*mini* 37778 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 سلاااااام و اینا بچه ها..میگم کسی متراژ فضاهای هتل رو داره؟ 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 سلاااااام و اینابچه ها..میگم کسی متراژ فضاهای هتل رو داره؟ سلام عزیزم مینا جان این نشریه رو دانلود کن دانلود نشریه شماره ۱۴۳-برنامه ریزی و طراحی هتل 5
haras000 19 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 سلام من تازه پایان نامه برداشتم و موضوعم خانهی مد کسی چیزی ازش می دونه؟ مثلا ریز فضا ها و یا اینکه کجا ها میتونم دنبال مطالبش بگردم!؟ نمونه خارجی ازش چی هست؟ :( قراره شنبه پروپزال تحویل بدم ...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 خرداد، 2013 سلام من تازه پایان نامه برداشتم و موضوعم خانهی مد کسی چیزی ازش می دونه؟ مثلا ریز فضا ها و یا اینکه کجا ها میتونم دنبال مطالبش بگردم!؟ نمونه خارجی ازش چی هست؟ :( قراره شنبه پروپزال تحویل بدم ... خب چرا همچین موضوع سختی رو که مطالعاتش سخت پیدا میشه انتخاب کردید امیدوارم از دوستان،کسی باشه که بتونه کمکتون کنه,منم تو نت میگردم؛اگه چیزی یافتم حتما براتون میزارم
haras000 19 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 خب چرا همچین موضوع سختی رو که مطالعاتش سخت پیدا میشه انتخاب کردید امیدوارم از دوستان،کسی باشه که بتونه کمکتون کنه,منم تو نت میگردم؛اگه چیزی یافتم حتما براتون میزارم ممنون ازتون خیلییییی حقیقتش آخرین گزینه توی لیستم بود که استاد کلی پسندید . یعنی گفتن که بقیه موضوع هام عملا اداری در میان این موضوع پویا تره
nice-arch 469 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 سلام من تازه پایان نامه برداشتم و موضوعم خانهی مد کسی چیزی ازش می دونه؟ مثلا ریز فضا ها و یا اینکه کجا ها میتونم دنبال مطالبش بگردم!؟ نمونه خارجی ازش چی هست؟ :( قراره شنبه پروپزال تحویل بدم ... بهتره ریزفضاها رو خودت تعیین کنی و بهتره مثل خانه هنر عمل کنی!توی گالری هنری شما دیوار و .. برای نصب نیاز دارید اما توی خانه مد runway باید طراحی کنی و میتونم بگم بیشترین مانورت روی فضاهای داخلی و طراحی داخلی هست یه لابی اتاق تغعویض لباس و گریم و ... از این نمونه ها هم میتونی کمک بگیری The Balenciaga Museum in Getaria, Spain The Gucci Museum in Florence, Italy The Bata Shoe Museum in Toronto, Canada The Fashion and Textile Museum in London, England The Black Fashion Museum Collection in the Smithsonian, Washington, DC Musée Galliera in Paris, France The Museum at the Fashion Institute of Technology in Manhattan The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in Manhattan The Kyoto Costume Institute, Japan The Victoria and Albert Museum in London, England 3
haras000 19 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 بهتره ریزفضاها رو خودت تعیین کنی و بهتره مثل خانه هنر عمل کنی!توی گالری هنری شما دیوار و .. برای نصب نیاز دارید اما توی خانه مد runway باید طراحی کنی و میتونم بگم بیشترین مانورت روی فضاهای داخلی و طراحی داخلی هست یه لابی اتاق تغعویض لباس و گریم و ... از این نمونه ها هم میتونی کمک بگیری The Balenciaga Museum in Getaria, Spain The Gucci Museum in Florence, Italy The Bata Shoe Museum in Toronto, Canada The Fashion and Textile Museum in London, England The Black Fashion Museum Collection in the Smithsonian, Washington, DC Musée Galliera in Paris, France The Museum at the Fashion Institute of Technology in Manhattan The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in Manhattan The Kyoto Costume Institute, Japan The Victoria and Albert Museum in London, England ممنون نمونه های خوبی هستن :) امیدوارم به خیر بگذره 1
haras000 19 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 خواهش میکنم...فکر کنم متراژ خانه مد 4000 متر برسه ....با اون کارگاهها و سالنها ...گفتم که یه سالن در نظر نگیر....خیلی میتونه گسترده تر بشه....چندتا نمونه مشابه نگاه کن... دلیل رد کردن طرح رو مینویسن همیشه....از استادت بپرس... رصد خانه دوست نداری طراحی کنی؟خیلی سخته البته....اما جالبه..... سلام موضوع من هم خانه مد ،نمونه مشابه چی هست ازش؟یعنی چی باید سرچ کنم؟خیلی کم تونستم دربارش چیزی پیدا کنم :( 1
باپوک 96 ارسال شده در 13 مهر، 2013 خواهش میکنم...فکر کنم متراژ خانه مد 4000 متر برسه ....با اون کارگاهها و سالنها ...گفتم که یه سالن در نظر نگیر....خیلی میتونه گسترده تر بشه....چندتا نمونه مشابه نگاه کن... دلیل رد کردن طرح رو مینویسن همیشه....از استادت بپرس... رصد خانه دوست نداری طراحی کنی؟خیلی سخته البته....اما جالبه..... سلام. اتفاقا موضوع پایان نامه من هم خانه مد هست. موضوع جالبیه و اما با اینکه یه ماهه که شروع کردم روش کار میکنم, به مرز دیوانگی رسیدم با کمبود رفرنس مواجه شدم . الان واقعا نمیدونم تهش قراره چه اتفاقی بیفته ! 1
باپوک 96 ارسال شده در 13 مهر، 2013 بهتره ریزفضاها رو خودت تعیین کنی و بهتره مثل خانه هنر عمل کنی!توی گالری هنری شما دیوار و .. برای نصب نیاز دارید اما توی خانه مد runway باید طراحی کنی و میتونم بگم بیشترین مانورت روی فضاهای داخلی و طراحی داخلی هست یه لابی اتاق تغعویض لباس و گریم و ... از این نمونه ها هم میتونی کمک بگیری The Balenciaga Museum in Getaria, Spain The Gucci Museum in Florence, Italy The Bata Shoe Museum in Toronto, Canada The Fashion and Textile Museum in London, England The Black Fashion Museum Collection in the Smithsonian, Washington, DC Musée Galliera in Paris, France The Museum at the Fashion Institute of Technology in Manhattan The Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute in Manhattan The Kyoto Costume Institute, Japan The Victoria and Albert Museum in London, England من هم ممنونم 1
باپوک 96 ارسال شده در 19 مهر، 2013 سلام یه سوال! من این روزا مشغول جمع و جور کردن رساله هستم .از اونجایی که کتاب خاصی راجع به مد پیدا نکردم، رو آوردم به مجلات و مقاله هایی که راجع به مد نوشته شده. اما حس میکنم بیشتر رفتم تو فاز تحلیل این موضوع! به نظر شما موردی داره؟ حتی به جایی رسیدم که دارم چراییه فاصله گرفتن از نقوش و مدل ها و طرح های پارچه و لباس قبل اسلام و رسیدن به وضعیت مد و پوشاک امروزی رو هم وارد بحث میکنم! 4
باپوک 96 ارسال شده در 19 مهر، 2013 موضوع پايان نامه من موزه رقص و نمايش سنتي ايران چه جالبه !!! سایتتون کجاست؟ موضوع خاصیه! موفق باشید:girl_angel: 5
archshaden 1168 ارسال شده در 20 مهر، 2013 چه جالبه !!! سایتتون کجاست؟ موضوع خاصیه! موفق باشید:girl_angel: كرمان. آره چند تا موضوع معرفي كردم استاد اينو خيلي پسنديد. ممنون شما هم موفق باشين. 5
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 20 مهر، 2013 سلام یه سوال! من این روزا مشغول جمع و جور کردن رساله هستم .از اونجایی که کتاب خاصی راجع به مد پیدا نکردم، رو آوردم به مجلات و مقاله هایی که راجع به مد نوشته شده. اما حس میکنم بیشتر رفتم تو فاز تحلیل این موضوع! به نظر شما موردی داره؟ حتی به جایی رسیدم که دارم چراییه فاصله گرفتن از نقوش و مدل ها و طرح های پارچه و لباس قبل اسلام و رسیدن به وضعیت مد و پوشاک امروزی رو هم وارد بحث میکنم! نه دوست من اصلا موردی نداره. شما باید در رساله تون بخشی رو به عنوان تاریخچه موضوعتون قرار بدید و کلا توضیحاتی در ارتباط با موضوعتون ارائه بدید و بعد وارد بخش معماری بشید. این روندی که دارید طی میکنید صحیحه. ولی باید از این مطالعات در مبانی نظری خودتون بهره ببرید . و در آخر با استفاده از این دانسته ها به طرح خودتون جامه عمل بپوشونید. 4
باپوک 96 ارسال شده در 20 مهر، 2013 نه دوست من اصلا موردی نداره. شما باید در رساله تون بخشی رو به عنوان تاریخچه موضوعتون قرار بدید و کلا توضیحاتی در ارتباط با موضوعتون ارائه بدید و بعد وارد بخش معماری بشید. این روندی که دارید طی میکنید صحیحه. ولی باید از این مطالعات در مبانی نظری خودتون بهره ببرید . و در آخر با استفاده از این دانسته ها به طرح خودتون جامه عمل بپوشونید. ممنون از راهنماییتون :) 1
mina.f 178 ارسال شده در 25 مهر، 2013 اگر دوست داشتی درباره مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست کارکنی من اطلاعات دارم کمکت کنم. 2
maniyaaa 64 ارسال شده در 30 دی، 2013 سلام ,موضوع پایاناممو انتخاب کردم:2rqfst4:مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي تو پروپوزال دلیل انتخابمو چی بنویسم؟مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي به انگلیسی چی میشه؟آخه میخوام چندتا نمونه خارجی ام پیدا کنم اماا وقتی تو سرچ مینویسم : Complex services - utilities in the wayهمش عکس آدم میاد,Road service and recreational complexنوشتم اینم نبود:vahidrk: کاگه کسی نمونه خارجی مجتمع خدماتي- رفاهي بين راهي میدونه,لطفا راهنماییم کنه مرسی:TAEL_SmileyCente: 2
mahsaaa arch 27 ارسال شده در 7 بهمن، 2013 سلام ,کسی میدونه طراحی یک بنای مونومنتال چه ریز فضاهایی لازم داره؟ خواهش میکنم کمکم کنیییییید ممنون
ارسال های توصیه شده