Avenger 19333 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 پیشاپیش عید همه مبارک منم خیلیا رو اذیت کردم pmehdiqو اسی و خوش فکر و شیخ که بلوز بنفششو نداد و محمد ادمینو که اونبار یکم تند باهات صحبت کردم بهرام فرست و...... امیدوارم ببخشید پ چرا بمن خصوصی نگفتی ببخشید تو کاری کردی که تا اخر نتونم ببخشمت() حلالم کن دختر به خدا تقصیر من نبود خو تو خیلی دور بودی نتونست بیاد ببیندت خوب 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 پ چرا بمن خصوصی نگفتی ببخشید واسه اینکه چشم طمع داری به صندلی من 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 بنده به شخصه از همه دوستانی که تاپیکشون را حذف یا منتقل کردم معذرت میخوام. امیدوارم که ببخشند. 9
zahra-d 4993 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 از همه ي كساييكه از من دلخورند ميخوام كه بيخود دلشونو نخورند منكه آزارم به مورچه هم نميرسه ولي اگه (يك درصد) يكي رو ناراحت كردم معذرت ميخوام حالا با زبون خوش ميگم هر كي منو ناراحت كرده بياد معذرت خواهي كنه من منتظرم 7
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 از دوستانی هم که تمایل دارند از کسی معذرت خواهی کنن یا حلالیت بطلبند از همین امروز یعنی26/12/1390 تا پایان این سال در این تایپیک معذرت خواهی کنن و باهاشون به بهانه ای سال نو آشتی کنن........برای اینکه دنیا ارزش ناراحت شدن از یگدیگر رو نداره..... زود باش ازم حلالیت بطلب بینم:icon_razz: 4
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 جاوید؟ کلا اگر من حس کنم که کسی رو ناراحت کردم همون موقع با پیام خصوصی ازش معذرت خواهی می کنم ولی بارز اگر فراموش کردم کسی رو همینجا ازش معذرت خواهی می کنم بله هادی جان؟؟!! 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 زود باش ازم حلالیت بطلب بینم:icon_razz: ما که دربست مخلص شما هستیم....(شکلک تعظیم ) 4
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 سلاممممم امیدوارم که حاله همتون خوب باشه فکر نکنم بنده رو کسی بشناسه ..... ولی خوب از هر کسی که احیانا ناراحتش کردم معذرت خواهی کنم ... منم از شما تشکر می کنم جاوید جان پیشاپیش سال نو رو به همه نو اندیشان عزیزم تبریک میگم امیدوارم که یک سال سر شار از سلامتی و محبت و دوستی داشته باشین .... مرسی که تشریف آوردین برای بدست آوردن دل دوستانتون.........سال نو شما هم پیشاپیش مبارک 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 حلالم کن اگه دوری اگه دورم اگر با گریه می خندم حلالم کن که مجبورم نگو عادت کنم بی تو که میدونی نمیتونم که میدونی نفسهامو بدیدار تو مدیونم 4
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 از تمام عزیزانی که با حف هام و پست هام رنجوندمشون حلالیت میطلبمدر ضمن از اون هایی هم که پست هاشون رو هم پاک کردم عذر میخوام وحید جان من حلالت نمیکنم.......چون باید بطور اسلامی حلال بشی!! 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 بله هادی جان؟؟!! کوجا میخوای بری از اینجا بهتر؟:banel_smiley_4: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 وقتی رفتی تو از پیشم تمام آرزوهام مرد ندیدی که شکست قلبم ندیدی قلب من پژمرد بیا برگرد واسه یکبار که بدجوری دلم تنگه در و دیوار این خونه واست بدجوری دلتنگه آه نیستی ببینی تنهایی هامو صدای حق حق شب گریه هامو بیا بگذر ببخش خوبم گناهم رو حلالم کن 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 بنده به شخصه از همه دوستانی که تاپیکشون را حذف یا منتقل کردم معذرت میخوام. امیدوارم که ببخشند. یاالا اونای رو که حذف کردی منتقل کردی رو سریع برگردون بذار ببخشنت ابوالفضل جان ببم خیلی گولی 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 کوجا میخوای بری از اینجا بهتر؟:banel_smiley_4: بلاخره با شروع سال جدید باید یه تحولی ایجاد بشه منم میخوام از نو اندیشان برم تا شاید تحولی در ساختار سال نودویکمون ایجاد بشه البته اگه اجازه بدن! 4
Avenger 19333 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 وحید جان من حلالت نمیکنم.......چون باید بطور اسلامی حلال بشی!! عمرا اصلا نخواستم حلام کنید حقت بوده هرچی سرت اوردم 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 بلاخره با شروع سال جدید باید یه تحولی ایجاد بشه منم میخوام از نو اندیشان برم تا شاید تحولی در ساختار سال نودویکمون ایجاد بشهالبته اگه اجازه بدن! اجازه نمیدن شما جایی نمیری 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 عمرا اصلا نخواستم حلام کنید حقت بوده هرچی سرت اوردم پ وحید جان درست قزوینی هستیم ولی نترس:ws28: به تو هم شخصا خسته نباشید میگم به خانوم گلت سلام ما رو برسون.....سال نو رو هم از طرف ما بهشون تبریک بگو 3
VINA 31339 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 بلاخره با شروع سال جدید باید یه تحولی ایجاد بشه منم میخوام از نو اندیشان برم تا شاید تحولی در ساختار سال نودویکمون ایجاد بشهالبته اگه اجازه بدن! ببین جاوید من الان دو نیم ساله عضو فرومام یادمه همون 6 ماه اولی که عضو بودم تو مهندسان تو یه تاپیک زدی اگه یادم باشه اسمش بود تاپیک اخر بالاخره تو اون موقع تاپیک خداحافظی زدی میخوای بری هنوز نرفتی یا برو یا خودم ببندمت به تخت ،ترک کنی 4
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 اجازه نمیدنشما جایی نمیری کی اجازه نمیده؟ باید رفت و رفت و رفت تا به کوهها رسید...... 3
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 17 خرداد، 2012 ببین جاوید من الان دو نیم ساله عضو فرومام یادمه همون 6 ماه اولی که عضو بودم تو مهندسان تو یه تاپیک زدی اگه یادم باشه اسمش بود تاپیک اخر بالاخره تو اون موقع تاپیک خداحافظی زدی میخوای بری هنوز نرفتی یا برو یا خودم ببندمت به تخت ،ترک کنی مینا جو جو .......بالام جان خطر داره من و ببندی به تخت البته من با زبون خوش خودم میخوام برم شوما زحمت نکش کچل 3
ارسال های توصیه شده