♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ می خوام بخوابم ولی خوابم نمی بره از خودم متنفرممممممممم...هزار و یک بار برنامه درسی چیدم تو عید ولی 1روزه کامل درس نخوندم و چهارشنبه هم امتحان دارم.. از یه طرفم فردا با دوستام می خوام برم بیرون واسه همین عذاب وجدان گرفتم! کارای بانکیمم مونده که اونو نمی دونم کجای دلم بزارم:icon_pf (34): دوتا از دوستامم دارن طلاق می گیرن که وحشتنااااک فکرمو مشغول کردن..شمام مثل من دعا کنین اینطور نشه چون خیلی سخت بهم رسیدن اونی هم که باید باشه نیست تا یکم فکر مشغول منو آروم کنه:164: 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب و هر شبش میگن قسمت نیست،حکمته...!!من معنی حکمت نمیدونم!!!اما تو معنی طاقت رو میدونی!!!مگه نه...؟ طاقت هیچیو ندارم دیگه.... 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من فقط امشب شهر خودمم.... فردا میرم شهرستان دنبال درس و مشق دانشگا!! دوس ندارم برم.... گاهی به اونایی که دانشگاه شهر خودشون درس میخونن حسودیم میشه! 12 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سه و نيم گيگ حجم پريد...الان با تمديد موقت اومدم تا فردا كه تمديد كنم. ... 11 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من فقط امشب شهر خودمم.... فردا میرم شهرستان دنبال درس و مشق دانشگا!! دوس ندارم برم.... گاهی به اونایی که دانشگاه شهر خودشون درس میخونن حسودیم میشه! وحشتناااااااااااااااااااک این حسو درک می کنممممممممممممممم:62izy85: من 2سال اینطوری بودم وقتی می خواستم برم و دلم وحشتناک شهر خودمو می خواست و موقع رفتن حتی با درختای کوچمون خداحافظی می کردم ولی خداروشکر زووووووووووووووووووووود تموم شدددددددددد.. ایشاالله واسه توام زود تموم میشه و شهر خودت قبول میشی 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ از فردا باید برم دانشگاه نمیدونم چرا من اینجوریم وقتی تعطیلات میشه بعد از تعطیلات باید برم دانشگاه اصلا شبش خوابم نمیبره امشبم از اون شبهاست 9 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب فیلم lie to me یا همون ب من دروغ بگو رو داره. عاشقشمممممممممممم......خیلی دوست داشتم منم میتونستم بفهمم از روی چهره و حرکات افراد ,ک کی بهم دروغ میگه بهتون پیشنهاد میکنم اگه ماهواره دارید از دستش ندید.:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب دختر خالم به همراه بچه ی شیطونت داره میـاد اینجــا. :w768: باز هم باید در اتاقم رو قفل کنم و مثل دزدهـا این چند روزی که اینجا هستند رو یواشکی برم و بیــام...! 10 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بخاطر بیحوصلگیم مرتکب یک حماقت خیلی مزخرف شدم.همه اون یک ماه حساب و کتاب و ریاضت بر باد رفت.خیلی از خودم شاکیم کاش امشب و فردا زود تموم بشه..اصن این بهار زود بگذره. 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب یه تدریس خصوصی جدید گرفتم 13 لینک به دیدگاه
no.one6592@gmail.com 180 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ یه نفر داره زیر ابمو تو محل کار میزنه تا جلو ترفیع منو بگیره و کار خودش لنگ نمونه.کاری هم نمیتونم بکنم.پسر عضو هیئت مدیره.خیلیهای دیگه هم جای اون بودن از قدرتشون استفاده(سواستفاده ) میکردن.اخه درخت تر تبر زدن داره؟ 11 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امروزیه روز کسل کننده بود!یه لحظه ازبودن دراین دنیا متنفرشدم ولی بعد ازفکری که کردم خجالت کشیدم! 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب باید بخندی ، باید انرژی بگیری ....... آقا ولش کن / بیا وسط : امشو شو شه لیپک لی لی لونه برو اینجا آهنگ رو گوش کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا وسط / دست دست 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دیشب بخاری اتاقمو برداشتم هوا سرد شد و حسابی بارون اومد منم برداشتم پنجره رو تا ته باز کردم و امشب حسابی سرما خوردم !!!!!!!!!!!!:mornincoffee: 9 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب باید بخندی ، باید انرژی بگیری ....... آقا ولش کن / بیا وسط : امشو شو شه لیپک لی لی لونه برو اینجا آهنگ رو گوش کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا وسط / دست دست دمت گرم همه ی اعضای خونه رو به رقص آوردی ! :hapydancsmil: ولی من فقط دست زدم چون حال ندارم بایستم !!!! 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ امشب اصلا خوابم نمی یاد دکلمه های خسرو شکیبایی عالیه .... عالی ..... حس خاصی بهم میده . . . روحش در آرامش 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دمت گرم همه ی اعضای خونه رو به رقص آوردی ! :hapydancsmil: ولی من فقط دست زدم چون حال ندارم بایستم !!!! خوشحالم که خوشخالتون کردم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: به همه اعضا خونه سلام برسون 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده