black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ حالا هی شلوغش کنید تا بیان بگیرنمون / اه ساکت ....... هیس چیزی نشده ما یکم رقصیدیم ، داشتیم سنگ میشدیم ، توبه کردیم رفع شد 8 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من امشب سرشارم از انرژی + و میدونم دیگه حالا حالاها از این انرژیا گیرم نمیاد آدم باید همیشه قدره دوستای خوبشو بدونه..تو روزای غمگین و بارونی همین دوستان که باعث شادی می شن و روحیه رو به کل عوض می کنن این آهنگ بندریه هم کاره خودشو کرد مرسی black banner :girlhi: 14 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من امشب سرشارم از انرژی + و میدونم دیگه حالا حالاها از این انرژیا گیرم نمیادآدم باید همیشه قدره دوستای خوبشو بدونه..تو روزای غمگین و بارونی همین دوستان که باعث شادی می شن و روحیه رو به کل عوض می کنن این آهنگ بندریه هم کاره خودشو کرد مرسی black banner :girlhi: :a030: 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ خوشحالی کردم رفتم اهنگ بلک رو دان کردم 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من امشب کاری کردم که الان عذاب وجدان داره خفم میکنه.....:icon_pf (34):ولی عیب نداره بیخیالش میشم و خوشحالی میکنم!!!ابچه ایم دیگه.... مراقب فردا هام هستم خدا جون... 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ از ساعت 14:00 تاریخ 17 فروردین 92 تا ساعت 01:30 تاریخ 18 فروردین 92 ! نزدیک 12 ساعت! کمه! بازم میخوام این رکورد رو به خودم و خودش تبریک میگم! روز خوبی بود 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امشب اولین شبیه که عسل دیگه نیست... واقعا" نارحتم براش....هنوزم باورم نمیشه... خدابیامرزتش.... 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امشب اولین شبیه که عسل دیگه نیست... واقعا" نارحتم براش....هنوزم باورم نمیشه... خدابیامرزتش.... خدا رحمتش کنه.امشب یه برنامه داشت که نمیشد اشک نریخت. خوش به سعادتش روحش شاد 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امشب و فشاری که به گلو وارد میشود به اسم بغض 10 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امشب ناراحتم به یه معذرت خواهی کوچیک هم قانعم ولی دریغ... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ میخوام نسبت به شبای قبل زودتر بخوابم واسه درس خداروشکر رو غلتک افتادم و فقط یه دغدغه دارم که ایشالا ختم به خیر شه 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امشب قطعی برقم واسه خودش داستانی داشتاااا. 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امشب عذاب وجدان دارم ببخش منو غلط کردم... 9 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ مخم پکید... سالها بود یه جا اینهمه درس نخونده بودم 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من هر موقع موهامو میزنم اصن روحیه میگیرم. امشب هم رفتم ریختم پایین سبک شدما. بعدم با ماشین داشتم میومدم با سرعت کم از گوشه خیابون خیلی ملو پنجره رو هم داده بودم پایین این هوای بی نظیر میخورد تو کله ام و کلی رویاپردازی خوب کردم واسه آینده امو انرژی گرفتم. 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ امشب حرف دلمو گوش کردم باز مهم این نیس دلم شکست مهم این نیس حرف دلم بی ارزش دونسته شد مهم اینه ته دلم راضی از این کار خدایا شکرت 13 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ وااااااااااااای چه شب خوبییییییییییییییه..:hapydancsmil::hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده