سارا-افشار 36437 ارسال شده در 13 آبان، 2010 فردا شب تشیف دارین با داداشم مزاحمتون بشیم؟ :JC_thinking: 1
pianist 31129 ارسال شده در 13 آبان، 2010 قورمه سبزیقیمه خورشت بادمجون ماکاورنی پیتزا کتلت کوکوسیب زمینی کوفته تبریزی (بلدم ولی تا حالا همش با کمک مامانم درست کردم) سالاد الویه فسنجون (خودم عاشقشم ) مرغ کته استامبولی لوبیا پلو عدس پلو سبزی پلو با ماهی دیگه دیگه یادم نمیاد املت و نیمرو و هم بلدم ببخشيد ايني که گفتي يعني چي؟؟ 1
samira_kaulitz 91 ارسال شده در 13 آبان، 2010 خوراک فرانسوی(اسمشو یادم نیست) سیبزمینی سسیس استیک پیتزا (البته تا حدودی) جوجه هم بلدم سیخ بزنم کباب کنم 2
İŞİL 2214 ارسال شده در 13 آبان، 2010 ماکرونی لوبیا پلو عدس پلو آش ترش و و و و و و و و و و نیمرو:626gdau: 2
sahar68 442 ارسال شده در 13 آبان، 2010 ورژن جدید ماکارونیه راس میگیه تازه اومده یه نوع غذای ایتالیاییه!!! 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 آبان، 2010 املت قارچ خیلییییییییییییییی خوشمزس نیمرو هم بلدم:girl_yes2:
armin.eleman 5393 ارسال شده در 14 آبان، 2010 چخد اينجا كدبانو هستش.:eyepopping: يادم باشه ميخام زن بگيرم يه سر اينجا هم بزنم
sahar68 442 ارسال شده در 14 آبان، 2010 چخد اينجا كدبانو هستش.:eyepopping:يادم باشه ميخام زن بگيرم يه سر اينجا هم بزنم بت زن نمیدن نیا اینجا !
mamooshak 8194 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 متاسفانه یا خوشبختانه همه چی بلدم یادم نمیاد چیزی درست نکرده باشم متاسفانه هم دست پختم خوبه، هم استعدادم بالاس تو این زمینه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 هر چیزی رو که تو بهش فکر کنی من بلدم :hapydancsmil: بشدت تأیید میشه 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 هرچی که توخونمون درست شده باشه بلدم درست کنم ولی تخصصم تو ماکارونی خورشت بادمجون کتلت املت کوکوسیب زمینی در نوعهای مختلف نیمرو و............. البته دستور پخت غذاهارو هم بلدمها ولی خب اونها دیگه حرفه ای شدم کلا از گشنگی نمیمرم.......فقط حوصلم نمیشه درست کنم عذا مگر اینکه مجبور بشم 1
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 کوکو رنده چیه؟یعنی با رنده هم کوکو درست می کنن؟ نه سیب زمینی رو بجای اینکه هم بزنم رندش میکنم
El Roman 31720 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 نیمرو، سوسیس تخم مرغ، تخم مرغ و تن؛ املت؛ تخم مرغ آب پز عسلی با کره، تخم مرغ بخار پز، تخم مرغ کبابی! کته بلدم بزارم؛ ماکارونی هام حرف نداره فقط بدونه نمک و روغن میشه همیشه یکم هم میچسبن به هم دیگه؛ فست فود خوب سفارش میدم استعدادم بالاس؛ آها مهمتر و خوشمزه تر از همه سیبزمینی بلدم سرخ کنم و بهش یه ذره رب بزنم قرمز بشه یا توش گوجه خورد کنم همینا 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 نیمرو، سوسیس تخم مرغ، تخم مرغ و تن؛ املت؛ تخم مرغ آب پز عسلی با کره، تخم مرغ بخار پز، تخم مرغ کبابی! کته بلدم بزارم؛ ماکارونی هام حرف نداره فقط بدونه نمک و روغن میشه همیشه یکم هم میچسبن به هم دیگه؛ فست فود خوب سفارش میدم استعدادم بالاس؛ آها مهمتر و خوشمزه تر از همه سیبزمینی بلدم سرخ کنم و بهش یه ذره رب بزنم قرمز بشه یا توش گوجه خورد کنم همینا برا اینکه ماکارونی هات بهم نچسبن دو تا کار می تونی بکنی یکیش اینه که موقعی که آبکشش می کنی که بزاری توی قابلمه دم بکشه با اب سرد بشوری و بادستت (دست پاک نه کثیف ) تکون بدی داخل ابکش و اگه از اونایی که اهل دم کردن ماکارونی نیستن می تونی حین جوشیدن اب چن قطره روغن مایع بریزی داخل اب جوش بعد ماکارونی بهش اضافه کنی اینجوری نمی چسبه می تونی هر دو کار رو باهم انجام بدی اینجوری یه مارکارونی ترد و خوشمزه گیرت میاد 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 20 اسفند، 2011 بشدت تأیید میشه احیانا ایشون نسبتی با شما ندارن که اینجوری تاییدشون می کنی اقای خاص ؟
ارسال های توصیه شده