Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خلاص شدنم از دانشگاه در پیتی که داشتم از اسکار گرفتن فرهادی و تحریم و اختلاس به مراتب مهمتر بود مگه میشد از این دانشگاه فارغ التحصیل شد؟! 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ هیچ اتفاقی! اینجا زمان هرلحظه ابستن حادثه هاست... 12 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ تغییرات گسترده در ساختار جکومتی جهان و ضعیف شدن قوی ها! ------ یه جمله در مورد تحریم بگم .. تحریم برای به زانو در آوردن کشور مقابل اتفاق میافته ... وقتی به مدت طولانی تحریم انجام میشه و نتیجه ی قطعی اتفاق نمی افته .. مطمئنا همه ی دنیا شاهد این هستن که توانایی لازم برای به کرسی نشوندن اهداف از سوی اون کشور وجود نداره .. در نتیجه خیلی از بزرگ نمایی ها در مورد اون کشور از بین میره .. من خیلی خوشحالم که هنوز نتونستن به زانو در بیارن ایران رو! و اطمینان دارم که خیلی زود اونا از بین میرن و فشار ها تموم میشه! من تحریم شدن رو دوست ندارم .. اما فشار های ناشی از اون رو میتونم تحمل کنم اما یه چیزی رو اصلا نمیتونم تحمل کنم، اونم اینه که در این شرایط تحریم و فشار به مردم .. رئیس جمهور مملکت بیاد در مجلس و فیلم طنز بازی کنه! حماقت های داخلی از همه ی تحریم ها سنگین تر برای ما امیدوارم قدرت هر چه زودتر از دست دیوانگان خارج بشه! 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ شهر در امن و امان است! مهمترین اتفاق کلا هدر رفتن عمرمون و جوونیمونه 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من عوض شدن حکومتای منطقه و مرگ حاکمانشون بود .بخصوص فیلم کشته شدن قذافی که من کف کردم...یکی از جالبترین چیزایی بود که در عمرم دیدم....... 7 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ اختلاس سه هزار میلیاردی !... 7 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ مهمترین اتفاق سال 90 هم اتاقی شدن من با محمد مدیر سایت بود:ws28:باقی اتفاقات تکراری بودن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده