shadmehrbaz 24772 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ متن زیر به نظرم خیلی خنده داره توی فیــس بوک خوندمش ، شما اگه نخوندین بخونید : یه روز خونه تنها بودم وسایلمو آماده کردم رفتم حموم. وقتی لباسامو در آوردم رفتم زیر دوش چند مین که گذشت یادم اومد صابونمو نیاوردم. با خودم گفتم کسی که خونه نیست همینجوری میرم بر میدارم از اتاقمو میارم، رفتم تو اتاق صابونو برداشتم داشتم میرفتم سمت حموم که دیدم از آشپزخونه صدا میاد. نگاه کردم دیدم داداشم داره چایی دم میکنه جوریم بود که واسه اینکه برم حموم حتما باید از جلو آشپز خونه رد میشدم. صبر کردم گفتم روشو که کرد اونور من سریع میرم تو حموم، همونجور که وایساده بودم حس کردم یکی پشت سرمه. برگشم دیدم دوست داداشم پشت سرم وایساده با تعجب داره نگام میکنه! :jawdrop: ولی میتونه خنده دار هم نباشه اگه شما یکی از اون 3 نفر بودین ! حالا شما خودتون رو جای هر کدوم از 3 شخصیت داستان بالا بذارید و بگید توی اون لحظه چیکار میکردید ؟؟؟ 1.دختره 2.داداش دختره 3.دوست داداش دختره 50 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ شوخی نکننننننن...:w58: من جا دختره بودم درجا سکته میزدم..:obm: جا داداشه بودم نمیدونم چیکا میکردم.. جا دوست داداشه بودم میمردم از خنده.. 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ قبل از اینکه تاپیکت از سطح تالار جمع آوری بشه لطفا خودت اول بفرما ببینیم عکس العملت چیه در هر سه حالت! 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ دختره :icon_pf (34): داداش دختره :97: دوست داداش دختره :wow: 10 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من اگه جای دوسته بودم یه جوری خودمو گم وگور میکردم یا میزدم به اون راه که اصلا ندیدم چه پسر خوب و سر به زیری 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ عجب دختری که اینجوری میاد بیرون از حمام !!!!! ولی خوب اگه جای دختره بودم، فقط میگفتم وا چشاتو ببند پسره هیز. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه جای داداشه بودم که یکی میزدم توی سر خودم و خواهره میگفتم بدو برو نکبت. :zadan: اگه جای دوست داداش دختره بودم، میگفتم عروس گلممممممم. 8 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ واااااااااااای من بعنوان خواننده کلـــــی خندیدم ، ولی خودمو جای اون بذارم خنده دار ک نیست هیچ گریه هم داره دختره : وااای میمردم از خجالت ، احتمالا اول اینطولی نگا میکردم بعد هم یه جیغ فرابنفش فراااار یه جایی ک کسی نباشه ، بعدشم تا آخر عمرم با اون شخص روبرو نمیشم داداش دختره : اول اینطولی بعد هم یه داد بلنـــــد که دختر بدو برو از اینجاااااااااا بعدهم کلی پیش دوستم خجالت میکشیدم و یه معذرت خواهی و دیگه یاد آوریش هم نمیکنم حتی تو ذهنم دوست داداش دختره : اینطولی :jawdrop: این کیه؟ من کیم؟ سریع سرم رو میندازم پایین و میرم یه جای دیگه ولی تا آخر عمرم فراموش نمیکنم ، البته شاید همون لحظه قبل رفتنم هم کلــــی بخندماااااااا در هر حال چه برم چه نرم میزنم زیر خنده میدونم ک در اینجور مواقع نمیتونم فکم رو جمع کنم بترکی شادی کلی خندیدم 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بسم ا... الرحمن الرحیم و به نستعین انه خیر ناصر و معین و .... جواب هر سه گزینه: سکته! 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ چرا آدمو تو این شرایط سخت قرار میدی آخه... یعنی محاله من اگه بمیرم این جوری از حموم خارج شم...:icon_pf (34): دختره؟ اصلا نمی تونم تصور کنم ولی احتمالا با سرعت فرار میکردم...بعدشم انکار میکردم داداشه؟رومو میکردم اون ور با دست اشاره میکردم که برو... دوسته داداشه؟احتمالا با دوستم قطع رابطه میکردم 8 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): خدا نصیب نکنه... جواب هر سه تا: :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ قبل از اینکه تاپیکت از سطح تالار جمع آوری بشه لطفا خودت اول بفرما ببینیم عکس العملت چیه در هر سه حالت! جای دختره بودن سعی میکردم جیغ و داد نکنم که حداقل داداشه نبینتم بعدا یه جوری اون پسره رو ساکت میکردم! جای داداشه بودم خشممو قورت میدادم بعدا سر فرصت خدمت دختره میرسیدم ! :vahidrk: جای دوست داداشه بودم هم سرمو مینداختم پایین که مثلا هیچی ندیدم ! 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من هیچ وقت در هر شرایطی اینجوری از حموم در نمیام ی حوله می پیچم خودم عادت دیگه پ تو این شرایط قرار نمی گیرم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرم هیچ کس اون لحظه به روی خودش نباید بیاره چرا باید سر هم دیگه بلایی بیارن 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ من در درجه اول سعی میکنم روحم را با این خزعبلات درگیر نکنم. چون گرفتاری در این مرز و بوم به اندازه کافی هست. لازم نکرده برای مردم مشغله فکری و آزار روحی فراهم کنید! اما چون در این تاپیک شرکت کردیم نظر خود را اعلام مینمائیم. من اگر جای دختره بودم خودزنی میکردم. اگر جای داداشه بودم چشمهای اون رفیقم را با کارد میوه خوری از حدقه درآورده سپس خواهرم را با ساتور از وسط به دو نیم تقسیم میکردم و اسلام عزیز دستور داده تا این دو را به عقد هم در بیاورم. اما اگر جای دوست داداشه بودم خیلی راحت به جای اینکه بر و بر نگاه کنم قبل از اینکه اون دختره منو ببینه برمیگردوندم صورتمو و محل رو ترک میکردم. 1 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ 1 - یه جیغ محکم و بدو به طرف حموم 2 - داد میزدم سر خواهرم که زود بدو حموم 3 - سریع رومو برمیگردوندم و البته اون 2 باید با هم عقد کنند! ولی کلا شرایط خیلی خیلی وحشتناکیه 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ اگه جای دختره بودم یه نگاه خشن به پسر مینداختم بعدشم آروم فرار میکردم که داداش نفهمه .. :53tnkbetm2eof1u84pj داداش : هیچی نمیگفتم به خواهر جونم ولی تاکید میکردم که دیگه تکرار نشه :vahidrk: دوست داداش : --------- > بعدشم اینجوری :hapydancsmil: :xbex7jmjnhtbacgrr3x ----------> به داداش دختره هم چیزی نمیگفتم اصن چکاریه خب لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ 1.دختره--------------------->من که اصن حموم نمیرم اگر بودم بدون هیچ صدایی میدویدم در حمام 2.داداش دختره---------------->حالا وقت حموم رفتن بود؟ 3.دوست داداش دختره-------------------->یا ا... یاا... خواهرم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ دختره->گلدونی،برگی،چیزی ردیف میکردم یا میرفتم پشت میز تلویزیون یا رو میزی رو میپیچیدم دور خودم و میگفتم ا شما اینجا بودید؟ داداش دختره->بدو(شایدم یه کلمه بدتر)برو تو دوست داداش دختره->آقا دیگه چه خبرا؟میرفتم تو همون آشپزخونه انگار نه انگار لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ 1.دختره :wow::obm: 2.داداش دختره 3.دوست داداش دختره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ دختره:یه دست بالا یه دست هم پایینبدو بدو تو حمام داداش دختره:رومو می کردم اون ور و میگفتم بدو برو .....تو حوم با این حموم رفتن آبرومونو بردی.....تو هم هیزیا خجالت نمی کشی روتو بکن اون طرف..... دوست داداشه:حاج خانوم گرمته؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده