی که جان را داده است جان را می گیرد من چطور میتوانم تو را فراموش کنم تا زمانی که جان از بدن خارج نشده گل خشکیده ای پیدا کردم از میان نامه ها فقط آن را نگه میدارم آن را هم برایم زیادی نبین زیباترین عشق ها را سال های سال زندگی کردیم تمامی ترانه های حزن آلود خاطرات تو را به یادم می آورد فراموش نکن که دنیا فانی است خدایی که جان را داده است، جان را می گیرد من چطورمیتوانم تو را فراموش کنم تا زمانی که جان از بدن خارج شود بال و دستم( پرم ) شکست نه جایی دارم و نه سرزمینی راهم به دیاری غربت افتاد مثال پرنده های بی آشیانه ای سروقامتم! به خاطر تو خم میشوم بر این نوشته ( تسلیم این سرنوشت میشوم ) اگر پروردگار این چنین نوشته باشد خاک سیاه مرا کافیست ( به مرگ راضیم ) فراموش نکن که دنیا فانی است خدایی که جان را داده است، جان را می گیرد من چطورمیتوانم تو را فراموش کنم تا زمانی که جان از بدن خارج شود شعر و موسیقی: زنده یاد باریش مانچو 1999-1943 دانلود اهنگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : spow 60 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی سجاد جان و مرسی از این شعر یا آهنگ. یه زمانی عاشق این ترانه باریش مانچو بودم. آرامش بخش و خاطره انگیز سال نو همتون مبارک 12 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ كاش قدر باهم بودنمون رو بدونيم خيلي دردناكه كه وقتي كسي رو ازدست ميديم حس نبودنش تموم وجودمون رو بگيره كاش تا هس قدرشو بدونيم ....................... 11 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی زیبا بود مخصوصا این جمله [h=2] فراموش نکنیم دنیا فانیست...قدر باهم بودنمان را بیشتر بدانیم!!![/h] 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سجاد جون با سلیقت خیلی حال میکنم پخش آنلاین این ترانه که معزز خونده و به عقیده خیلی ها حتی بهتر از باریش مانجو خونده: http://www.noandishaan.com/forums/thread80575.html#post876267 8 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ متنت خیلی قشنگ بود!خوبه که بعضی وقت ها یه چیز هایی روبه هم یادآوری کنیم 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را، پس امروزمان را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا بیاید قدر دوستای خوبمونو بدونم ( مثل من ) بعد که نبودم جای نبودش دردش بیشتره 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سوال پیش اومده... دنیا فانیست یا funny ست؟ 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ سوال پیش اومده...دنیا فانیست یا funny ست؟ فانیست پس بهتره Funny بگذرونیم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی سجاد عزیز . . . یه شعر ترکی هست که میگه: بو دونیا فانیدفانی.......بودونیادا قالان هانی ابلغ او دِ که بو دنیادا غم یِسن........کیم قازانسون کیم یِسن؟! قدر با هم بودن رو در عمل با یکدیگر بدانیم نه با شعار و حرف 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ گفتی برای خاطره ها زنده ایم ما جانا میان خاطره ها پیر میشویم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ نصف بیشتر بچه هایی که تو این تاپیک پست داده بودن الان خیلی وقته نیستن! دوسال گذشته و حجم متراکم خاطرات و زندگی با سرعت قطار شب! شاد باشید دوستان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده