رفتن به مطلب

خنده دار ولی اسفبار ...!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شوخی نکننننننن...:w58::w58::w58:

من جا دختره بودم درجا سکته میزدم..:obm:

جا داداشه بودم نمیدونم چیکا میکردم..:ws52:

جا دوست داداشه بودم میمردم از خنده..:ws28:

• Like 9
لینک به دیدگاه

عجب دختری که اینجوری میاد بیرون از حمام !!!!! :banel_smiley_4:

ولی خوب اگه جای دختره بودم، فقط میگفتم وا چشاتو ببند پسره هیز. :5c6ipag2mnshmsf5ju3

اگه جای داداشه بودم که یکی میزدم توی سر خودم و خواهره میگفتم بدو برو نکبت. :zadan:

اگه جای دوست داداش دختره بودم، میگفتم عروس گلممممممم. :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

واااااااااااای icon_pf%20(34).gif

من بعنوان خواننده کلـــــی خندیدم ، ولی خودمو جای اون بذارم خنده دار ک نیست هیچ گریه هم داره d59sfij9y0ib01iq79tp.gif

دختره :

وااای میمردم از خجالت ، احتمالا اول اینطولی نگا میکردم ydm47612zsesgift969k.gif بعد هم یه جیغ فرابنفش فراااار یه جایی ک کسی نباشه ، بعدشم تا آخر عمرم با اون شخص روبرو نمیشم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

داداش دختره :

اول اینطولی ydm47612zsesgift969k.gif بعد هم یه داد بلنـــــد که دختر بدو برو از اینجاااااااااا screaming.gifw000.gifa062cc7ce3331196c99a22f0fd4a6689.gif بعدهم کلی پیش دوستم خجالت میکشیدم و یه معذرت خواهی و دیگه یاد آوریش هم نمیکنم حتی تو ذهنم smiley%20(18).gif

دوست داداش دختره :

اینطولی ydm47612zsesgift969k.gifw58.gif:jawdrop: این کیه؟ من کیم؟ سریع سرم رو میندازم پایین و میرم یه جای دیگه ولی تا آخر عمرم فراموش نمیکنم ، البته شاید همون لحظه قبل رفتنم هم کلــــی بخندماااااااا :ws17:

در هر حال چه برم چه نرم میزنم زیر خنده میدونم ک در اینجور مواقع نمیتونم فکم رو جمع کنم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

بترکی شادی کلی خندیدمd2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

بسم ا... الرحمن الرحیم و به نستعین انه خیر ناصر و معین و ....

جواب هر سه گزینه:

سکته!

• Like 7
لینک به دیدگاه

چرا آدمو تو این شرایط سخت قرار میدی آخه...

یعنی محاله من اگه بمیرم این جوری از حموم خارج شم...:icon_pf (34):

دختره؟ اصلا نمی تونم تصور کنم ولی احتمالا با سرعت فرار میکردم...بعدشم انکار میکردم:ws28:

داداشه؟رومو میکردم اون ور با دست اشاره میکردم که برو...

دوسته داداشه؟احتمالا با دوستم قطع رابطه میکردم:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
قبل از اینکه تاپیکت از سطح تالار جمع آوری بشه لطفا خودت اول بفرما ببینیم عکس العملت چیه در هر سه حالت! :banel_smiley_4:

جای دختره بودن سعی میکردم جیغ و داد نکنم که حداقل داداشه نبینتم بعدا یه جوری اون پسره رو ساکت میکردم! :ws3:

جای داداشه بودم خشممو قورت میدادم بعدا سر فرصت خدمت دختره میرسیدم ! :vahidrk:

جای دوست داداشه بودم هم سرمو مینداختم پایین که مثلا هیچی ندیدم ! :whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من در درجه اول سعی میکنم روحم را با این خزعبلات درگیر نکنم. چون گرفتاری در این مرز و بوم به اندازه کافی هست. لازم نکرده برای مردم مشغله فکری و آزار روحی فراهم کنید! :w000:

اما چون در این تاپیک شرکت کردیم نظر خود را اعلام مینمائیم.

من اگر جای دختره بودم خودزنی میکردم.

اگر جای داداشه بودم چشمهای اون رفیقم را با کارد میوه خوری از حدقه درآورده سپس خواهرم را با ساتور از وسط به دو نیم تقسیم میکردم و اسلام عزیز دستور داده تا این دو را به عقد هم در بیاورم.

اما اگر جای دوست داداشه بودم خیلی راحت به جای اینکه بر و بر نگاه کنم قبل از اینکه اون دختره منو ببینه برمیگردوندم صورتمو و محل رو ترک میکردم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

1 - یه جیغ محکم و بدو به طرف حموم

2 - داد میزدم سر خواهرم که زود بدو حموم

3 - سریع رومو برمیگردوندم

و البته اون 2 باید با هم عقد کنند!

ولی کلا شرایط خیلی خیلی وحشتناکیه

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws28:

اگه جای دختره بودم یه نگاه خشن به پسر مینداختم بعدشم آروم فرار میکردم که داداش نفهمه .. :53tnkbetm2eof1u84pj

داداش : هیچی نمیگفتم به خواهر جونم :w02: ولی تاکید میکردم که دیگه تکرار نشه :vahidrk:

دوست داداش : :ws3: --------- > بعدشم اینجوری :w58: :hapydancsmil: :xbex7jmjnhtbacgrr3x ----------> به داداش دختره هم چیزی نمیگفتم اصن چکاریه خب :w02:

لینک به دیدگاه

1.دختره--------------------->من که اصن حموم نمیرم:ws3: اگر بودم بدون هیچ صدایی میدویدم در حمام

2.داداش دختره---------------->حالا وقت حموم رفتن بود؟:banel_smiley_4:

3.دوست داداش دختره-------------------->یا ا... یاا... خواهرم:ws3:

لینک به دیدگاه

دختره->گلدونی،برگی،چیزی ردیف میکردم یا میرفتم پشت میز تلویزیون یا رو میزی رو میپیچیدم دور خودم و میگفتم ا شما اینجا بودید؟:hanghead:

داداش دختره->بدو(شایدم یه کلمه بدتر:ws3:)برو توTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28138%29.gif

دوست داداش دختره->آقا دیگه چه خبرا؟:whistle:میرفتم تو همون آشپزخونه انگار نه انگار:whistle:

لینک به دیدگاه

دختره:یه دست بالا یه دست هم پایینicon_pf%20(34).gifبدو بدو تو حمام

داداش دختره:رومو می کردم اون ور و میگفتم بدو برو .....تو حوم با این حموم رفتن آبرومونو بردی.....تو هم هیزیا خجالت نمی کشی روتو بکن اون طرف.....vahidrk.gif

دوست داداشه:حاج خانوم گرمته؟:ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...