nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان: اول که برای همه آرزو میکنم امسال سال بسیار پر برکت و شادی به همراه سلامتی برای همگی باشه... من همیشه موقع تحویل سال برای تک تک عزیزام از لحظاتی قبلش شروع به آرزو کردن مینکم مثل خیلی از شماها... اما همیشه یجورایی هول هولکی میشه. خیلی دوست دارم بدونم برای امسال، شما چه آرزو و دعایی دارین؟ برای خودتون و اگر دوست داشتین برای بقیه. (خواهشاً فقط خودتون رو توی اون لحظه بذارین و بنویسین بدون مراعات چیزی، اسپمم نکنینا)مرسی از همراهیتون 33 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ من همیشه سلامتی خودم و اطرافیانم رو خواستم و میگم ولی خب امسال یه دعای ویژه واسه خودم دارم! یه موضوع خیلی مهم...شمام برام دعا کنید که نتیجه بده.... امیدوارم هرکی به هرچی میخواد برسه، امیدوارم مردم ما یه تکونی بخورن و این کشور رو نجات بدن ( منظورم تظاهرات و این حرفا نیست....) امیدوارم هیچ کسی سال تحویل تو بستر بیماری نباشه...امیدوارم سال 91 از لحاظ اقتصادی سال بهتری باشه برای همه... 23 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ برا من یه دعا اس شده نمیشه اینجا نوشت 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی دلم می خواد راهم رو پیدا کنم.... 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ تنها دعای من تو همه سالها فقط این بوده که هیچ وقت سختی و مشکلات عزیزانم رو نبینم وشاهد بودن خودم بدون حضور اونا تو این دنیا نباشم . این تنها آرزو و دعامه 14 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ همه اون چیزایی که فروغ گفت و اینکه همه کسایی که دوسشون دارم و میشناسم خوشبخت و خوشحال باشن بعدشم اینکه از این برزخی که توش گیر کردم بیام بیرون 15 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ من همیشه ارزوی سالی پر از سلامپیشرفت و سلامتی و ارامش میکنم البته اولیت ها ش از اخر به اول ارامش سلامتی پیشرفت 15 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست هر کجا هست خدایا به سلامت دارش ! 14 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ ارزو می کنم به همه ی ارزوهام بر اساس اولویت برسم 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ والا منم اون وقتا معمولا میمونم چی بگم. ولی آرزوی سلامتی برای خودم و خانواده و موفقیت در سال اینده رو معمولا از خداوند متعال خواستار میشم... 13 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ یادم نمیاد دعایی کرده باشم بیشتر میشینم فکر میکنم برنامه ریزی میکنم و البته همیشه یه دستی به مجسمه های نصفه کارم هم میکشم 19 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ من آرامش، سلامتی، شادابی و خوشحالی را برای عزیزانم و شرایط زندگی راحتتر برای مردم کشورم رو آرزو میکنم 15 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خدای در این سال جدید ریشه ی ظلم و ظالم رو از این مملکت بکن و دل تمام هم وطن هام رو شاد و خندون کن 14 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ نمیتونم بگم... زبونم بند میاد... دعا میکنم برای یکی از عزیزام که خدا دخترشونو که مریضه نگهداره واسشون... دعا میکنم که مامان بابام همیشه شاد باشن... دعا میکنم نی نی داداشم اینا سالم و بی دردسر به دنیا بیاد... دعا میکنم درسامو خوب بخونم امسال... واسه همه ی دوستام که میدونم مشکلی دارن دعا میکنم که حل شه مشکلاتشون... دعا میکنم برای کشورم... و دعا میکنم برای آرزوهای خودم... 16 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ آرزوی سال تحویل ......................نمیتونم بگم 9 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ من دعا خيييييييييييييييييييلي دارم بعضي هاشو ميگم اول دعا ميكنكم اقا امام زمان سالم باشن و ظهور هرچه سريترشونو از خدا ميخوام بعد تمام مسلمين سالم وسلامت باشن تمام مشكلات مسلمانان حل شه اونايي كه كنكور ميدن همه قبول شن اون دنياي همه مسلمانان خوش باشه همه به ارزو هاشون برسن . . . . 6 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اول ظهور امام زمان بعدشم سلامتی و خوشبختی واسه همه خیلی دلم میخواد همه چی مثه سابق بشه... 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر اللیل والنهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال 10 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ دعای تحویل سال،نمیدونم چه جوری بگم،من خیلی دعا دارم و دعا میکنم،برای خیلیا،خانواده ام،خودم،دوستام و ... همیشه موقع تحویل سال،قرآن دستمه،بازش میکنم میخونمش و بعدش شروع میکنم به دعا کردن اول تر از همه سلامتی پدر مادرم،از خدا میخوام همیشه سالم و سلامت باشن و عمر با عزت داشته باشن برای مامانم جدا دعا میکنم،برای بابام جدا،هر کدومو بسته به شرایط خودشون بعد دعا میکنم،که خدا همه مریض ها رو شفا بده،سلامتیشونو به دست بیارن و برگردن پیش خانودشون بعد دیگه تک تک دعا میکنم برای خواهرام،برادرم،مادربزرگ پدربزرگ و بقیه آخر سر از همه برای خودم دعا میکنم،شکر میکنم خدا رو برای همه داشته ها و نداشته هام،دعا میکنم برای درسم،زندگیم،سلامتیم،آرامشم،خوشبختیم،عاقبت به خیر بودنم،دعا میکنم خدا کمکم کنه که سال جدید عمرم بهتر از سال قبلم باشه برام،دعامیکنم همه چی درست بشه،سال دیگه ...... خیلی دعا میکنم،خیلی... 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خوب راستش دیدن احساسات بعضی دوستان واقعاً زیباست.مرسی ازتون ولی میخوام چند چیز رو بگم: 1. منظور من دعا و ورد نبود که حالا فکر میکنم یه سری این فکر رو کردن! منظور من آرزوهای قلبیتون بود برای خودتون و دیگران... 2. جمله عربی هم که گفتین معنیش جالبه اما کاش با زبان زیبای فارسی مینوشتین. مرسی از همه... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده