هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 يه زوج ميشناسم ده سال ازدواج كردن بچه دار نميشن يكي از دعا هام مربوط به ايناست ...و اينكه مدتي با يكي از دوستام قهريم ميخوام دعا كنم يه بيماري چيزي بهش بخوره به بهونه عيادت برم باش صلح كنم عذاب وجدان گرفتم البته بيماريش خفيف باشه يوخت نميره ... 7
arian ariaey 1755 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 دعایی ندارم, فقط خطاب به خدا: ازم دلگیر نشو که دعایی نمی کنم! چون تا حالا اون چیزایی که می خواستم (نمی گم اصلا احابت نشد) خیلی کم اجابت شدن یا اجابت نشدن! هیچی,فعلا دعایی ندارم... 4
hilda 13377 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 خدایا .... امسال دیگه خستم نکن از همه چیز ... امسال یه نفس راحت و فکر اروم میخوام .... همین 4
سـارا 20071 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 اولین و مهمترینش سلامتی و خوشبختی همه کسایی که می شناسمشون !! مخصوصا نزدیکان و عزیزان خودم.... . دعایی که خیلی تکراری شده منم مدتهاست منتظر برآورده شدنش هستم اما بازم تکرارش میکنم... موفقیت تو درسام و موسیقی .. یه چیزایی هم خصوصیه کلا من دعا و آرزو زیاد دارم...همیشه هم لحظه سال تحویل درگیرم که کدومو اول بگم ...:icon_pf (34): 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 چقد خوب دنبال یه همچین تاپیکی بودم که اگه نباشه بزنم خیلی دلم میخواس با آرزوها و امیدای بقیه آشنا بشم واس خاطر همین همه رو خوندم بعضیاش تلنگری بود خوب منم معمولا تک تک افرادی که واسم عزیزن واسشون دعا میکنم و آرزوهای خوب از بابامامانم شروع میشه و به خودم ختم میشه .... این وسط خونواده دوستام آشنا و فامیل و حتی دوستای مجازیم جا دارن .... چیزی هم که واس همه موخوام سلامتی و سلامتی چه جسمی و چه روحی .... امنیت و آرامش و اینکه همیشه مهر و فا همه جا بااشه واس کلی دنیا هم آرزو میکنم دورنگیا ، خیانتا، زیرآب زدنا و ... از بین بره کلا هر چی خوبیه واس همه باشه ... اینم یه جمله قشنگیه اینکه حالمون از اینکه هست بهتر بشه و دیگه اینکه هر چی که خواستم و هر چی که نخواستم و به نفع همه هس اتفاق بیفته این وسط واسه یه سری آرزوهای شخصی خودم و کسایی که از آرزوهای شخصیشون خبر دارم هم دعا میکنم 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری