Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2012 حق با توئه متاسفانه ولی سپــــی انصافا" این سری که هیشکی جوابو نمیدونست خیلی باحالتر بود مسابقه یه بار دیگه هم همینجوری بود کم مونده بود فقط اسمش رو بگم واسه par!sa بود
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 شب بخیر دوستان. من برم دیگه. سپید نگفتی کیه. امشب خواب تشخیص هویتو میبینم.
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 نگووو:biggrin: فک میکنم راس میگیها جو میگیرتم:biggrin: باحال بود ولی پانیذا سرش دق کرد! اشکال نداره آخه یه بارم بهت گفتم زشت ، الان این با اون خط میخوره ! آخه پانیزا واسه هر سه تامون داشت تلاش میکرد طفلی !
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 چیکار کنم دیگه. خراب رفیقم. باشه. ولی نگارو خودت راضی کن. اونم دوستمه. اگه راضی نشد 50 تو 50 نگار. آآآآآآخ نکن این کارارو با من :cryingf: یه بار دیگه هم همینجوری بود کم مونده بود فقط اسمش رو بگم واسه par!sa بود حیف که اون موقع من نبودم وگرنه حتما حدس میزدم! شب بخیر دوستان. من برم دیگه.سپید نگفتی کیه. امشب خواب تشخیص هویتو میبینم. شب خوش پانیزا جون آسوده بخواب ما حقتو میگیریم بین خودمون تقسیم میکنیم! :biggrin:
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 آآآآآآخ نکن این کارارو با من :cryingf: شب خوش پانیزا جون آسوده بخواب ما حقتو میگیریم بین خودمون تقسیم میکنیم! :biggrin: دیگه کردم تموم شد مهند. خیالم راحت پس؟ به نگارم میدی حقشو؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 اشکال نداره آخه یه بارم بهت گفتم زشت ، الان این با اون خط میخوره ! آخه پانیزا واسه هر سه تامون داشت تلاش میکرد طفلی ! خوب پس این به اون در من خنثیام الان :biggrin: ۸۰ من ده تا تو ده تا پانیذا
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 دیگه کردم تموم شد مهند. خیالم راحت پس؟ به نگارم میدی حقشو؟ بخواب دیگه من حق خودمو از نگار بگیرم هنر کردم!
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 :bigbed: من خوابم... :bigbed: لا لا پانیزا خوابه ... مهند حرف نزن بذار بخوابه ده تای تورو میدم
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 لا لا پانیزا خوابه ... دیگه چه لالایی یی بلدی مامان نگار؟ :bigbed: بوگوووو... :bigbed:
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 دیگه چه لالایی یی بلدی مامان نگار؟ :bigbed:بوگوووو... :bigbed: لالاهیییی پانیزاا بخوابییییییی گٔل فندق! پانیذا رف تو صندوق!! لا لاهیییییییی پیش پیشی بخواب دیگه پانیذا جوووننممممممم
panisa 12132 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 لالاهیییی پانیزاا بخوابییییییی گٔل فندق! پانیذا رف تو صندوق!! لا لاهیییییییی پیش پیشی بخواب دیگه پانیذا جوووننممممممم :yawn: :bigbed: باشه نگار جوهنم. خوابیدم... خواااااب... پیشششششششششششش....
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 :yawn::bigbed: باشه نگار جوهنم. خوابیدم... خواااااب... پیشششششششششششش.... باور کنم که رفتی؟؟؟؟؟؟؟
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 باور کنم که رفتی؟؟؟؟؟؟؟ چه استعدادی توی خوابوندن بچه داشتی خبر نداشتیم !! :biggrin:
ارسال های توصیه شده