سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی سال عجیبی بود. خیلی دیگه تحمل این همه هیجان و سورپرایز و اتفاق رو ندارم نه به آرومی 89 نه به پر اتفاقی 90 ! اونم اتفاقای مهم 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ برای من و خانوادم زیاد سال خوبی نبود خودم چیزی که زیاد داشتم غم و غصه و استرس و ناامیدی بود. امیدوارم سال پیش رو بهتر باشه حداقل احساس میکنم 91 برای من سال تغییرات چشمگیره 13 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ برای من نسبتا سال پرکار و خوبی بود. 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سال 90 برعکس اون چیزی که فکرشو میکردم تبدیل شد به پرتنش ترین دوره سالانه زندگی من هیچ زمانی اینقدر تحت فشار نبودم(نه اینکه بدباشه یا باعث نالم بشه نه منظورم حجم کار وفکر ومشکل ومسئله بود) اتفاقات فوق العاده زیبایی تو زندگیم افتادشاید بنوعی مهمترین اتفاق زندگیم خودت دیدی از بابت کاری پدرمو دراوردن ولی کورخوندن من بادی نیستم که به ساز این بیدا برقصم! اتفاق فوق العاده عجیب وشاید بنوعی وحشتناک برام رخ داد از برنامه ای که دوسال پیش چیدم از نظر زمانی خیلی جلو هستم واینکه یکی از خط مشی هام برای همیشه خط خورد...درسته اولویت تیترواری نبود ولی ملت مغزشون بیشتر از طریق چشمشون فعاله ولی بازم افسوسی نمیخورم چون راه بهتری برای رشد پیدا کردم دوستان تازه ای پیدا کردم وسعی کردم امسال بیشتر یاد بگیرم درکل مثل همیشه سال خوبی بود مجبوریم زندگی کنیم ودرفاصله دوجبر از ته دل خواهم خندید شادیتان ارزوست 14 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سال 90 یه سال دیگه مثل بقیه ی سالا بود که نفهمیدم کی اومد و کی رفت و فردا تو سال 30 قرن 14ام همین حرفو تکرار میکنم و اونجاست که باید راجع به 5 ثانیه تا مرگ نظر بدم! اما به طور خلاصه این چند ثانیه سالی که گذشت همش دنبال کار بودم و در نهایت در آخرین ثانیه ها کار رو پیدا کردم و حالا تو 91 باید تلاش کنم که اونو بگیرم و تو سال 92 برم پشت میزم و سال 93 بفهمم چی کاره ام و ...94... و 95... و ...96..... و 14xx و بنگ! تولدی دوباره تو جلد یه موجود جدید و نظریه تناسخی نو!! عجب سالایی هستن این سالای تندرو و سرعتی! 10 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سال 90 برای من از 89 خیلی بهتر بود اما مطمئنم که سال 91 از هردوسال خیلی بهتر خواهد بود فشارهای روحی روانی زیادی تو این سال داشتم و همینطور تجربه های جدید به نسبت گذشته این دو ماهه اخیر اینقد فشار زیاد بود که دلم میخواد هر چه زودتر 90 تموم شه چون منتظر یه سال خوبو قشنگم پست A.R-KH-A رو خوندم گفتم اینم بگم سال 89 بدترین سال زندگیم بود و به تبع اون 90 اما بهتر از 89 به خاطر همین چیزی که من یاد گرفتم این بود که مشکلات رو بهتره بخشی از زندگی بدونیم و باهاش مقابله کرد نه مانعی در برابر اهداف نمیدونم چقد این ایده ام درسته ؟ :-؟ 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ این سال هم سالی بود پر از فراز و نشیب اول سال تو عید با عروسی داداشم شرو شد زد و تابستون فارغ التحصیل شدیم وفتادیم دنبال کاررررر بعد ارشد قبول شدم ارشد ثبت نام کردیم و داریم میخونیم اما هنوز که هنوزه کار گیرمون نیومده از نظر اقتصادی برا من بد بوده چون بیکارم اما از بقیه نظر هی خوب بود خدا رو شکر بیتر از اینم میشد اما به اینم راضی ام 10 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سال 90.... به مامانم كه يه بار ديگه زده بود زير گريه گفتم ديگه اين اسمش زندگيه!!! قرار نيست همش فراز باشه نشيب هم بايد تو زندگي باشه.. براي خودم به شخصه ميتونست خوب باشه ولي محيط منم تحت تاثير خونوادت قرار ميگيره.. بعضي مواقع خونوادت دغدغه فكريت ميشن و اينده اونا برات خيلي مهمه.. در كل شكر درسي كه بهم داد اين بود: دنيا روزايش بر عليه توست و روزايش با تو... وقتي با تو هستش سعي كن اينقد استفاده كني و چيزايي رو ذخيره كني كه وقتي دنيا بر عليه تو باشه بتوني ازشون استفاده كني.. 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خوبیش این بود که یه نفر برای همیشه وارد زندگیم شد. باقی ماجرا ، مثل همیشه : inside my heart is breaking my make up may be flaking but my smile still stays on and the show must go on . . . -------------- 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سال 89 خیلی واسم بد بود. از بدترین سالای زندگیم. از هر نظر بد ولی سال از 90 اتفاقای خوب یکی یکی شروع شد. خیلی به سال 91 امیدوارم و فکر میکنم یکی از بهترین سالای زندگیم باشه. :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سال بسیار مزخرف احمقانه سال خاک بر سری بود زود تر بره گورشو گم کنه که حوصلشو ندارم اصن ... 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ برای من و خانواده ام جزء بدترین سالها و پر از استرس و تنش و بدبیاری بود..دو سه تا واقعه خوب هم اتفاق افتاد که زود بر باد فنا رفت...کلا برا من از اون سالایی بود که بدترین تجربه هارو کسب کردم..امیدوارم آدم بشم در سال آینده...چون خودم بودم که لعنت بر خودم باد.... 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم رو چ حسابی فک میکردم باید سال خیلی خوبی باشه واسم سال بدیم نبود ولی ب اون خوبی ک فکر میکردمم نبود هر چی ک بود از سال قبلش بهتر بود 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ نمیشه بگم خوب یا بد اما میتونم بگم این 21 سالی که بزرگ شدم به کنار این یکسال اندازه اون 21 سال بزرگ شدم از کسی که دوست داشتم جدا شدم از شهرم و زادگام فاصله گرفتم هدفام تغییر کرد خیلی از دوستامو کات کردم خطمو عوض کردم و ....... در کل شدم یه ادم دیگه، سختتر شدم 90 با همه سختیاش واسه من از لحاظ ایجاد یه شخصیت محکم تر خیلی خوب بود امیدوارم 91 هم سختتر از همشه بشم 8 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ اولش خوب بود ولی بقیش بد نبود! افتضاح بود 6 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ میتونست عالی باشه ولی به خوب ختم شد.به جاش قوی تر شدمو یاد گرفتم نباید به هر چیزی اعتماد کرد.ولی در کل سال خوبی بود.ممنونم خدا جون:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ 6ماه اولش عالی بود. 6ماه دوم با کله خردم زمین فقط به خاطره ندونم کاریه پدر مادرم که باعث شدن یه بخشی از عمرمو ببازم:cryingf::cryingf: برام دعا کنید که خاطرات تلخم یادم بره. سال خوبی داشته باشین 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سال 90 سالی که پدربزرگم رو از دست دادم و حالا دیگـه پدربزرگی ندارم... 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سال 90 سالی که پدربزرگم رو از دست دادم و حالا دیگـه پدربزرگی ندارم... منم همینطور . ولی آخرش داره خوب تموم میشه .. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سال خوبی بود درست و بجا تصمیمات خوبی گرفتم اما همچنان اراده به پایان رساندن تصمیمات مهم رو ندارم مشکلم اراده ست والا فکرای خیلی بکری تو ذهنم دارم حس مستقل فکر کردن و عمل کردن رو کم کم دارم تو وجودم حس می کنم درضمن قویتر هم شدم درست مثل راننده کامیونی که تو جاده های خطرناک رانندگی می کنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده