هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آخه ما ظرافت نداریم همش خشانته!!!شوما که بلدی بیا زحمتشو بکش... فک کنم زورت هم برسه! نه بابا ما کتک خورمون ملسه 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ این حرفهای که راجع به من تو این چند ساعتی که از سوی مهساجان همسر گرامی و سایر دوستان از قیبل هادی ناصح.....مینا جوجو.....حامد......گفته شد رسماً و شدیداً تکذیب مینمایم 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کل انجمن باید به تخت بسته شه.. 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کل انجمن باید به تخت بسته شه.. دو کلام از دختر خاله همسایه ننه عروس.......به افتخارشون:gnugghender: ببخشید بعد فرانه خانوم شما رو باید به کجا ببندن؟! 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ این حرفهای که راجع به من تو این چند ساعتی که از سوی مهساجان همسر گرامی و سایر دوستان از قیبل هادی ناصح.....مینا جوجو.....حامد......گفته شد رسماً و شدیداً تکذیب مینمایم حال نداشتی دونه دونه نقل قول بگیری؟ اعتراض وارد نیست 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ کل انجمن باید به تخت بسته شه.. یعنی می خوای بگی همه دارن میرن؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دو کلام از دختر خاله همسایه ننه عروس.......به افتخارشون:gnugghender: ببخشید بعد فرانه خانوم شما رو باید به کجا ببندن؟! ننه عروس خاله نداره که دختر خاله داشته باشه.. منم جزو همون کل انجمنم.. منتها قسمت خواهران.. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی می خوای بگی همه دارن میرن؟ نه بابا هیشکی نمیره.. 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ حال نداشتی دونه دونه نقل قول بگیری؟ اعتراض وارد نیست آره هادی جان تو باید طرفدار من باشی...... در هر حال من میرم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ آره هادی جان تو باید طرفدار من باشی...... در هر حال من میرم تا وقتی شما قصد رفتن داری من طرفدار نرفتنتم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ جاوید نامه بنویس.. به کجا؟؟!! تا وقتی شما قصد رفتن داری من طرفدار نرفتنتم ما خدمت شما ارادت داریم هادی جان 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ به کجا؟؟!! به تهران..واس بچه ها.. 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ به کجا؟؟!! ما خدمت شما ارادت داریم هادی جان فدای شما بشم من 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تا وقتی شما قصد رفتن داری من طرفدار نرفتنتم ای بابا بذار بره!!! من نیت کردم یه دکتر مهندس تحویل جامعه بدم!!! جاوید از اینجا بره بهتر میتونه منو به آرزوهام برسونه! قراره .اسم دکتر بشه خبببببببببببببب!!! 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا بذار بره!!!من نیت کردم یه دکتر مهندس تحویل جامعه بدم!!! جاوید از اینجا بره بهتر میتونه منو به آرزوهام برسونه! قراره .اسم دکتر بشه خبببببببببببببب!!! خوب پس مهسا میگه بری برو جاوید من طرفدارتم 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ فدای شما بشم من انقد نوشابه واسه هم باز نکنید 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ به تهران..واس بچه ها.. کدوم بچه ها؟!! فدای شما بشم من ای بابا بذار بره!!!من نیت کردم یه دکتر مهندس تحویل جامعه بدم!!! جاوید از اینجا بره بهتر میتونه منو به آرزوهام برسونه! قراره .اسم دکتر بشه خبببببببببببببب!!! خب مگه الان کیسه کش حمومم....دو سال دیگه هم میشم دکتر میرم شکلک لا تعظیم خوب پس مهسا میگه بری بروجاوید من طرفدارتم باشه هادی جان میرم نوکرتم هادی جان 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خب مگه الان کیسه کش حمومم....دو سال دیگه هم میشم دکترمیرم شکلک لا تعظیم باشه هادی جان میرم نوکرتم هادی جان آقایی با مرام :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده