پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ هنری و فرهنگی: انتشار آلبوم استاد شجریان ، دریافت اسکار آقای اصغر فرهادی ، منحل شدن خانه سینما اجتماعی: بسته شدن بیشتر روزنامه های مستقل و چپ اقتصادی: ثبت بزرگترین فساد مالی که در 7000 سال تمدن ایران یگانه بود سیاسی: خبر انحلال پست ریاست جمهوری و الحمدلله انتخاب نخست وزیر در مجلس به توفیق حکم حکومتی شخصی: هم نشینی چند دقیقه ای با استاد ناظری ، خریدن ساز نو عذر تقصیر بنده نمیتوانستم یکی را گلچین کنم با سپاس 17 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یکیش اختلاس بود ... یکی دیگش هم آب پاشی در پارک آب و آتش ! 19 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مشارکت 64 درصدی و دشمن شکن امت همیشه در صحنه در انتخابات مجلس شورای اسلامی ...! 15 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خبر خوب : اسكار اصغر فرهادي بدترين اتفاقات : به قتل رسيدن مرحوم داداشي - حذف تيم ملي اميد و سپاهان به خاطر بي كفايتي مسئولين- زدن ركورد اختلاص - گلشيف .... و اينم بگم كه وقتي متكي اونجوري بركنار شد از اين كه يه همچين احمقي شده ريس جمهورمون پيش خودم احساس سرافكندگي ميكردم تحريم هم كه بخشي از زندگيمونه نباشه دلمون تنگ ميشه تاثير تحريم نفتي هم كه ميمونه برا سال بعد... فقط یک اتفاق لطفا! ببخشيد . خوب اينجا ايرانه سفره دل يكي باز بشه ..... 14 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ توهین رئیس جمهور در مجلس به ملت 13 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ هيچ اتفاق خاص اجتماعي نيافت... براي مردمي كه به همه چيز عادت كرده اند.. اتفاقي نمي افتد... ولي اتفاق شخصي بلي دو تا.. يكي خونوادم.. يكي هم خودم تو اين چن روز...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 15 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ بحثی ک با بابام کردم و ی مدت قهر بودیم 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خوب شدن مامانم ومحقق شدن خودم 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ اشتباهاتی که تو این سال کردم از همه چیز برای من مهمتر و تاثیر گذار تر بود .... بقول آرخای عزیز بقیه ی مسائل اجتماعی برامون عادت شده 15 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ هنری و فرهنگی: انتشار آلبوم استاد شجریان ، دریافت اسکار آقای اصغر فرهادی ، منحل شدن خانه سینمااجتماعی: بسته شدن بیشتر روزنامه های مستقل و چپ اقتصادی: ثبت بزرگترین فساد مالی که در 7000 سال تمدن ایران یگانه بود سیاسی: خبر انحلال پست ریاست جمهوری و الحمدلله انتخاب نخست وزیر در مجلس به توفیق حکم حکومتی شخصی: هم نشینی چند دقیقه ای با استاد ناظری ، خریدن ساز نو عذر تقصیر بنده نمیتوانستم یکی را گلچین کنم با سپاس 1)تحریم نفت ایران وبانک مرکزی و .... 2)نوسانات فضاییه بازار سکه و دلار:icon_pf (34):وثبت بزرگترین فسادددددددددددد بانکی که واقعا تاسف برانگیز بود... 3)اسکار گزفتن داش اصغر خان 4)معدل الف شدنم 5)....... خو قابل گفتن نیس دیگه 6)یه سفر خیلی توپی داشتم امسال ؛که معرکه بوووووووووووووووددلم بازم خواستتتتتتتتتت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 *************************************************************************************** ببخشید یکی بیشتر شدااااااااااااا.حالا هرکدوم خودتون خواستین به عنوان مهمترین اتفاق انتخاب کنین 12 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ معافیت از خدمت در عین نا باوری!من میخواستم به مملکتم خدمت کنمزنده بودنم هم یک اتفاق مهمه!که هنوزم باور نمی کنم چه صبری چه انعطافی 13 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مهمترین اتفاق درماندگی آموخته شده است یعنی گیر کردن در قفسی که هر تلاشی در انتها به بی فایدگی ختم میشه یعنی بی تفاوت شدن به زندگی، روزمرگی و آه کشیدن زیر بار تمام این فشار های سنگین یعنی زیر پوستی شدن صدای اعتراض ها یعنی مرگ خاموش........... 16 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ کدومشو بگم...از بسته شدن خانه ی سینما تا بسته شدن دل آدما که بر خلاف اولی دیگه انگار خیال باز شدن نداره... 14 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ بعد از یه سال نکبتی پشت کنکور،رفتم دانشگاه!! 7 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تحريم ايران بالا رفتن نرخ ارز... بسته شدن سفارت فرانسه ...:icon_pf (34): اشتغال... ارائه ي مقاله ام ... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده