*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااااام و اینا بچه ها..میگم کسی متراژ فضاهای هتل رو داره؟ 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااااام و اینابچه ها..میگم کسی متراژ فضاهای هتل رو داره؟ سلام عزیزم مینا جان این نشریه رو دانلود کن دانلود نشریه شماره ۱۴۳-برنامه ریزی و طراحی هتل 5 لینک به دیدگاه
haras000 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من تازه پایان نامه برداشتم و موضوعم خانهی مد کسی چیزی ازش می دونه؟ مثلا ریز فضا ها و یا اینکه کجا ها میتونم دنبال مطالبش بگردم!؟ نمونه خارجی ازش چی هست؟ :( قراره شنبه پروپزال تحویل بدم ... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من تازه پایان نامه برداشتم و موضوعم خانهی مد کسی چیزی ازش می دونه؟ مثلا ریز فضا ها و یا اینکه کجا ها میتونم دنبال مطالبش بگردم!؟ نمونه خارجی ازش چی هست؟ :( قراره شنبه پروپزال تحویل بدم ... خب چرا همچین موضوع سختی رو که مطالعاتش سخت پیدا میشه انتخاب کردید امیدوارم از دوستان،کسی باشه که بتونه کمکتون کنه,منم تو نت میگردم؛اگه چیزی یافتم حتما براتون میزارم لینک به دیدگاه
haras000 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ خب چرا همچین موضوع سختی رو که مطالعاتش سخت پیدا میشه انتخاب کردید امیدوارم از دوستان،کسی باشه که بتونه کمکتون کنه,منم تو نت میگردم؛اگه چیزی یافتم حتما براتون میزارم ممنون ازتون خیلییییی حقیقتش آخرین گزینه توی لیستم بود که استاد کلی پسندید . یعنی گفتن که بقیه موضوع هام عملا اداری در میان این موضوع پویا تره لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من تازه پایان نامه برداشتم و موضوعم خانهی مد کسی چیزی ازش می دونه؟ مثلا ریز فضا ها و یا اینکه کجا ها میتونم دنبال مطالبش بگردم!؟ نمونه خارجی ازش چی هست؟ :( قراره شنبه پروپزال تحویل بدم ... بهتره ریزفضاها رو خودت تعیین کنی و بهتره مثل خانه هنر عمل کنی!توی گالری هنری شما دیوار و .. برای نصب نیاز دارید اما توی خانه مد runway باید طراحی کنی و میتونم بگم بیشترین مانورت روی فضاهای داخلی و طراحی داخلی هست یه لابی اتاق تغعویض لباس و گریم و ... از این نمونه ها هم میتونی کمک بگیری The Balenciaga Museum in Getaria, Spain The Gucci Museum in Florence, Italy The Bata Shoe Museum in Toronto, Canada The Fashion and Textile Museum in London, England The Black Fashion Museum Collection in the Smithsonian, Washington, DC Musée Galliera in Paris, France The Museum at the Fashion Institute of Technology in Manhattan The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in Manhattan The Kyoto Costume Institute, Japan The Victoria and Albert Museum in London, England 3 لینک به دیدگاه
haras000 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بهتره ریزفضاها رو خودت تعیین کنی و بهتره مثل خانه هنر عمل کنی!توی گالری هنری شما دیوار و .. برای نصب نیاز دارید اما توی خانه مد runway باید طراحی کنی و میتونم بگم بیشترین مانورت روی فضاهای داخلی و طراحی داخلی هست یه لابی اتاق تغعویض لباس و گریم و ... از این نمونه ها هم میتونی کمک بگیری The Balenciaga Museum in Getaria, Spain The Gucci Museum in Florence, Italy The Bata Shoe Museum in Toronto, Canada The Fashion and Textile Museum in London, England The Black Fashion Museum Collection in the Smithsonian, Washington, DC Musée Galliera in Paris, France The Museum at the Fashion Institute of Technology in Manhattan The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in Manhattan The Kyoto Costume Institute, Japan The Victoria and Albert Museum in London, England ممنون نمونه های خوبی هستن :) امیدوارم به خیر بگذره 1 لینک به دیدگاه
haras000 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ خواهش میکنم...فکر کنم متراژ خانه مد 4000 متر برسه ....با اون کارگاهها و سالنها ...گفتم که یه سالن در نظر نگیر....خیلی میتونه گسترده تر بشه....چندتا نمونه مشابه نگاه کن... دلیل رد کردن طرح رو مینویسن همیشه....از استادت بپرس... رصد خانه دوست نداری طراحی کنی؟خیلی سخته البته....اما جالبه..... سلام موضوع من هم خانه مد ،نمونه مشابه چی هست ازش؟یعنی چی باید سرچ کنم؟خیلی کم تونستم دربارش چیزی پیدا کنم :( 1 لینک به دیدگاه
باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ خواهش میکنم...فکر کنم متراژ خانه مد 4000 متر برسه ....با اون کارگاهها و سالنها ...گفتم که یه سالن در نظر نگیر....خیلی میتونه گسترده تر بشه....چندتا نمونه مشابه نگاه کن... دلیل رد کردن طرح رو مینویسن همیشه....از استادت بپرس... رصد خانه دوست نداری طراحی کنی؟خیلی سخته البته....اما جالبه..... سلام. اتفاقا موضوع پایان نامه من هم خانه مد هست. موضوع جالبیه و اما با اینکه یه ماهه که شروع کردم روش کار میکنم, به مرز دیوانگی رسیدم با کمبود رفرنس مواجه شدم . الان واقعا نمیدونم تهش قراره چه اتفاقی بیفته ! 1 لینک به دیدگاه
باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ بهتره ریزفضاها رو خودت تعیین کنی و بهتره مثل خانه هنر عمل کنی!توی گالری هنری شما دیوار و .. برای نصب نیاز دارید اما توی خانه مد runway باید طراحی کنی و میتونم بگم بیشترین مانورت روی فضاهای داخلی و طراحی داخلی هست یه لابی اتاق تغعویض لباس و گریم و ... از این نمونه ها هم میتونی کمک بگیری The Balenciaga Museum in Getaria, Spain The Gucci Museum in Florence, Italy The Bata Shoe Museum in Toronto, Canada The Fashion and Textile Museum in London, England The Black Fashion Museum Collection in the Smithsonian, Washington, DC Musée Galliera in Paris, France The Museum at the Fashion Institute of Technology in Manhattan The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in Manhattan The Kyoto Costume Institute, Japan The Victoria and Albert Museum in London, England من هم ممنونم 1 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ موضوع پايان نامه من موزه رقص و نمايش سنتي ايران 4 لینک به دیدگاه
باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام یه سوال! من این روزا مشغول جمع و جور کردن رساله هستم .از اونجایی که کتاب خاصی راجع به مد پیدا نکردم، رو آوردم به مجلات و مقاله هایی که راجع به مد نوشته شده. اما حس میکنم بیشتر رفتم تو فاز تحلیل این موضوع! به نظر شما موردی داره؟ حتی به جایی رسیدم که دارم چراییه فاصله گرفتن از نقوش و مدل ها و طرح های پارچه و لباس قبل اسلام و رسیدن به وضعیت مد و پوشاک امروزی رو هم وارد بحث میکنم! 4 لینک به دیدگاه
باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ موضوع پايان نامه من موزه رقص و نمايش سنتي ايران چه جالبه !!! سایتتون کجاست؟ موضوع خاصیه! موفق باشید:girl_angel: 5 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ چه جالبه !!! سایتتون کجاست؟ موضوع خاصیه! موفق باشید:girl_angel: كرمان. آره چند تا موضوع معرفي كردم استاد اينو خيلي پسنديد. ممنون شما هم موفق باشين. 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام یه سوال! من این روزا مشغول جمع و جور کردن رساله هستم .از اونجایی که کتاب خاصی راجع به مد پیدا نکردم، رو آوردم به مجلات و مقاله هایی که راجع به مد نوشته شده. اما حس میکنم بیشتر رفتم تو فاز تحلیل این موضوع! به نظر شما موردی داره؟ حتی به جایی رسیدم که دارم چراییه فاصله گرفتن از نقوش و مدل ها و طرح های پارچه و لباس قبل اسلام و رسیدن به وضعیت مد و پوشاک امروزی رو هم وارد بحث میکنم! نه دوست من اصلا موردی نداره. شما باید در رساله تون بخشی رو به عنوان تاریخچه موضوعتون قرار بدید و کلا توضیحاتی در ارتباط با موضوعتون ارائه بدید و بعد وارد بخش معماری بشید. این روندی که دارید طی میکنید صحیحه. ولی باید از این مطالعات در مبانی نظری خودتون بهره ببرید . و در آخر با استفاده از این دانسته ها به طرح خودتون جامه عمل بپوشونید. 4 لینک به دیدگاه
باپوک 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ نه دوست من اصلا موردی نداره. شما باید در رساله تون بخشی رو به عنوان تاریخچه موضوعتون قرار بدید و کلا توضیحاتی در ارتباط با موضوعتون ارائه بدید و بعد وارد بخش معماری بشید. این روندی که دارید طی میکنید صحیحه. ولی باید از این مطالعات در مبانی نظری خودتون بهره ببرید . و در آخر با استفاده از این دانسته ها به طرح خودتون جامه عمل بپوشونید. ممنون از راهنماییتون :) 1 لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ اگر دوست داشتی درباره مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست کارکنی من اطلاعات دارم کمکت کنم. 2 لینک به دیدگاه
maniyaaa 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام ,موضوع پایاناممو انتخاب کردم:2rqfst4:مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي تو پروپوزال دلیل انتخابمو چی بنویسم؟مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي به انگلیسی چی میشه؟آخه میخوام چندتا نمونه خارجی ام پیدا کنم اماا وقتی تو سرچ مینویسم : Complex services - utilities in the wayهمش عکس آدم میاد,Road service and recreational complexنوشتم اینم نبود:vahidrk: کاگه کسی نمونه خارجی مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي میدونه,لطفا راهنماییم کنه مرسی:TAEL_SmileyCente: 2 لینک به دیدگاه
mahsaaa arch 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ سلام ,کسی میدونه طراحی یک بنای مونومنتال چه ریز فضاهایی لازم داره؟ خواهش میکنم کمکم کنیییییید ممنون لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ موضوعتون بر چه اساس انتخاب مکنید؟میشه به منم کمک کنید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده