Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ سلام الان داشتم با ایلیا در مورد یک جریانی صحبت میکردیم که این فکر به ذهنم خطور کرد که این تاپیک را بزنم . می خوام امار بگیریم ببینیم که بیشتر بلده غذا درست کنه !! برای همین هر غذایی که بلدید را بگید !! این طور با غذاهای شهرهای مختاف هم اشنا میشیم . 11 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ از اونجایی که من از هر انگشتم هنر میریزه هر نوع غذایی که بگی بلدم ، واسه همینم تصمیم گرفتم زن نگیرم املت ، املت با فلفل ، املت بی فلفل ، املت کدو با ماهی و.... نه بی شوخی من ماکارونی خیلی عالی درست میکنم. کوفته تبریزی رو هم کمی تا نیمه ابری بلدم! جوجه کبابم خیلی دوست دارم ، ایشالله یه روز بیاین ( کجا میخواین بیاین شوخی میکنم) براتون روی آتیش به سیخ میکشم هام میکنین 5 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ من که هیچی بلد نیستم فقط همون تخم مرغ دیگه هیچ حتی ماکارونی اوضاع من خرابه !! 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ من وضعم از همه تون بهتره. نیمرو بلدم درست کنم. ماکارونی هم یکبار دستور پختش رو از اینترنت سرچ کردم و درست کردم ولی یه کم چسبید به هم. دیگه چیزی بلد نیستم ولی انواع ژله، دسر، پودینگ، کرم کارامل و... رو بلدم درست کنم :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ من که هیچی بلد نیستم فقط همون تخم مرغ دیگه هیچ حتی ماکارونی اوضاع من خرابه !! مشکلی نیست عزیزم ، غصه نخور خیلی ها نمی تونن همه که مثل من نیستن اصلا از خودم تعریف نمی کنمااااااا........والا لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ من وضعم از همه تون بهتره. نیمرو بلدم درست کنم. ماکارونی هم یکبار دستور پختش رو از اینترنت سرچ کردم و درست کردم ولی یه کم چسبید به هم. دیگه چیزی بلد نیستم ولی انواع ژله، دسر، پودینگ، کرم کارامل و... رو بلدم درست کنم :girlhi: ببینم اگه مهمون داشته باشی واسه ناهار و شام ژله میدی بخورن؟! اصلا بانوان این دوره زمونه.......چی بگم........ لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ بچه های این دوره زمونه اوضاع اشپزیشون خیلییییییی خرابه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ تاپیک آشپزیه. یه پسر باز کرده و فقط یه دختر توش شرکت کرده من انواع و اقسام غذاها رو درست میکنم: نیمرو - تخم مرغ آب پز - املت - املت سیب زمینی - املت سوسیس (که خودم خوشم نمیاد) - املت رب - املت تن ماهی (نمیدونم اسماشون همینه یا نه ) - تن ماهی - انواع کنسرو برنج و ماکارانی و عدسی و لوبیا هم دستور پختشون رو بلدم ولی تا حالا درست نکردم. آخه تا ابوذر بود دیگه ما فقط نقش خورنده رو داشتیم تو خوابگاه راستی سرخ کردن سیب زمینی و کدو و بادمجونم هست. اینا رو هم بلدم ولی هیچی مثل نون و ماست نمیچسبه اینجور مواقع :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ تاپیک آشپزیه. یه پسر باز کرده و فقط یه دختر توش شرکت کرده من انواع و اقسام غذاها رو درست میکنم: نیمرو - تخم مرغ آب پز - املت - املت سیب زمینی - املت سوسیس (که خودم خوشم نمیاد) - املت رب - املت تن ماهی (نمیدونم اسماشون همینه یا نه ) - تن ماهی - انواع کنسرو برنج و ماکارانی و عدسی و لوبیا هم دستور پختشون رو بلدم ولی تا حالا درست نکردم. آخه تا ابوذر بود دیگه ما فقط نقش خورنده رو داشتیم تو خوابگاه راستی سرخ کردن سیب زمینی و کدو و بادمجونم هست. اینا رو هم بلدم ولی هیچی مثل نون و ماست نمیچسبه اینجور مواقع :4chsmu1: به به عجب ادمين هنرمندي ..................... وقتشه يه آستين واسش بالا بزنيم !!! من خودم همه غذاها رو بلدم درست كنم : ماكاروني ،انواع خورش ،كباب ،كوكو ،انواع نيمرو ..... :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ منم کوکو سبزی,کوکو سیب زمینی,کوکو رنده,انواع تخم مرغ,املت,پیتزا و لازانیا رو هم خوب بلدم... بله!!!! محمدو باید آستیناشو بالا بزنیم! میخواد ظرفا رو بشوره خیس نشه 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ نیست خانمای اصفهانی از هر انگشتشون دوبل دوبل هنر می باره ما نیز مستثنی نبوده :jawdrop:و با پخت بسیاری از غذاها آشنا می باشیم.:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ با عرض معذرت و شرمندگی من تبهوره خاصی تو خوردن دارم آخه مگه یه نفر آدم چنتا میتونه بکنه برای همینم من غذاهایی که مامان جونم درست میکنه رو مثه اسب میخورم 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ سلام الان داشتم با ایلیا در مورد یک جریانی صحبت میکردیم که این فکر به ذهنم خطور کرد که این تاپیک را بزنم .می خوام امار بگیریم ببینیم که بیشتر بلده غذا درست کنه !! برای همین هر غذایی که بلدید را بگید !! این طور با غذاهای شهرهای مختاف هم اشنا میشیم . همه چي بلتم درست كنم، تو فقط بگو چي بلد نيستي هزار ماشالا خيلي كدبانو هستم انقدم دست پختم ماهه كه نميدوني 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ همه چي بلتم درست كنم، تو فقط بگو چي بلد نيستي هزار ماشالا خيلي كدبانو هستم انقدم دست پختم ماهه كه نميدوني باید از ایمان پرسید لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ از تخم مرغ و مشتقاتش که بگذریم ماکارونی،الویه، سمبوسه ، فلافل ، سوسیس بندری بلدم درست کنم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ نيمرو برنج كته ماكاروني مرغ همين 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ وضعیت اشپزی خراب تر از اونیه که فکر میکردم .لطفا یک نفر تاپیک اموزش اشپزی بزنه :w00: لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ منم همه چي بلدم غذايي نيست كه بلد نباشم غذاي مخصوص ما خورشت خلاله كه معركه است حالا اگه بخش خانوما راه بيافته اموزش اشپزي هم مي زاريم 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ باید از ایمان پرسید بپرس، انگشتاشم ميخوره! :w00: تازشم غذاي مورد علاقه اش كه قورمه سبزي هست هم انقده خوشمزه درست ميكنم كه ديگه همين روزا انگشتاش رو از دست ميده :shad::shad: اونم ايمان!! انقده به غذا اهميت ميده كه حد نداره ماشالا هزار ماشالا هم غذاش خوبه هم اينكه خوشمزه نباشه نميخوره شانس آورد كلي 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ منم کوکو سبزی,کوکو سیب زمینی,کوکو رنده,انواع تخم مرغ,املت,پیتزا و لازانیا رو هم خوب بلدم... بله!!!! محمدو باید آستیناشو بالا بزنیم! میخواد ظرفا رو بشوره خیس نشه کوکو رنده چیه؟ یعنی با رنده هم کوکو درست می کنن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده