سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ فردا شب تشیف دارین با داداشم مزاحمتون بشیم؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ قورمه سبزیقیمه خورشت بادمجون ماکاورنی پیتزا کتلت کوکوسیب زمینی کوفته تبریزی (بلدم ولی تا حالا همش با کمک مامانم درست کردم) سالاد الویه فسنجون (خودم عاشقشم ) مرغ کته استامبولی لوبیا پلو عدس پلو سبزی پلو با ماهی دیگه دیگه یادم نمیاد املت و نیمرو و هم بلدم ببخشيد ايني که گفتي يعني چي؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشيد ايني که گفتي يعني چي؟؟ ورژن جدید ماکارونیه 2 لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوراک فرانسوی(اسمشو یادم نیست) سیبزمینی سسیس استیک پیتزا (البته تا حدودی) جوجه هم بلدم سیخ بزنم کباب کنم 2 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تخصصم رو تو کوفه مصری و شامی پوکم گرفتم! 2 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ماکرونی لوبیا پلو عدس پلو آش ترش و و و و و و و و و و نیمرو:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ورژن جدید ماکارونیه راس میگیه تازه اومده یه نوع غذای ایتالیاییه!!! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ املت قارچ خیلییییییییییییییی خوشمزس نیمرو هم بلدم:girl_yes2: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چخد اينجا كدبانو هستش.:eyepopping: يادم باشه ميخام زن بگيرم يه سر اينجا هم بزنم لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چخد اينجا كدبانو هستش.:eyepopping:يادم باشه ميخام زن بگيرم يه سر اينجا هم بزنم بت زن نمیدن نیا اینجا ! لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ بخش سرگرمی خوبی شده پست های اسپم رو پاک کنم :w00: 2 لینک به دیدگاه
S.Ansari 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ هر چیزی رو که تو بهش فکر کنی من بلدم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ هرچی خودم دوست داشته باشم بلدم 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ متاسفانه یا خوشبختانه همه چی بلدم یادم نمیاد چیزی درست نکرده باشم متاسفانه هم دست پختم خوبه، هم استعدادم بالاس تو این زمینه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ هر چیزی رو که تو بهش فکر کنی من بلدم :hapydancsmil: بشدت تأیید میشه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ هرچی که توخونمون درست شده باشه بلدم درست کنم ولی تخصصم تو ماکارونی خورشت بادمجون کتلت املت کوکوسیب زمینی در نوعهای مختلف نیمرو و............. البته دستور پخت غذاهارو هم بلدمها ولی خب اونها دیگه حرفه ای شدم کلا از گشنگی نمیمرم.......فقط حوصلم نمیشه درست کنم عذا مگر اینکه مجبور بشم 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ کوکو رنده چیه؟یعنی با رنده هم کوکو درست می کنن؟ نه سیب زمینی رو بجای اینکه هم بزنم رندش میکنم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ نیمرو، سوسیس تخم مرغ، تخم مرغ و تن؛ املت؛ تخم مرغ آب پز عسلی با کره، تخم مرغ بخار پز، تخم مرغ کبابی! کته بلدم بزارم؛ ماکارونی هام حرف نداره فقط بدونه نمک و روغن میشه همیشه یکم هم میچسبن به هم دیگه؛ فست فود خوب سفارش میدم استعدادم بالاس؛ آها مهمتر و خوشمزه تر از همه سیبزمینی بلدم سرخ کنم و بهش یه ذره رب بزنم قرمز بشه یا توش گوجه خورد کنم همینا 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ نیمرو، سوسیس تخم مرغ، تخم مرغ و تن؛ املت؛ تخم مرغ آب پز عسلی با کره، تخم مرغ بخار پز، تخم مرغ کبابی! کته بلدم بزارم؛ ماکارونی هام حرف نداره فقط بدونه نمک و روغن میشه همیشه یکم هم میچسبن به هم دیگه؛ فست فود خوب سفارش میدم استعدادم بالاس؛ آها مهمتر و خوشمزه تر از همه سیبزمینی بلدم سرخ کنم و بهش یه ذره رب بزنم قرمز بشه یا توش گوجه خورد کنم همینا برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنی یکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف ) تکون بدی داخل ابکش و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی اینجوری نمی چسبه می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ بشدت تأیید میشه احیانا ایشون نسبتی با شما ندارن که اینجوری تاییدشون می کنی اقای خاص ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده