Mehdi.Aref 26781 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ با نزدیک شدن به پایان زمستان 90 و زمان ارزیابی عملکرد این دوره مدیران انجمن با توجه به موارد گفته شده در این تاپیک از تمامی کاربران محترم تالارها که شرایط رو دارند خواسته میشه در صورت تمایل با پر کردن این فرم در مورد مدیر تالارشون و ارسال اون به این ایمیل noandishaan.com@gmail.com نظر خودشون رو بگن. مهلت ارسال فرمها تا پایان سال 90 می باشد.از مدیران تالارها هم خواهش میشه جهت نتیجه گیری بهتر و جمع آوری فرمها از کاربران فعال با سابقه تالارها نهایت همکاری رو داشته باشند. شرایط کاربران شرکت کننده در این نظر سنجی : 1- در تالارهای تخصصی کلیه کاربران حداقل دارای 100 پست و هم رشته با تالار مورد نظر. 2- در تالارهای عمومی کلیه افراد فعال در این تالارها که حداقل دارای 500 پست باشند. ضمنا از تمامی کاربران محترم خواهش میشه نظرات خودشون رو واقع بینانه و بدون در نظر گرفته مسائل شخصی دیگه بیان کنن.امید است به کمک شما کاربران و مدیران این انجمن روز به روز شاهد پیشرفت هرچه بیشتر نواندیشان باشیم. 78 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام داداش مهدی فرمت فرمی که گذاشتی docx. من word م قدیمیه وا نمیکنه 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام داداش مهدی فرمت فرمی که گذاشتی docx. من word م قدیمیه وا نمیکنه برای من با اکسل باز کرد 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام داداش مهدی فرمت فرمی که گذاشتی docx. من word م قدیمیه وا نمیکنه این فایل هم فرمت 2003 هست و هم 2007: http://www.noandishaan.com/up/uploads/13319052221.rar برای من با اکسل باز کرد تو کدومو دانلود کردی که اکسل باز شد؟ فرمی که کاربرا پر میکنن ورد هستش. 14 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلام حالا که نوبت به ارزیابی مدیر ها شد ما هم یه نظری میدیم اما یه چیزی. . . یه مدیر برا تالار مهندسی هوا فضا بذارین که بدونم با کی طرفم هم این تالار رو از آشفتگی نجات بده همم جمع و جورش کنه! حالا بخش بندیش بماند 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ سلامحالا که نوبت به ارزیابی مدیر ها شد ما هم یه نظری میدیم اما یه چیزی. . . یه مدیر برا تالار مهندسی هوا فضا بذارین که بدونم با کی طرفم هم این تالار رو از آشفتگی نجات بده همم جمع و جورش کنه! حالا بخش بندیش بماند حالا واسه اینسری رو واسه مدیرای تالار مکانیک ارزیابی رو انجام بده 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ حالا واسه اینسری رو واسه مدیرای تالار مکانیک ارزیابی رو انجام بده سعی میکنم در مورد بیشتر مدیرا نظر بدم ولی این نکته هه رو گفتم حواستون باشه. . . من مدیر موخوام!!!! 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تو کدومو دانلود کردی که اکسل باز شد؟ همونی که لینک اون بالا هست دیگه!!! جدول داشت باید شماره میدادی به مدیرا!!! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ همونی که لینک اون بالا هست دیگه!!! جدول داشت باید شماره میدادی به مدیرا!!! اگر تاپیکی که ادمین لینک داده رو بخونی، یه قسمت از ارزیابی رو چندتا ارزیاب مشخص (که هر دوره متغیر هست) انجام میدن و یه قسمت رو کاربرا. فرمی که کاربرا برای مدیرا پر میکنن به عنوان فرم ارزیابی، ورد هستش. اون فرمای دیگه اکسله. این فرم مخصوص ارزیابی کاربرا از مدیراس: http://www.noandishaan.com/up/uploads/13319052221.rar 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من یه کلمه بگم : از اول مهر تا حالا پیشرفتی تو پست هاتون (تالار های علمی ) نداشتین. همه مدیرا خواب بودن. 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ من با اجازه شرکت کردم 7 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ من اینطور برداشت کردم که صد تا پست رو برای خود تالار تخصصی باید داشته باشیم درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ بله واسه ارزیابی یه تالار بیشتر فعالیت باید تو اون تالار باشه. ولی خب دقیق نمیشه گفت که 100 پست. چون شمارش اونطوری سخته. بعضی دوستان هم هستن که تو چند تالار تخصصی و عمومی فعالیت زیادی رو دارن که می تونن ارزیابی رو برای همه مدیرای اون تالارها انجام بدن. مهندس ارزیابی مدیر کل تالار مکانیک کفایت میکنه یا برای مدیران زیر تالار هم لازمه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس ارزیابی مدیر کل تالار مکانیک کفایت میکنه یا برای مدیران زیر تالار هم لازمه؟ اگر می تونین برای مدیران بخش ها و مدیر اجرایی و مدیر روابط عمومی هم انجام بدین. اگر با توجه به مسئولیت های گفته شده تو تاپیک زیر هم باشه که میتونه ارزیابی بهتر و دقیق تری هم بشه: http://www.noandishaan.com/forums/thread67467.html 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ با درود و شادباش نوروز سال 1391 با احترام ، بنظرم پرسش شماره یک فرم ارزیابی یعنی " رضایت از مطالب موجود در تالار " بیشتر بیانگرنحوه فعالیت کاربرتالار است تا آیتمی برای ارزیابی مدیر. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده