Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۰ من بردم اهنگ چهارم بنیامین.. همون که میگه یه روزی میاد که تو منو تنها میذاری:hapydancsmil: اسمش چی بود؟؟؟صدای قلب گمونم 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: 4 که بیشتر رو مُخـه! :icon_pf (34): عع؟ 4 که آخ عزیزم بنیامینه. خیلی تابلو بود ولی من دیر رسیدم. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۰ 1 داره منو میکشه. :4564::4564::4564: :4564: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۰ اوه! آره :hapydancsmil: صدای قلب تو - بنیامین آفــرین 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۰ من که به این خواننده های خز گوش نمیدم چی کار کنم ؟(اشاره به بنیامین) 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۰ دلتنگی شادمهر 1.:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم تالار موسیقی با این مسابقه اش من هیچکدومو بلد نیستم یه انتقادم داشتم : این چه وضعشه 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ panisa گفته است: دلتنگی شادمهر 1.:hapydancsmil: زرنگی ؟ Sepideh.mt گفته است: یه انتقادم داشتم : این چه وضعشه دیگه اینجا امکانات کافی واسه تشویش فراهم نیس مجبورم هرچی در چنته دارم تو آهنگا رو کنم 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ shadmehrbaz گفته است: خیلی وسطه به نظر خودم نظر ما مهم نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ shadmehrbaz گفته است: زرنگی ؟ بگی اینم نیست خودکشی میکنم. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ lorena گفته است: نظر ما مهم نیست؟ به خاطر نظر شما سختش کردم دیگه ... حالا سری بعد آسون ترش میکنم panisa گفته است: بگی اینم نیست خودکشی میکنم. اون آهنگ شادمهر که گفتی رو اصلا من تا حالا نشنیدم اگه داری بده مام گوش کنیم 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ شماره یک آهنگ دلتنگم- سیاوش شمس 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ بابا یه تشویشی چیزی...نمیشه که این جوری 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ چه سخته 3 دارمش ولی نمی دونم .قصه ها رو همه گفتن دیگه قصه ای نمونده گل پری جون پر پری نمی دونم اسم خوانندشو :icon_pf (34): فک کنم سیاوش شمس باشه 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ دست گلتون درد نکنه ، چقد آهنگاش قشنگ بودن مخصوصا دوتا آخریاااا من که هیچکدومو نشناختم اینا چی بودن؟ بعد از مشخص شدن جوابا لینکای دوتا آهنگ آخری رو برا من بذارید از بیسشون خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ من که هیچی از این اهنگا نفهمیدم از مامان کمک خواستم اما هرچی فکر کرد نتونست بگه این اهنگ 3 مال کیه ! فکر کنم قدیم تو راه شمال گوش میدادیم جاده های شمال هایده نیست ؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ خب شواهد میگه که مرده اهنگ 3 مامان میگه میتونه عارف باشه یا مرتضی من میگم شاهرخ ، که میگن نه ، شاهرخ جلف نمیخوند 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: خب شواهد میگه که مرده اهنگ 3 مامان میگه میتونه عارف باشه یا مرتضی من میگم شاهرخ ، که میگن نه ، شاهرخ جلف نمیخوند شواهد امتیازمون نصف نصف 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۰ چه آهنگاي عصر حجريي!! منكه فقط همون 4 رو تونستم تشخيص بدم سعي كن از ترك هاي معروف استفاده كني آهنگايي كه معمولا فروششون بالاس اونطوري باز بيشتر به گوشمون خوردن!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده