Amin 6457 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 سلام الان داشتم با ایلیا در مورد یک جریانی صحبت میکردیم که این فکر به ذهنم خطور کرد که این تاپیک را بزنم . می خوام امار بگیریم ببینیم که بیشتر بلده غذا درست کنه !! برای همین هر غذایی که بلدید را بگید !! این طور با غذاهای شهرهای مختاف هم اشنا میشیم . 11
.Godfather. 1441 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 از اونجایی که من از هر انگشتم هنر میریزه هر نوع غذایی که بگی بلدم ، واسه همینم تصمیم گرفتم زن نگیرم املت ، املت با فلفل ، املت بی فلفل ، املت کدو با ماهی و.... نه بی شوخی من ماکارونی خیلی عالی درست میکنم. کوفته تبریزی رو هم کمی تا نیمه ابری بلدم! جوجه کبابم خیلی دوست دارم ، ایشالله یه روز بیاین ( کجا میخواین بیاین شوخی میکنم) براتون روی آتیش به سیخ میکشم هام میکنین 5
Amin 6457 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2010 من که هیچی بلد نیستم فقط همون تخم مرغ دیگه هیچ حتی ماکارونی اوضاع من خرابه !! 1
mona_serendipity 4365 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 من وضعم از همه تون بهتره. نیمرو بلدم درست کنم. ماکارونی هم یکبار دستور پختش رو از اینترنت سرچ کردم و درست کردم ولی یه کم چسبید به هم. دیگه چیزی بلد نیستم ولی انواع ژله، دسر، پودینگ، کرم کارامل و... رو بلدم درست کنم :girlhi: 1
.Godfather. 1441 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 من که هیچی بلد نیستم فقط همون تخم مرغ دیگه هیچ حتی ماکارونی اوضاع من خرابه !! مشکلی نیست عزیزم ، غصه نخور خیلی ها نمی تونن همه که مثل من نیستن اصلا از خودم تعریف نمی کنمااااااا........والا
.Godfather. 1441 ارسال شده در 5 خرداد، 2010 من وضعم از همه تون بهتره. نیمرو بلدم درست کنم. ماکارونی هم یکبار دستور پختش رو از اینترنت سرچ کردم و درست کردم ولی یه کم چسبید به هم. دیگه چیزی بلد نیستم ولی انواع ژله، دسر، پودینگ، کرم کارامل و... رو بلدم درست کنم :girlhi: ببینم اگه مهمون داشته باشی واسه ناهار و شام ژله میدی بخورن؟! اصلا بانوان این دوره زمونه.......چی بگم........
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 خرداد، 2010 تاپیک آشپزیه. یه پسر باز کرده و فقط یه دختر توش شرکت کرده من انواع و اقسام غذاها رو درست میکنم: نیمرو - تخم مرغ آب پز - املت - املت سیب زمینی - املت سوسیس (که خودم خوشم نمیاد) - املت رب - املت تن ماهی (نمیدونم اسماشون همینه یا نه ) - تن ماهی - انواع کنسرو برنج و ماکارانی و عدسی و لوبیا هم دستور پختشون رو بلدم ولی تا حالا درست نکردم. آخه تا ابوذر بود دیگه ما فقط نقش خورنده رو داشتیم تو خوابگاه راستی سرخ کردن سیب زمینی و کدو و بادمجونم هست. اینا رو هم بلدم ولی هیچی مثل نون و ماست نمیچسبه اینجور مواقع :4chsmu1: 6
afa 18504 ارسال شده در 6 خرداد، 2010 تاپیک آشپزیه. یه پسر باز کرده و فقط یه دختر توش شرکت کرده من انواع و اقسام غذاها رو درست میکنم: نیمرو - تخم مرغ آب پز - املت - املت سیب زمینی - املت سوسیس (که خودم خوشم نمیاد) - املت رب - املت تن ماهی (نمیدونم اسماشون همینه یا نه ) - تن ماهی - انواع کنسرو برنج و ماکارانی و عدسی و لوبیا هم دستور پختشون رو بلدم ولی تا حالا درست نکردم. آخه تا ابوذر بود دیگه ما فقط نقش خورنده رو داشتیم تو خوابگاه راستی سرخ کردن سیب زمینی و کدو و بادمجونم هست. اینا رو هم بلدم ولی هیچی مثل نون و ماست نمیچسبه اینجور مواقع :4chsmu1: به به عجب ادمين هنرمندي ..................... وقتشه يه آستين واسش بالا بزنيم !!! من خودم همه غذاها رو بلدم درست كنم : ماكاروني ،انواع خورش ،كباب ،كوكو ،انواع نيمرو ..... :ws2: 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 7 خرداد، 2010 منم کوکو سبزی,کوکو سیب زمینی,کوکو رنده,انواع تخم مرغ,املت,پیتزا و لازانیا رو هم خوب بلدم... بله!!!! محمدو باید آستیناشو بالا بزنیم! میخواد ظرفا رو بشوره خیس نشه 3
Fahim 9563 ارسال شده در 7 خرداد، 2010 نیست خانمای اصفهانی از هر انگشتشون دوبل دوبل هنر می باره ما نیز مستثنی نبوده :jawdrop:و با پخت بسیاری از غذاها آشنا می باشیم.:4chsmu1: 2
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 7 خرداد، 2010 با عرض معذرت و شرمندگی من تبهوره خاصی تو خوردن دارم آخه مگه یه نفر آدم چنتا میتونه بکنه برای همینم من غذاهایی که مامان جونم درست میکنه رو مثه اسب میخورم 1
mamooshak 8194 ارسال شده در 7 خرداد، 2010 سلام الان داشتم با ایلیا در مورد یک جریانی صحبت میکردیم که این فکر به ذهنم خطور کرد که این تاپیک را بزنم .می خوام امار بگیریم ببینیم که بیشتر بلده غذا درست کنه !! برای همین هر غذایی که بلدید را بگید !! این طور با غذاهای شهرهای مختاف هم اشنا میشیم . همه چي بلتم درست كنم، تو فقط بگو چي بلد نيستي هزار ماشالا خيلي كدبانو هستم انقدم دست پختم ماهه كه نميدوني 2
A1000A 2214 ارسال شده در 7 خرداد، 2010 همه چي بلتم درست كنم، تو فقط بگو چي بلد نيستي هزار ماشالا خيلي كدبانو هستم انقدم دست پختم ماهه كه نميدوني باید از ایمان پرسید
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 14 خرداد، 2010 از تخم مرغ و مشتقاتش که بگذریم ماکارونی،الویه، سمبوسه ، فلافل ، سوسیس بندری بلدم درست کنم 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2010 وضعیت اشپزی خراب تر از اونیه که فکر میکردم .لطفا یک نفر تاپیک اموزش اشپزی بزنه :w00:
fanous 11130 ارسال شده در 16 خرداد، 2010 منم همه چي بلدم غذايي نيست كه بلد نباشم غذاي مخصوص ما خورشت خلاله كه معركه است حالا اگه بخش خانوما راه بيافته اموزش اشپزي هم مي زاريم 1
mamooshak 8194 ارسال شده در 16 خرداد، 2010 باید از ایمان پرسید بپرس، انگشتاشم ميخوره! :w00: تازشم غذاي مورد علاقه اش كه قورمه سبزي هست هم انقده خوشمزه درست ميكنم كه ديگه همين روزا انگشتاش رو از دست ميده :shad::shad: اونم ايمان!! انقده به غذا اهميت ميده كه حد نداره ماشالا هزار ماشالا هم غذاش خوبه هم اينكه خوشمزه نباشه نميخوره شانس آورد كلي 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 10 آبان، 2010 منم کوکو سبزی,کوکو سیب زمینی,کوکو رنده,انواع تخم مرغ,املت,پیتزا و لازانیا رو هم خوب بلدم... بله!!!! محمدو باید آستیناشو بالا بزنیم! میخواد ظرفا رو بشوره خیس نشه کوکو رنده چیه؟ یعنی با رنده هم کوکو درست می کنن؟ 2
ارسال های توصیه شده