alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ حدود نیم ساعت پیش یه تدریس خصوی دیگه گرفتم دارم پولدار میشمانا مایه دار 10 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ حدود نیم ساعت پیش یه تدریس خصوی دیگه گرفتم دارم پولدار میشمانا مایه دار ای جان..........:gnugghender:مایه داااااااااااااااااااار جهت خالی نبودن عریظه : امشب یاد دیشب افتادم ک مرغه درسته رو میخواستم سرخ کنم تبدیل ب جزغاله شد......بوش هفت تا خونه اونورتر رفت......:hapydancsmil: نتیجه گیری:اشپز بشو نیستم:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اهاااااااااااااااای امشب و شبهای دگر پدرتو در میارم بخوای از این به بعد باهام بد تا کنی فهمیددددددددددددددی من پیروز میشم ، پیروززززززززززززززززززز کور خوندی منو شکست بدی همچین زیر دو خمتو بگیرم بخوابونمت زمین یه ابدو چوگیم روت که حال کنی :vahidrk: تو از من شکست میخوری حالا بچرخ تا بچرخیم 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اهاااااااااااااااای امشب و شبهای دگر پدرتو در میارم بخوای از این به بعد باهام بد تا کنی فهمیددددددددددددددی من پیروز میشم ، پیروززززززززززززززززززز کور خوندی منو شکست بدی همچین زیر دو خمتو بگیرم بخوابونمت زمین یه ابدو چوگیم روت که حال کنی :vahidrk: تو از من شکست میخوری حالا بچرخ تا بچرخیم خیلی باحال بود فاطمه. ضربات آرنج و زانو هم یاد بگیر. زانو برو تو چونه طرف آرنج چپ به راست و بالعکس و مخصوصا از بالا به پایین روی دیافراگم طرف(معروف به ضربه مرگ بار نیوکونگ فو) اما امشب: امشب انرژی مثبت زیادی دارم صرف چی کنم؟ 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ امشب رفته بودم مهمونی...جایی که دوست داشتم...عالی بود. 16 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دیشب2ونیم خوابیدم روزی که گذشت از 8صبح به مدت 10 ساعت سر کلاس بودم هنوز بیدارم الان ساعت 2:43 دقیقه بامداد من در حال انجام پروژه ساعت تشکیل کلاس فردا 8 صبح قراره به مدت 11 ساعت سر کلاس باشم و من برای تمام شدن این پروژه همچنان باید بیدار باشم:obm: 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ امشب دوستم اس ام اس زده: نکنه یاس چیزیش شده باشه! الان ساعت ها از زلزله بوشهر میگذره ولی از یاس خبری نیست...! 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ امشب بعد از چندماه رفتم باشگاه و استارتو زدم. حس خیلی خوبی دارم. خسته ام. خواب میچسبه الان. 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چند روزی هست که دارم روی یک موضوعی تحقیق و تفحص و مطالعه میکنم....به یک نفر قول انجام یه کاری رو دادم...امشب و در این لحظه بالاخره تحقیق و تفحص تموم شد.... حالا باید برم مرحله بعدی و استارت کار رو بزنم.....امیدوارم که همه چی خوب پیش بره.... 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دیشب داشتم از درد میمردم دلم گرفت که چرا من انقدر تنهام که حتی یه نفرم حال من رو نمیپرسه 9 لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ برای زلزله زده های بوشهر دعا کنید 6 لینک به دیدگاه
parisa.javan 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خداوند به بازمانده های مردم زلزله زده صبر عطا کند :icon_pf (34): من این لحظات رو احساس می کنم واقعا سخت و شکننده است شادی روح درگذشتگان دعا کنید 8 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ برای زلزله زده های بوشهر دعا کنید ............. لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ امروز از صبح توی خونه تنهای تنها بودم !!! اینم از امشب که مزخرفترین شب دنیاست ......... 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دارم با خودم به صلح میرسم:دی 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ امشب میخوام خوب باشم امروز رفتم تولد انرژی مثبت امروز رو نمیخوام خراب کنم:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ امشب ی پسربچه بعد از رقصیدنش اومد و دستمو بوسید....... اصن من شگفت زده شدم از حرکتش.........ی وظی.......(منم ک کلا ی روز درمیون عروسی ام) 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ امشب در دل، غمـــــــــی دارم ...امشب در اوج چالــــــــــــــه هایم 8 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اونقدی امروز خوابیدم که دیگه خوابم نمی بره... الان تقریبا اول صبح منه:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ آیا وعده الکی دادن به جوون مردم کار خوبیست؟ آیا وقتی کاری در توانت نیست و به دروغ بگی در توانم هست کار خوبی است؟ 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده