hilda 13376 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ... فک کنم اخرین تاپیکم باشه تو سال 90 ... کم تاپیک میزنم مگه حتما یه اتفاق خاصی تو ذهنم باشه که بخوام مطرحش کنم ... روزای قبل عید یه روزای خاصیه ... خیلی ها خوشحالن ... خیلی ها پیش خانواده نیستن ... خیلی هاعزیزاشون پیششون نیستن .... یا عزیزاشون رو از دست دادن ... یا هزار و یک حالت دیگه ...! به هر حال یه سری خوشحال ... یه سری غمگین ... خلاصه هر کسی یه احساسی داره ...! جدا از اینکه بخوام احساستون رو بپرسم ... میخوام دو نفر رو اسم ببرین .... اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ مرسی 59 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اول که مطمئنا همسرم دوم عموم حتما می پریدم بغلش و از ته دل گریه می کردم 15 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ من اولين نفر نميتونم بگم ولي اولين نفرات پدر و مادر و خواهرم هستن يه سال نو مبارك جميعا بهشون ميگم بعدم شرو ميكنم روبوسي اول بابام بعد مامانم بعد هم خواهرم جاي خيليا خاليه مادر بزرگم ، پدربزرگهام ، عموي بزرگم ولي بيشتر از همه جاي خاليه يك نفر رو حس ميكنم ...يه عموي مجرد داشتم واقعا جاش روي زمين نبود آدميت و مرام خالص رو فقط ميشد توي عموي من ديد ...متاسفانه به يك مريضي وحشتناك (تومور مغزي ) دچار شد و دقيقا 7تم عيد امسال 4 سال ميشه كه كنار ما نيست جاش خيلي خاليه اگه بود محكم بغلش ميكردم بهش ميگفتم عمو عيدت مبارك حيف كه با امسال 4 سال هست كه ميرم كنار يك تيكه سنگ كه فقط عكس عموم روش هست مي ايستم و ميگم: عمو عيدت مبارك ... 15 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ همسرم و دخترم یه انسان خوب که خودش بهتر میدونه کیه 20 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ راستش اولی رو نمیدونم ... انقدر کسی نیست که نمیدونم اصلا باید تبریک بگم یا نه ... اما دومیش ... جاش خیلی خالیه ... تا حالا حتی یه عید هم پیشم نبوده ... کاشکی بود ولی ... دم عید که میشه از همیشه حالم بدتره 22 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ چرا منو تو این موقعیت قرار میدی آخه؟ 9 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اولینش به همسرم دومیش نمیشه گفت............. 14 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اوليش به خانواده با يه جيغ دسته جمعي و رو بوسي دوم به ......كه حس نبودنش تموم وجودمو گرفته عيد واسم ارزش نداره اگه بود سور پرايزش ميكردام حيف 16 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ اولین نفر پدربزگم خواهد بود که میرم تو بغلشو اول یه روبوسی بعدشم دستشو می بوسم دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ مادرم و پدرم که جاشون سالهاست خالیه سر سفره هفت سین 26 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اوليش خونوادمه...هر كي دم دست بود...ولي اولويت با پدر و مادرمه... دوميش؟... هنوز چنين كسي وجود مجازيش برام بوجود نيومده و ايشالا هم تا آخر عمرم نياد..هر چند ميدونم نشدنيه.. ________________________ به نظرم زندگي خيلي قشنگه..حتي وقتي تو ركورداش هستي ولي هميشه بايد ياد باشه كه ركورد هميشگي نيست.. اين قانون زندگيه كه هميشه خوبي هميشگي نيست و هميشه بدي هميشگي نيست... بايد باورش كني.. 19 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ اولین نفر مادربزرگم و پدرم،چون معمولا این دو نفر اون موقع هستند پیشمهیچی میگم سال نو مبارکعیدی فراموش نشه دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ فرد خاصی تو ذهنم نیست،ولی اگه بخوام جوابی داده باشم،جفت پدربزرگام که اصلا من ندیدمشون... 18 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اولین نفرها خونوادمن بعد احتمالا جای عشقم 16 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سوال اول خانواده و روبوسی سوال دوم هم مادر مادرم خیلی دلم برا تنگ شده.. 12 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ 1. اولین نفر، ننه ام است ( مامانم ) با لحنی محبت آمیز و با خنده و حالت لوس شدن البته همزمان، به بابام، به صورت جدی ولی با خنده ( عاشقشم با تمام وجود ) 2. مامان بزرگم ( مامان مامانم ). "باجی" صداش میکردم. اونقدددددددرررر دلم واسش تنگ شده که هر چند شب یه بار، خوابشو مبیبینم ( 3 ساله که فوت کرده ). من اونو حتی از مامانم هم بیشتر دوست داشتم، اونم منو بیشتر از همه دوست داشت. اگه بود، با تمام وجودم بغلش میکردم. میبوسیدمش و بهش یه شاخه گل میدادم و عید رو بهش تبریک میگفتم اوليش به خانواده با يه جيغ دسته جمعي و رو بوسيدوم به ......كه حس نبودنش تموم وجودمو گرفته عيد واسم ارزش نداره اگه بود سور پرايزش ميكردام حيف فرشته خانم، ناراحت نباشید، ایشالا عید امسال، خوش تر از عید سالهای قبل میشه ! 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اولی خانواده دومی هم............................................. 11 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ...فک کنم اخرین تاپیکم باشه تو سال 90 ... کم تاپیک میزنم مگه حتما یه اتفاق خاصی تو ذهنم باشه که بخوام مطرحش کنم ... روزای قبل عید یه روزای خاصیه ... خیلی ها خوشحالن ... خیلی ها پیش خانواده نیستن ... خیلی هاعزیزاشون پیششون نیستن .... یا عزیزاشون رو از دست دادن ... یا هزار و یک حالت دیگه ...! به هر حال یه سری خوشحال ... یه سری غمگین ... خلاصه هر کسی یه احساسی داره ...! جدا از اینکه بخوام احساستون رو بپرسم ... میخوام دو نفر رو اسم ببرین .... اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ مرسی با تشکر از هیلدای عزیز که همیشه محبوب بچه های انجمن بوده و هست خوب من اول از همه به پدر و مادر و خواهرم تبریک میگم . با همشون روبوسی میکنم و در مورد دوم خوب خیلیا هستند که نیستند و خیلی وقته که نبودشون منو داره اذیت میکنه مطمئنا عدم حضوردوست و برادر همیشگیم نوید ( مراجه به امضای حیف که نمیشه از تو گفت ... ) خیلی دلمو میسوزونه اگه بود اگه میشد اگه میتونستم بهترین هدیه رو براش میخریدم و بهش عیدی میدادم ... حیف که نمیشه از تو گفت , از تو نوشت ... 16 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عجب تاپيكه خلاقانه و باحالي آفرين هيلدا اولي كه مطمئنا خانوادم هستند و ميدونم مثه هر سال سر سفره ايمو ميخوريم ميخنديم دومي شخصه خاصي تو زنديگم نيست كه بخوام دلتنگش باشم خداروشكر كسايي كه دوسشون دارم هميشه باهام بودن 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟خونوادم.روبوسی و تبریک دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟عجب سوالی دلم میخواست مامان بزرگم باشه و بهش تبریک بگم و بگم برام فال حافظ بگیره. 13 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ خانواده... . دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ کسی که به اون صورت که خیلی جاش خالی باشه نه.....ولی دوس داشتم برادرم می بود موقع عید...... لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من این عید تنهای تنهام نه تبریکی نه روبوسی خلاصه هیچی به هیچی چون میگذرد غمی نیست 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده