partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من فقط یبار برنده شدممم ، اونم برمیگرده به عصر دقیانوس عه .... من چرا فکر میکردم 3-4-5 بار برنده شدی؟ خب یه راهنمایی می کنم ... البته خودمم مطمئن نیستما ... مدت زیادی از حظورش در سایت نگذشته ... ندیده بودی؟:icon_pf (34):قابل وصف نیست.باید میدیدی بزارش ببینمش ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ من بودم عمه جون جو و مشوش نکن من بودم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ عه .... من چرا فکر میکردم 3-4-5 بار برنده شدی؟ خب یه راهنمایی می کنم ... البته خودمم مطمئن نیستما ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مدت زیادی از حظورش در سایت نگذشته ... :hapydancsmil: بزارش ببینمش ... :hapydancsmil: خسته نباشی زهرا جووووننن :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خسته نباشی زهرا جووووننن :hapydancsmil: فدای شما .. بازم راهنمایی خواستید بگید ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ فدای شما .. بازم راهنمایی خواستید بگید ... قربون شوما لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ میبینم که هنوز هیشکی حدس نزده بچه ها من میگم تازه عضو شده قضیه چیه yasi*m رو حدس میزنین؟؟؟؟ متین تازه عضو شده؟ زیادم پست نداره؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ میبینم که هنوز هیشکی حدس نزده بچه ها من میگم تازه عضو شده قضیه چیه yasi*m رو حدس میزنین؟؟؟؟ متین تازه عضو شده؟ زیادم پست نداره؟؟؟؟ سپیده جایزمو بده من حدس زدم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ تو الان احساس خودسپی پنداری بهت دست داده ؟ :ws28: مهند.... واقعا بعضیا گیجن این بدبخت این راهنمایی ها رو کرده بعدش میان افراد بالای 1000 پست و یا حتی مدیرا رو می گن همه فهمیدن من چقدر بدبختم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یه راهنمایی ایشون اصلا چشماش رنگی نیست...تو عکس نور زده اینجوری شده لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یه راهنمایی ایشون اصلا چشماش رنگی نیست...تو عکس نور زده اینجوری شده من نیستم؟ اخه منم وقتی تو عکس نور میخوره بهم شبیه دخترا میشم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یه راهنمایی ایشون اصلا چشماش رنگی نیست...تو عکس نور زده اینجوری شده این بود راهنمایی؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ این بود راهنمایی؟ دقیقا همین بود یکی دیگه هم میگم حالا یه نوع سازم بلته بزنه لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا همین بود یکی دیگه هم میگم حالا یه نوع سازم بلته بزنه لورنا و گیتارش لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سپیده خانم فک کنم بازم یکی از راهنمایی هاتون انحرافی باشه.. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ لورنا و گیتارش میگم یه راهنمایی میکنم همه چیو ول میکنین میچسبین به همون آخریه میگین نه لورنا زیاد پست نداره؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سپیده خانم فک کنم بازم یکی از راهنمایی هاتون انحرافی باشه.. هیچکدوم من راهنمایی اشتباه نمیکنم...شاید به یه زبون دیگه بگم...ولی اشتباه نمیگم همش عینه حقیقته تازه اینو چون میدونستم نمیتونه کسی بگه خیلی صریح گفتم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ میگم یه راهنمایی میکنم همه چیو ول میکنین میچسبین به همون آخریه میگین نه لورنا زیاد پست نداره؟ فروغ خانم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده