هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ انقد نوشابه واسه هم باز نکنید 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم بچه ها؟!! خب مگه الان کیسه کش حمومم....دو سال دیگه هم میشم دکتر میرم شکلک لا تعظیم باشه هادی جان میرم نوکرتم هادی جان فعلا کیسه کشی تا وقتی که واسم دکی بشی! زود باش بتعظیم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان حلالمون کنید. بدی که نداشتیم اما خوبیهامون هم نوش جونتون امیدوارم صحیح و سلامت تعطیلاتو سپری کنید. سال خوبی در انتظار همه تون باشه. با کلی اخبار خوش و شادی آور............ بای تا سال بعد 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان ضبح هم قبول میشه؟ :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان ضبح هم قبول میشه؟ :gnugghender: نخیر قبول نیست برای حلال شدن راههای زیادی هست راستی میخواستم تو تایپیک خودتون قضاوت کنید بهت بگم که خودت رو اصلاً ناراحت نکن چون اینا ارزش ناراحت شدن رو نداره و از قدیم گفت جواب ابلهان خاموشیست....بس بهتره نسبت به چرندیاتشون بی تفاوت باشی تا اونجای که نباید بسوزه با بی توجهیت نسبت به حرفاشون بسوزه..... آره داداش همون ... خودشونن 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نخیر قبول نیست برای حلال شدن راههای زیادی هست راستی میخواستم تو تایپیک خودتون قضاوت کنید بهت بگم که خودت رو اصلاً ناراحت نکن چون اینا ارزش ناراحت شدن رو نداره و از قدیم گفت جواب ابلهان خاموشیست....بس بهتره نسبت به چرندیاتشون بی تفاوت باشی تا اونجای که نباید بسوزه با بی توجهیت نسبت به حرفاشون بسوزه..... آره داداش همون ... خودشونن یه بار بهش فکر کردم ..... اینا 5 % جامعن ما 25 % و ما بقیه ...... متاسفانه این 5 % حمایت اون عده ی ..... رو دارند و ما 25 % وظیفمونه اون ..... ها رو بیدار کنیم سکوت همیشه خوب نیست البته الان هم کاری از دستمون بر نمیاد جز اینکه جز اون ..... ها یا اون 5% نباشیم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ معذرت خواهی از یکسری از آدم ها حماقت محضه. اتفاقا باید توی دهن یک عده چنان زد که دیگه نتونن از جای خودشون بلند بشن. چون تجربه ثابت کرده توبه گرگ مرگه، خوشبختانه این دنیای مجازی این درس رو بهم با شدت هرچه تمام تر ثابت کرد. که بعضی ها تا چه حد میتونن پست و نامرد باشند. 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ معذرت خواهی از یکسری از آدم ها حماقت محضه.اتفاقا باید توی دهن یک عده چنان زد که دیگه نتونن از جای خودشون بلند بشن. چون تجربه ثابت کرده توبه گرگ مرگه، خوشبختانه این دنیای مجازی این درس رو بهم با شدت هرچه تمام تر ثابت کرد. که بعضی ها تا چه حد میتونن پست و نامرد باشند. داداش اسی بدخواه مدخواه داری بگو تا نیست و نابودش کنم ... نبینم غمت رو مشتی البته سلام عرض شد آقای با معرفت! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ داداش اسی بدخواه مدخواه داری بگو تا نیست و نابودش کنم ... ببین، من توی عمرم تا این حد از سوی یک آدم تحقیر نشده بودم. بارها ازش معذرت خواستم. حتی برای این لحظه آخر سال باز خودم رو کوچیک کردم و رفتم معذرت بخوام و توهین شنیدم. حلالیت خواستند باید از آدم باشنه نه نامردها. بهتره توی این موضوع خیلی دقت بشه، الان هم فقط برگشتم تا بگم از هر کسی نگذرین، من از هر کس بگذرم از یک آدم نمیگذرم و به خاطر همه توهین هایی که توی این مدت در برابر زبان نرم من کرد، امیدوارم به بدترین شکل از همه جا طرد بشه. 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ ببین، من توی عمرم تا این حد از سوی یک آدم تحقیر نشده بودم.بارها ازش معذرت خواستم. حتی برای این لحظه آخر سال باز خودم رو کوچیک کردم و رفتم معذرت بخوام و توهین شنیدم. حلالیت خواستند باید از آدم باشنه نه نامردها. بهتره توی این موضوع خیلی دقت بشه، الان هم فقط برگشتم تا بگم از هر کسی نگذرین، من از هر کس بگذرم از یک آدم نمیگذرم و به خاطر همه توهین هایی که توی این مدت در برابر زبان نرم من کرد، امیدوارم به بدترین شکل از همه جا طرد بشه. تا یه حدودی از جریاناتی که بین خودت و اون شخص نادان که من به شخصه از ایشون به دلایل ساختار فکریشون و اعمال فکر نادرستش به جمع به شدت بیزارم......آگاهم......ولی اسی خودت خوب میدونی که به همچین آدمهای نباید محل سگ زد تا بقول خودت از این اجتماع علمی و فرهنگی بطور خودکار طرد بشن....که شدن و بعد از این هم خواهند شد........بعدشم نباید به خاطر یه همچین آدمهای ،آدم که نمیشه اسمش رو گذاشت چون به واژه آدمیت توهین میشه،به یه همچین گوساله های که من میدونم دقیقا طرف صحبتت با کیه،انجمن رو ول کرد .....بلکه باید با ایستادگی و آگاه کردن دوستان یه همچین گوساله ها رو از یه مجتمع فرهنگی و هنری بیرون کرد.......فقط با ایستادگی که کارها درست پیش میره.......حالا هم تو بخاطر این طرف خودت رو ناراحت نکن بنده از همینجا پیشاپیش عید رو بهت تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشی 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تا یه حدودی از جریاناتی که بین خودت و اون شخص نادان که من به شخصه از ایشون به دلایل ساختار فکریشون و اعمال فکر نادرستش به جمع به شدت بیزارم.........ولی اسی خود خوب میدونی که به همچین آدمهای نباید محل سگ رو هم بهشون زد تا بقول خودت از این اجتماع علمی و فرهنگی بطور خودکار طرد بشن....که شدن و بعد از این هم خواهند شد........بعدشم نباید به خاطر یه همچین آدمهای ،آدم که نمیشه اسمش رو گذاشت چون به واژه آدمیت توهین میشه،به یه همچین گوساله های که من میدونم دقیقا طرف صحبتت با کیه،انجمن رو ول کرد .....بلکه باید با ایستادگی و آگاه کردن دوستان یه همچین گوساله ها رو از یه مجتمع فرهنگی و هنری بیرون کرد.......فقط با ایستادگی که کارها درست پیش میره.......حالا هم تو بخاطر این طرف خودت رو ناراحت نکن بنده از همینجا پیشاپیش عید رو بهت تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشی البته منظورم از اون فرد،اون نبود. هرچند اینهم دست کمی از اون نداره و البته به مراتب نامرد تره. چون اون از اول در قالب دشمن بود و این از اول در قالب دوست. وای خدا چقدر من خر بودم،بیخود نبود این نوترون در تاپیک گوساله بهم میگفت خر. 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ البته منظورم از اون فرد،اون نبود.هرچند اینهم دست کمی از اون نداره و البته به مراتب نامرد تره. چون اون از اول در قالب دشمن بود و این از اول در قالب دوست. وای خدا چقدر من خر بودم،بیخود نبود این نوترون در تاپیک گوساله بهم میگفت خر. همون اونه؟ :icon_razz: اگه اونه که از اول مطمئن بودم یه روز به اینجا میرسی،خودت گوش نکردی. من که دیگه کاری به اون قضیه ندارم، اما خوشحالم متوجه شدی. بعضی ها حتی ارزش فکر کردن هم ندارند. مهم آینده هست،گذشته رو رها کن. 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ همون اونه؟ :icon_razz: اگه اونه که از اول مطمئن بودم یه روز به اینجا میرسی،خودت گوش نکردی. من که دیگه کاری به اون قضیه ندارم، اما خوشحالم متوجه شدی. بعضی ها حتی ارزش فکر کردن هم ندارند. مهم آینده هست،گذشته رو رها کن. با گذشته ها آینده آدمها رغم میخوره..... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ همون اونه؟ :icon_razz: اگه اونه که از اول مطمئن بودم یه روز به اینجا میرسی،خودت گوش نکردی. من که دیگه کاری به اون قضیه ندارم، اما خوشحالم متوجه شدی. بعضی ها حتی ارزش فکر کردن هم ندارند. مهم آینده هست،گذشته رو رها کن. شما همیشه درست میگفتی. دیر شد، اما به موقع شد. برای همه چیز تشکر. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ همون اونه؟ :icon_razz: اگه اونه که از اول مطمئن بودم یه روز به اینجا میرسی،خودت گوش نکردی. من که دیگه کاری به اون قضیه ندارم، اما خوشحالم متوجه شدی. بعضی ها حتی ارزش فکر کردن هم ندارند. مهم آینده هست،گذشته رو رها کن. دقیقا کدوم اون؟ اون یا اون یا اون؟ آهان اون آره منم بهش گفتم! 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ با گذشته ها آینده آدمها رغم میخوره..... درسته. اما گذشته ها فقط باید در حد یک درس باشن و یک عبرت. مهم اینست که یک اشتباه دوبار تکرار نشه. به نظر من که گذشته بیش از این اهمیت نداره. 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ شما همیشه درست میگفتی.دیر شد، اما به موقع شد. برای همه چیز تشکر. مشکل اکثر ایرانی ها اینه که فکر میکنن رجوع به روانشناس یعنی طرف دیوانه است. اما اکثر مردم یکسری مشکلات ساده ای دارند که اگه گوش بدن، اون مشکلات از بین میره. من با گوش کردن به حرف های آدم ها تا حدودی میفهمم چه آدمی هستند. اما خوب،یکسری چیزها همیشه جلوی منطق رو میگیره. همین که الان متوجه شدی،بسه. لطفا دیگه بهش فکر نکن و جایی هم به نظرم مطرح نکن،بذار در خاطراتت دفن بشه. 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا کدوم اون؟اون یا اون یا اون؟ آهان اون آره منم بهش گفتم! خودش بهتر میدونه اون کیه. چون من هم در جریان هستم. الان هم بهش توصیه کردم که اصلا به همون اون فکر هم نکنه. حس تنفر خیلی صدمه میزنه. حالا هی بگید اون اون. 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ معذرت خواهی از یکسری از آدم ها حماقت محضه.اتفاقا باید توی دهن یک عده چنان زد که دیگه نتونن از جای خودشون بلند بشن. چون تجربه ثابت کرده توبه گرگ مرگه، خوشبختانه این دنیای مجازی این درس رو بهم با شدت هرچه تمام تر ثابت کرد. که بعضی ها تا چه حد میتونن پست و نامرد باشند. یا عمام هوشنگ اصغرییی بیخیال اسی حرص نخور همه جا همینه تو دنیای مجازی کمتره اما باز هم هست در جریان نیستم ولی بیخود حرص نخور یه مدت استراحت کن عید رو خوش بگذرون بعدش برگرد که منتظرتیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده