رفتن به مطلب

سال 90 برای شما چگونه بود ؟

just work

ارسال های توصیه شده

با سلام به شما دوستان عزیز

تقریبا به روزهای پایانی سال 90 میرسیم

همه ی ما روزهای پرفراز و نشیبی رو در این سال تجربه کردیم ...

پس از شما عزیزان دعوت میکنم تا بگین که :

سال 90 برای شما چگونه گذشت ؟

• Like 24
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سال 90 برای من با افسوس و تاسف به حال ملتی ساده لوح و زود باور گذشت.

اما برای خودم کلا سال خنثایی بود، اتفاقا عجیب و مهمی توی زندگیم رخ نداد، همون روند تکراری گذشته بود.

اما از نظر روحی توی این سال تنش های مختلفی بهم وارد شد، هم از جانب دوستان هم دشمنان.

یک کم هم زیادی خودم رو درگیر خیلی چیزها کردم.

البته سال 90 برام یک درس مهم هم داشت:

اعتماد به همه خریت محض است،ساده لوح باشی سریع از بین میری. :icon_razz:

• Like 17
لینک به دیدگاه

در کل سال خوبی بود

خیلی تغییر کردم و سعی کردم به آنچه میخوام برسم و تا حدود زیادی موفق بودم

در کل راضیم ولی میشد خیلی بهتر از این هم بشه

• Like 16
لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از تاپیکتون

سالی پر فراز و نشیب بود و پر از وقتایی که تلف شدن و یا پر از وقتایی که مفید گذشتن!

در کل سال خوبی بود

اما فکر میکنم یکم الافی کردم تو سال 90

امیدوارم سال آینده برا همتون سالی خوش باشه:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

سال خوبی بود ......

زدم تو گوش خدمت و ازش در رفتم

تصمیم گرفتم مسیر زندگی شغلی و تحصیلیم رو عوض کنم

(که دقیقا همون روزی بود که زدم تو گوش خدمت ... راند اولش)

تو این راه تا حدودی موفق بودم

برنامه دارم برایه تغییرات بیشتر که ایشالا سال بعدی هم خوب بشه

در کل از لحاظ مالی سال خوبی نبود .... اما از سایر جنبه ها خوب بود

• Like 16
لینک به دیدگاه

سال 90 رو من به دو تا 6 ماه تقسیمش می کنم 6 ماه اول سال خوب بود و همه چی داشت طبق برنامه پیش میرفت حتی از برنامم جلو هم بودم اما 6 ماه دوم یه سری اتفاقات باعث شد که از برنامم عقب بمونم و فهمیدم که همیشه باید یه جا واسه اتفاقات پیش بینی نشده بزارم تو برنامم.

موفقیت شغلی زیاد داشتم کارم و توسعش دادم.....

از نظر درسی هم دانشگاه رو واحد کم می گیرم چون نمیرسم برم سر کلاسا که باید یه کم بیشتر وقت براش بزارم سیستمه پاسی رو در پیش گرفتم که زیاد جالب نیست

برنامه ریزی دارم می کنم برای سال جدید که امیدوارم مشکلی پیش نیاد

اوضاع مملکت هم که همیشه اعصابمو خورد می کرده گاهی میگم چرا باید کشورمون اینجوری باشه گاهی هم میگم حقمونه هر بلایی سرمون بیاد.....

از نظر اخلاقی هم که باید برای اینترنت زمان محدود تری رو در نظر بگیرم و روزی یک ساعت فکر کنم کافی باشه یکی از دلیلای عقب ماندنم از برنامم همین اینترنته

کارت معافیت سربازیمو گرفتم

کارت تور لیدری گرفتم اولین سالی بود که کارت رو خود سازمان میراث میداد.....ایشاله سال دیگه بین المللی شرکت می کنم

سال پر زحمتی بود واسم در کل:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

از لحاظ كاري و پيشرفت علمي عالي، درسو دانشگاهم خوب بود نمره + معدل رفته بالا ازشون راضيم رشد و پختگيو كامل تو خودم حس ميكنم كلا تو اين سال از لحاظ تلاشه فكري و فيزيكي خيلي قوي بودم ولي روحي نه!!!

تو بعضي قضايا خيلي احساساتي عمل كردم كه از خودم راضي نيستم ولي درساي خوبي گرفتم و قوي تر شدم.

الان كه نوشتم ميبينم ساله نسبتا خوبي بوده!!!! 524821_Laie_50.gif

براي سال 91 هم برنامه هاي خيلي بيشترو بهتري دارم كه مطمئنم به همشون ميرسم :a030:

ممنون از استارتر خيلي حس خوبي پيدا كردم وقتي اين چيزارو نوشتم بهم يادآوري شد كه به اهدافم كمو بيش رسيدم :a030::icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

سال نسبتا خوبی بود چندتا کار که هیچ وقت تجربه نکرده بودم و تجربه کردم چیزایی که می خواستم بخرم و خریدم فقط از نظر نمرات درس ازش ناراضیم :sigh: و این روزای آخر معلوم نیست چی بشه احساس می کنم خیلی جالب نخواهد بود :sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سال نود هم خوب بود هم بد

سالی پر از کار پر مشغله پر بدون تفریح

از یه طرف برای من سال تغییر بود که این خودش کلیه

• Like 10
لینک به دیدگاه

آغاز خيلي بدي داشت... مصادف بود با حادثه اي كه براي پدرم پيش اومد و بعد هم پشت سر هم بيماري و حادثه و بيمارستان براي تك تك اعضاي خانوادمTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

اوضاع درسي خراب

اوضاع روحي خراب

اوضاع كاري خراب

اما با خوب شدن پدرم و بقيه ي اعضاي خانواده نيمه دوم سال اوضاع خيلي بهتر شد... از همه لحاظ پايانش بهتر از آغازش بود

اميدوارم سال جديد براي همه سرشار از سلامت و تندرستي و دلخوشي باشه:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

عالی بود

تقریبا به تمام اهداف 5 ساله خودم رسیدم

حتی یه جورایی بیشتر از اون چیزی که انتظار داشتم خداروشکر

برنامه بعدی برای سال 95 تهیه میشه:hapydancsmil:

• Like 9
لینک به دیدگاه

سال نسبتا خوبی بود

برای این میگم نسبتا که شش ماه اولش خیلی خوش گذشت عیدش که رفتیم مسافرت ، کرمانشاه و اهواز و چون در شرف عروسی داداشم بودیم انگار به کل خانواده شادی تزریق شده بود بعدشم عروسی پسرعموم بود باز به همین منوال ...و همین طور از لحاظ درسی کاملا رو به سوی پیشرفت بودم

اما شش ماه دوم از لحاظ روحی خیلی ضربه خوردم و انگار تا آخرش ادامه داره ول کن نیست تا خود عید:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

برای من پرفراز و نشیب بود

فصل بهار که همش دنبال ثبت پرورپوزال و درگیری با استادا و البته همراهی با دوست خیلی عزیزی که شد زندگی و نفس من

فصل تابستون یادگیری و یادگیری و یادگیری

فصل پاییز اغاز فصلی نوین در زندگی من . رفتن یر یه کار خیلی عالی و البته از دست دادن یه همون دوست عزیزی که با رفتنش منو تا امروز به برزخ فرستاده و روز و شبم شده سیاه و تباه

فصل زمستان هم ادامه یادگیری و کار و پیشرفت

در کل از نظر شغلی خیلی عالی بود

از نظر علمی خوب بود

از نظر روحی خیلی خیلی ضربه خوردم ...

با امید موفقیت همه ی عزیزان در سال 91

• Like 7
لینک به دیدگاه

سال تغییر اساسی بود برام ...

مهلای حاضر اصلا قابل قیاس با سال 89 و قبل ترها نیست :w02:

دیدگاه و هدف هام تغییر کردن ... اراده و تلاشم برای رسیدن بهشون بیشتر ...

عبارت "هر روز بهتر از دیروز " رو حس کردم :whistle:

اطلاعاتم در زمینه ی اقتصاد افزایش بسیاری داشت...

از همه مهم تر وارد دنیای تجارت شدم اونم با اندک سرمایه ولی با اعتماد به نفس کامل... تازشم موفق هم بودم :w02:

اندکی از درس و دانشگاه عقب موندم ... :hanghead: ولی خودمو تنبیه کردم و شدم به اصطلاح خرخون این روزا:ws3:

دو تا از اعضای خونوادم کیلومترها ازم فاصله گرفتن ... برام خیلی سخت بود و هست ... :sigh:

در کل از خود راضی ام :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بد شروع شد از همون 4 صبحش بد شروع شد

یه سری رفتند(1-کج فکر نباشید منظور 1 دسته آدم هست از قشری خاص) که فکرشم نمیکردم بعدشم بیماری پدرم و اون شراط ناگوار که حتی از قیافه ام درون داغونم مشخص بود تااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اول پائیز

یه سری دیگه اومدند(توضیح1) پدرم خوب شد و من قوی تر شدم و از لحاظ فکری چرخشی 180 درجه ای داشتم که ازش راضیم:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...