aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ nokia c5oo ولی خیلی سریع ویروسی میشه...سونی اریکسون بهتره... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ just samsung wave:w02: اینو هستم شدید :hapydancsmil: :a030: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ nokia c5ooولی خیلی سریع ویروسی میشه...سونی اریکسون بهتره... سریع ویروسی میشه الکی که ویروس نمیگیره 2 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ سریع ویروسی میشه الکی که ویروس نمیگیره منظورم اینه که خیلی بیشتر از سونی اریکسون به ویروس حساسه....:yes: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینو هستم شدید :hapydancsmil::a030: من اینو نیستم شدید :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ Xperia ray Sony Ericsson که دیگه شد سونی . 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ SONY ERICSSON......XPERA ARC برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مدلش چیه؟چند گرفتی؟دوربینش چنده؟سیستم عاملش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مدلش چیه؟چند گرفتی؟دوربینش چنده؟سیستم عاملش چیه؟ مدلش wave 2 موقع ارزونی گرفتم 350 با گارانتی دوربینش 5 مگاپیکسل با فیلم برداری HD سیستم عاملش هم بادا 1.2 به بادا 2 آپدیت کردم توضیحات کامل بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :aghosh: برنامه اینا ریختی ؟؟ گوشیتو به بادا 2 آپدیت کردی ؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برنامه اینا ریختی ؟؟ گوشیتو به بادا 2 آپدیت کردی ؟ نه آپدیت نکردم ... یادم میدی چطور آپدیت کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داداش من بازی فوتبال موخاااام ... 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داداش من بازی فوتبال موخاااام ... دوستانِ عزیز یا تو پروفتون راجع به این چیزا بحرفین یا تو بخش مربوط به خودش...مرچی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده