رفتن به مطلب

سم شیر

alimec

ارسال های توصیه شده

اول میبینم که انگیزه اش از این کار چیه؟؟؟

دوم اگر در مقابل سم فقط شیر خالی باشه کارش بی معنیه چون نقطه مقابل سم حداقل به اندازه مضر بودن سم باید خوب باشه

اگه نقطه مقابل چنین شرایطی رو داشت بهترین دوستمه چون هم خوبی رو برای من میخواد هم اختیار داده که خودم این خوبی رو انتخاب کنم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عجب میزبان زیرکی...

میخواد ببینه من بین مرگ و زندگی کدومو انتخاب می کنم...

ولی من روشنش می کنم...میگم ببین من اگه بخوام خودمو بکشم یه جوری نمی کشم که خونم بیفته گردن تو...اگه سم داری بده ببرم خودم تو خلوت نوش جان می کنم...

اگرم هدفش کشتن من باشه خب دیگه تسلیم سرنوشت میشم...:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

چرا سم و درست کرد که بعدش بخواد بگه ؟

انتطار داره با این صداقتش مرام بذارم و سم رو بخورم واسه تشکر ؟

اگه نه که پس مرگش چی بود ؟

میذاشت بخورم دیگه

• Like 7
لینک به دیدگاه

هر كي بخواد سم بده ديگه نميگه كه سم ريختم:ws38:

حالا به فرض يكي بخواد اين كارو بكنه

اول ميدام خودش تست كنه :w16:

اما فكر كنم شير پد زهره زهرو خنثي ميكنه فكر كنم هااااااااااااااااااااا:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
می پرسه شما چه فکری در مورد میزبانتان می کنید نمی پرسه با نوشیدنی چکار می کنیدحالا هر چی :ws3:فکرمی کنم که میزبان یا دیوانه است یا با من مشکل جدی داره در حد تیم ملی ای ول مکانیک خوب همه مان را گذاشتی سر کار:w16:

درود مهندس

آخه انتخاب نوشیدنی که تابلوست/ فلسفه ی کار میزبان مهمه..سرکاری نیستشاااا

• Like 2
لینک به دیدگاه
اول میبینم که انگیزه اش از این کار چیه؟؟؟

دوم اگر در مقابل سم فقط شیر خالی باشه کارش بی معنیه چون نقطه مقابل سم حداقل به اندازه مضر بودن سم باید خوب باشه

اگه نقطه مقابل چنین شرایطی رو داشت بهترین دوستمه چون هم خوبی رو برای من میخواد هم اختیار داده که خودم این خوبی رو انتخاب کنم:icon_gol:

فرض کنید بجای شیر یه معجونی باشه برای افزایش طول عمر..

• Like 2
لینک به دیدگاه

متن زیر مربوط به بحث ما میشه میخواستم به زبان خودم بنویسم حسش نبود..

تئوری ساختمان سه گانه روانی انسان ، نمونه فروید

طبق نظریه فروید ساختمان روانی اسنان به سه بخش " خود " ، " او " ، " فراخود " تقسیم میگردد و خصلتی کاملا بیولوژیکی دارد . " او " در بر دارندۀ تمامی محرکهای غریضی فرد است که از نسلی به نسل دیگر انتقال یافته و محتوای آن غیرقابل تغییر است .از انجمله می توان غرایض جنسی و فعالیتهای ارگانیسم بدن را نام برد که ادامه حیات فرد را موجب میگردند . " او " همچنین در برگیرندۀ تمامی غرایض روحی ارگانیسم فرد می باشد . علاوه بر اینها همه خصایل و مشخصات روحی فرد که از طریق عامل وراثت به وی می رسند در " او " خانه دارند . ذکر این نکته از اساسی ترین مشخصات متمایز کننده " او " و یا " ضمیر " از سایر بخشهای ساختمان روانی است که تمامی محتویات " ضمیر " خصلتی کاملا ناآگاه دارند . بدین معنی که فرد از محتوی " ضمیر " بی اطلاع است و چه بخواهد و چه نخواهد این محتوی وجود داشته و میل به ارضاء شدن دارد ؛ از طرف دیگر ارضاء کامل و صحیح این غرایز یکی از لازمه های حیات روانی سالم فرد را شکل می دهد .

اساسی ترین وظیفه " خود " در ساختمان روانی انسان شکل دادن به منیت فرد است . " خود " عبارت است از جنبه منطبق بر شخصیت واقعی فرد و از اینروی همواره جهان واقع خارج از فرد را حس کرده و فعالیتها و رفتارهای اگاهانه فرد را به عهده دارد . یکی از اساسی ترین فعالیتهای " خود " عبارت از میانجی شدن بین " ضمیر " و " فراخود " است . بدین صورت که ان دسته از سائق هایی را که از "ضمیر" برآمده و میل به ارضاء شدن دارند را از یک سوی و فرمانهای " فراخود "را از سوی دیگر به آن شکل کنترل می کند که در بهترین حالت بین ارضاء " ضمیر " و اجرای فرامین " فراخود" حالتی از تعادل برقرار شود تا شخص به لحاظ روحی نابهنجار نگردد .

ولی این امر غالبا بدین صورت است که غرایض " ضمیر " به نفع منعیات " فراخود " پس زده می شوند و در این حالت فرد قادر نخواهد بود که انرژیهای حاصله از غرایض " ضمیر " را رها سازد .

برخلاف تمایل " ضمیر " که در تمام شعب فعالیت خود اصل ارضاء شدن فرد را مدنظر دارد ، تمام جهات فعالیت " خود " در راستای حفظ امنیت و ثبات ساختمان روحی است . به بیان دیگر می توان گفت که " خود " همانقدر خاصاً انسانی است که " ضمیر " حیوانی است و از اینروی می توان " خود" و یا " ضمیر " را بر اساس طبیعت آندو به منزله دو قطب یک تضاد درنظر گرفت که وجود این تضاد خود لازمه حیات روانی و جسمی انسان است .

برخلاف دو بخش فوق ، " فراخود" که می توان آن را با خلاقیات و وجدان نیز مترادف دانست ، خصلتی ذاتاً اجتماعی داشته و تنها در گروه و یا در اجتماع می تواند شکل بگیرد و پرورش یابد . البته تکامل و پرورش یافتن "فراخود" حاصل تضاد دائم میان "خود" و " ضمیر " است . در این تضاد نقش " فراخود" عبارت از این است که کلیه فعالیتهای " خود " را جهت تسلط بر " ضمیر " هدایت کند و محدودیت ارضاء غرایض " ضمیر " را از طریق " خود" فراهم آورد .

همانگونه که قبلا اشاره گردید " فراخود" در برگیرنده کلیه منعیات ، اداب و رسوم و سنن اجتماعی است که فرد در آن زیست می کند ، عمده ترین نقش جوامع و گروهها بر اسختمان روانی انسان به اعتقاد فروید ایجاد محدودیت در ارضاء سائق هایی است که از " ضمیر " برمی آیند . رابطه بین " فراخود" و " ضمیر "می تواند سه شکل متفاوت به خود بگیرد . چیرگی کامل یکی بر دیگری ب اعتقاد فروید می تواند نطقه اوج شکل گیری نابهنجاریهای روحی متعددی باشد و حالت تعادل کامل بین " ضمیر " و " فراخود" آغاز شکل گیری نابهنجاریهای روحی است . با اینوصف می بینیم که فروید زندگی اجتماعی را نقطه پیدایش تضادهای روحی ناشی از عدم ارضاء آزادانه غرایض " ضمیر " می داند .

طرح زیر می توانید تمام آنچه را که تاکنون پیرامون اجزاء سه گانه ساختمان روانی اسنان از دیدگاه فروید بیان کردیم و وجوه نزدیکی و ارتباط بین آنها را در قالب خود نشان بدهد . البته لازم به ذکر است که این طرح و حتی نظریه فروید را پیرامون ساختمان روانی انسان تنها می توانیم به مثابه ابزارهای نظری ای به حساب آوریم که کار شناخت روان انسان را برایمان قابل لمس می کنند ، یعنی اینها بمثابه مدلهایی هستند که ما با کمک آنها می خواهیم روان انسان را بشناسیم .

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب پاسخ خودم رو بگم:

با توجه به اینکه اشاره کردم اصلا بحث هوش نیست به نظرم میزبان حالش مساعد نیست.. اصلا وحشت می کنم..

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه مثال از زندگی واقعی هست این

ولی خب کم پیدا میشن ادمایی که نشون بدن واقعیت گفتارشون ومقصد افکارشون درارتباط با شما کجاست وچیست؟

یه حکایتی بود که یکی میره سم میخوره وخودش رو میندازه داخل شیرتا سم از بدنش خارج بشه ولی اون یکی اب رو میخوره وبه شبهه سم بودن وقدرت تلقین درجا میمیره

به نظرم با این روالی که زندگی ماها برداشته اول باید ببینیم اون میزبانه چه نقشی تو زندگیمون داره

میشه حذفش کرد یا باید باهاش مدارا کنیم واگر باید مدارا کرددراستانه ایم یا درانتها

به هرحال بعضی وقت ها جام ارغوانی شوکران رو باید که سرکشید وجگرسوز شد ومرد وزندگی رو ادامه داد...

ترجیح میدم درباره چنین میزبانی اصلا فکر نکنم.

چون کارش برام بیش از حد بی معنیه.

به این شیر میزبان پیشنهاد میکنم اخلاق صفرو یکیشو کنار بذاره چون این جوری سم ها نصیب شیر میشه و شیر ها نصیب موش ها!

الان هرچی ارزش بوده به گند کشیده شده!دیگه جواب نمیده!

خب من امشب یه جمع بندی کنم نظرات دوستان رو /امشب فقط دو صفحه اول..

غیر از سه موردی که نقل قول گرفتم که برام خیلی جالب بودن:

یکسری که جواب سوال منو ندادن ولی بقیه:

شوکه شدن و تحسین صداقت 2 مورد

انگیزه ی میزبان چه بوده؟ 2مورد

تحسین صداقت 2 مورد

میزبان روانیه 3 مورد

عصبانی 2 مورد

یه نکته دیگه هم بگم چون بعد از اینکه تاپیک سم و شیر دوم رو زدم ممکنه مشکل پیش بیاد:

شما می تونید فرض کنید بجای شیر یه معجونی باشه که طول عمرتون رو مثلا دو برابر میکنه حالا اگه جوابتون فرق می کنه دست به کیبورد شین/ذهنتان سمت اینکه نکنه میزبان دروغ میگه و.. نرود مطمئن باشین که معجون طول عمر شما رو افزایش میدهد.. سوال همون سوالی قبلی هست نظرتون در مورد این کار میزبان چیه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب من امشب یه جمع بندی کنم نظرات دوستان رو /امشب فقط دو صفحه اول..

غیر از سه موردی که نقل قول گرفتم که برام خیلی جالب بودن:

انگیزه ی میزبان چه بوده؟ 2مورد

تحسین صداقت 2 مورد

میزبان روانیه 3 مورد

عصبانی 2 مورد

یه نکته دیگه هم بگم چون بعد از اینکه تاپیک سم و شیر دوم رو زدم ممکنه مشکل پیش بیاد:

شما می تونید فرض کنید بجای شیر یه معجونی باشه که طول عمرتون رو مثلا دو برابر میکنه حالا اگه جوابتون فرق می کنه دست به کیبورد شین/ذهنتان سمت اینکه نکنه میزبان دروغ میگه و.. نرود مطمئن باشین که معجون طول عمر شما رو افزایش میدهد.. سوال همون سوالی قبلی هست نظرتون در مورد این کار میزبان چیه؟

یا این میزبان یه حکیم داناییه که میخواد یه چیزی یاد من بده که خوب بهش میگم حکیم بابا بیخیال بگو بدانم قصدت از این داستان چیست

یا همون روانیه که همونطور که قبلا گفتم کسی که قصد جان ما را کرده باید مورد تادیب قرار بگیرد و این برای او بهتر است اگر بداند

یا بابا اخرشو بگو بدانیم مقصودت از این داستان دراز چیست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یا این میزبان یه حکیم داناییه که میخواد یه چیزی یاد من بده که خوب بهش میگم حکیم بابا بیخیال بگو بدانم قصدت از این داستان چیست

یا همون روانیه که همونطور که قبلا گفتم کسی که قصد جان ما را کرده باید مورد تادیب قرار بگیرد و این برای او بهتر است اگر بداند

یا بابا اخرشو بگو بدانیم مقصودت از این داستان دراز چیست؟

پس چقدر خوب بود همون اول بجای شیر مینوشتم معجون افزایش عمر

پاسختون کمی تغییر کرد..

اندکی صبر سحر نزدیک هست:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس چقدر خوب بود همون اول بجای شیر مینوشتم معجون افزایش عمر

پاسختون کمی تغییر کرد..

اندکی صبر سحر نزدیک هست:w000:

پاسخ بنده قبلا هم شبیه به بند دوم همین پاسخ بود به بیانی شفاف ترکه البته شاید بدلیل همنشینی با برادران بالا به صداقت زیر کتک اعتقاد پیدا کرده ام:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

جمع بندی نهایی:

انگیزه ی میزبان چه بوده؟ 3مورد

تحسین صداقت 3مورد

میزبان روانیه و حلش مساعد نیست 6 مورد

عصبانی 2 مورد

میزبان قصد خودکشی داره

جواد مسی هم گفت میزبان بهترین دوستم هست چون بهم اختیار داده

از همه دوستان دعوت میشه در تاپیک سم و شیر 2 شرکت کنن..

تشکر از همه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...