Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2012 خب هویت مجهول این دورمون که متاسفانه خودش نبود واسه مسابقه...دخملی که هنوز دانشجو نشده،از گیلانی هاست، ویلن بلده بزنه،نوشتن رو دوست داره و یه وبلاگ خوشگل داره کسی نیست جز Nilo0o0o0
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2012 برنده این دورمون هم که واسه همه واضح و مبرهنه کیه ینی تلاش شبانه روزیش منو داغون کرد :th_running1: :th_running1: :th_running1: panisa
panisa 12132 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 برنده این دورمون هم که واسه همه واضح و مبرهنه کیه ینی تلاش شبانه روزیش منو داغون کرد :th_running1: :th_running1: :th_running1: panisa باورم نمیشهههه... مامان نگار بیا ببین دخترت پیروز میدون شدهههه... مهند بیا امتیاااااز... با تشکر از سپید عزیز کی امتیازمو میدین؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2012 نه واقعا سخت بود/ امتیاز بیشتری به خانم پانیسا بدین نمیگفتم تو تاپیک گیلانی ها دنبالش بگردین تا سال دیگه این تاپیک ادامه داشت تازه قراره 5 امتیاز بدیم به خودش 7.5 امتیاز به مهند، 7.5 امتیاز به نگار خودشون توافق کردن دیشب
panisa 12132 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 نه واقعا سخت بود/ امتیاز بیشتری به خانم پانیسا بدین با تشکر از alimec عزیز. دیدی سپی داد بچه هام دراومد. بیشتر بده دیگه. پانیسا دیگه امشب راحت بخواب واسه مسابقه بعدی دارم آماده میشم.
alimec 23102 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 با تشکر از alimec عزیز.دیدی سپی داد بچه هام دراومد.بیشتر بده دیگه.واسه مسابقه بعدی دارم آماده میشم. خواهش می کنمبهای تلاش شما 500 امتیازه/تلاش خودتون رو به کمتر از آن مفروشید
panisa 12132 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 نمیگفتم تو تاپیک گیلانی ها دنبالش بگردین تا سال دیگه این تاپیک ادامه داشت تازه قراره 5 امتیاز بدیم به خودش 7.5 امتیاز به مهند، 7.5 امتیاز به نگار خودشون توافق کردن دیشب مامان نگارم که راضی نیست امتیاز بچشو بوخوره. مهندم که گفت باهاش اینکارو نکنم. حالا 40تاش کن که بچه ها نریزن سرت دعوا.
panisa 12132 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 خواهش می کنمبهای تلاش شما 500 امتیازه/تلاش خودتون رو به کمتر از آن مفروشید منم میگم. ولی کو گوش شنوا... سپی منو نمیبینه. کمبود محبت گرفتم.
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 3 خرداد، 2012 مامان نگارم که راضی نیست امتیاز بچشو بوخوره.مهندم که گفت باهاش اینکارو نکنم. حالا 40تاش کن که بچه ها نریزن سرت دعوا. یه درصد فکر کن کسی جرات کنه بریزه سر من دعوا
panisa 12132 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 یه درصد فکر کن کسی جرات کنه بریزه سر من دعوا وقتی ریختین میفهمی. مامان نگارم که خیلی ازت شاکیه. منم که...
کتایون 15176 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 چه ناشناس...عمرا اگه حدس میزدم اوهوم..ولی این وروجک برد بس که حدس زد...
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 باورم نمیشهههه...مامان نگار بیا ببین دخترت پیروز میدون شدهههه... مهند بیا امتیاااااز... با تشکر از سپید عزیز کی امتیازمو میدین؟ وااییییی خدای من!!!!!!!!! جیگرم برنده شدددددددددددددد!!!!!!!!!! :biggrin: نذر کرده بودم برات مادرررررررررر ! یعنی اگه نمیبردی من جات دق میکردم! پانیذا باید برقصه پانیذا باید برقصه!(شکلک مورد علاقه سپی!)
ارسال های توصیه شده