El Roman 31720 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنییکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف ) تکون بدی داخل ابکش و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی اینجوری نمی چسبه می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد موتوشکرم، بلاخره شماها که سن و سالی ازتون گذشته باید تجربیاتتون رو در اختیار ما جوونا بزارین 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 موتوشکرم، بلاخره شماها که سن و سالی ازتون گذشته باید تجربیاتتون رو در اختیار ما جوونا بزارین حتما فرزندم بخوای می تونی نوه ام هم بشی
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 کلا غذاهای عادی رو بلدم درست کنم.البته غیر از فسنجون.چون خودم از فسنجون خوشم نمیاد.بقیه رو بلدم.یعنی همش آسونه کهبلدی نمیخواد. دوست دارم غذاهای محلی هم یاد بگیرم 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 احیانا ایشون نسبتی با شما ندارن که اینجوری تاییدشون می کنی اقای خاص ؟ ایشون خانم من هستند :hapydancsmil: تخصص من در پخت انواع پاستا هستش البته نیمرو هم بلدم 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 ایشون خانم من هستند :hapydancsmil:تخصص من در پخت انواع پاستا هستش البته نیمرو هم بلدم پس حدسم درست بود تبریک می گم :icon_gol: به پای هم پیر بشید اما همیشه جوون باقی بمونید :icon_gol: 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 نیمرو، سوسیس تخم مرغ، تخم مرغ و تن؛ املت؛ تخم مرغ آب پز عسلی با کره، تخم مرغ بخار پز، تخم مرغ کبابی! کته بلدم بزارم؛ ماکارونی هام حرف نداره فقط بدونه نمک و روغن میشه همیشه یکم هم میچسبن به هم دیگه؛ فست فود خوب سفارش میدم استعدادم بالاس؛ آها مهمتر و خوشمزه تر از همه سیب زمینی بلدم سرخ کنم و بهش یه ذره رب بزنم قرمز بشه یا توش گوجه خورد کنم همینا خب پسر خوب همون اول که آب ماکارونیت جوش اومد یکم روغن بریز توش و یک قاشق نمک بعد دیگه ماکارونیت نمیچسبه........زیاد هم همش نزن چون ماکارونیت ترش میشه مایه ماکارونیت هم اگر روغن انداخته باشه بعد میره تو خورد ماکارونیت و روغنش خوب میشه البته باید وقتی میخوای بکشیش تو ظرف حتما روش روغن بدی وگرنه خمیر میخوری حالت بد میشه غذاتم زشت میشه اگر مایهت نمکش یکم زیاد بشه ماکارونیت خوش نمک میشه..یکم از حدی که عادی میخوری بیشتر ولی نه غیرقابل تحملها بعد احیانا تخم مرغ کبابی چیه؟
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 خب پسر خوب همون اول که آب ماکارونیت جوش اومد یکم روغن بریز توش و یک قاشق نمک بعد دیگه ماکارونیت نمیچسبه........زیاد هم همش نزن چون ماکارونیت ترش میشه مایه ماکارونیت هم اگر روغن انداخته باشه بعد میره تو خورد ماکارونیت و روغنش خوب میشه البته باید وقتی میخوای بکشیش تو ظرف حتما روش روغن بدی وگرنه خمیر میخوری حالت بد میشه غذاتم زشت میشه اگر مایهت نمکش یکم زیاد بشه ماکارونیت خوش نمک میشه..یکم از حدی که عادی میخوری بیشتر ولی نه غیرقابل تحملها بعد احیانا تخم مرغ کبابی چیه؟ عزیزم اتفاقا ماکارونی رو باید همش زد که نچسبه به هم .. هیچیشم نمیشه.. برنج رو موقع جوشیدن نباید هم زد چون آش میشه.. 2
سـارا 20071 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنییکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف ) تکون بدی داخل ابکش و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی اینجوری نمی چسبه می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد زردچوبه هم تاثیر داره. موقعی که ماکارونی داره می جوشه تو آبش یکم زدرچوبه بریزیم 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 عزیزم اتفاقا ماکارونی رو باید همش زد که نچسبه به هم .. هیچیشم نمیشه.. برنج رو موقع جوشیدن نباید هم زد چون آش میشه.. درسته که باید زیاد هم بخوره ولی نه مثل آش یا سوپ مداوم همش بزنی اگر روغن و نمک و زردچوبه به آبش اضافه کنی و موقع ریختن ماکارونیهای خشک اگر اسپاکتی باشند از وسط بشکنیدش و ظرفتون هم اندازه باشه هر از 1 مین میتونی همش بزنی نه چندثانیه به چند ثانیه چون قوی ترین و ضخیم ترین ماکارونی مثل تک حداکثر بعد از 10مین خمیر میشه باقیش زودتر نرم میشوندو آماده برداشتن برنج و هم نباید زیاد هم زد.معلومه دیگه........ 2
poor!a 15130 ارسال شده در 21 اسفند، 2011 غذاهای مدل جدیدی بلدم ولی خورش و غذاهای سنتی عمری نمیتونم بپزم حوصلم نمیگیره پای گاز وایسم 2
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 3 اسفند، 2015 خوب منم بلدم درست کنم عدس پلو...ماکرونی ....املت ساده ...نمیرو ....استامبولی....کوکو سبزی و کوکوی سیب زمینی ....سوپ....
ارسال های توصیه شده