♫♪سنجاقک♪♫ 428 ارسال شده در 5 تیر، 2013 می خوام بخوابم ولی خوابم نمی بره از خودم متنفرممممممممم...هزار و یک بار برنامه درسی چیدم تو عید ولی 1روزه کامل درس نخوندم و چهارشنبه هم امتحان دارم.. از یه طرفم فردا با دوستام می خوام برم بیرون واسه همین عذاب وجدان گرفتم! کارای بانکیمم مونده که اونو نمی دونم کجای دلم بزارم:icon_pf (34): دوتا از دوستامم دارن طلاق می گیرن که وحشتنااااک فکرمو مشغول کردن..شمام مثل من دعا کنین اینطور نشه چون خیلی سخت بهم رسیدن اونی هم که باید باشه نیست تا یکم فکر مشغول منو آروم کنه:164: 11
nasim184 12256 ارسال شده در 5 تیر، 2013 امشب و هر شبش میگن قسمت نیست،حکمته...!!من معنی حکمت نمیدونم!!!اما تو معنی طاقت رو میدونی!!!مگه نه...؟ طاقت هیچیو ندارم دیگه.... 9
دل مانده 7714 ارسال شده در 5 تیر، 2013 من فقط امشب شهر خودمم.... فردا میرم شهرستان دنبال درس و مشق دانشگا!! دوس ندارم برم.... گاهی به اونایی که دانشگاه شهر خودشون درس میخونن حسودیم میشه! 12
hasti1988 22046 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سه و نيم گيگ حجم پريد...الان با تمديد موقت اومدم تا فردا كه تمديد كنم. ... 11
♫♪سنجاقک♪♫ 428 ارسال شده در 6 تیر، 2013 من فقط امشب شهر خودمم.... فردا میرم شهرستان دنبال درس و مشق دانشگا!! دوس ندارم برم.... گاهی به اونایی که دانشگاه شهر خودشون درس میخونن حسودیم میشه! وحشتناااااااااااااااااااک این حسو درک می کنممممممممممممممم:62izy85: من 2سال اینطوری بودم وقتی می خواستم برم و دلم وحشتناک شهر خودمو می خواست و موقع رفتن حتی با درختای کوچمون خداحافظی می کردم ولی خداروشکر زووووووووووووووووووووود تموم شدددددددددد.. ایشاالله واسه توام زود تموم میشه و شهر خودت قبول میشی 6
ایلین1366 5544 ارسال شده در 6 تیر، 2013 از فردا باید برم دانشگاه نمیدونم چرا من اینجوریم وقتی تعطیلات میشه بعد از تعطیلات باید برم دانشگاه اصلا شبش خوابم نمیبره امشبم از اون شبهاست 9
!BARAN 4887 ارسال شده در 6 تیر، 2013 امشب فیلم lie to me یا همون ب من دروغ بگو رو داره. عاشقشمممممممممممم......خیلی دوست داشتم منم میتونستم بفهمم از روی چهره و حرکات افراد ,ک کی بهم دروغ میگه بهتون پیشنهاد میکنم اگه ماهواره دارید از دستش ندید.:hapydancsmil: 8
*Polaris* 19606 ارسال شده در 6 تیر، 2013 امشب دختر خالم به همراه بچه ی شیطونت داره میـاد اینجــا. :w768: باز هم باید در اتاقم رو قفل کنم و مثل دزدهـا این چند روزی که اینجا هستند رو یواشکی برم و بیــام...! 10
anvil 5769 ارسال شده در 6 تیر، 2013 بخاطر بیحوصلگیم مرتکب یک حماقت خیلی مزخرف شدم.همه اون یک ماه حساب و کتاب و ریاضت بر باد رفت.خیلی از خودم شاکیم کاش امشب و فردا زود تموم بشه..اصن این بهار زود بگذره. 10
no.one6592@gmail.com 180 ارسال شده در 6 تیر، 2013 یه نفر داره زیر ابمو تو محل کار میزنه تا جلو ترفیع منو بگیره و کار خودش لنگ نمونه.کاری هم نمیتونم بکنم.پسر عضو هیئت مدیره.خیلیهای دیگه هم جای اون بودن از قدرتشون استفاده(سواستفاده ) میکردن.اخه درخت تر تبر زدن داره؟ 11
parisa.na 1558 ارسال شده در 6 تیر، 2013 امروزیه روز کسل کننده بود!یه لحظه ازبودن دراین دنیا متنفرشدم ولی بعد ازفکری که کردم خجالت کشیدم! 8
black banner 9103 ارسال شده در 6 تیر، 2013 امشب باید بخندی ، باید انرژی بگیری ....... آقا ولش کن / بیا وسط : امشو شو شه لیپک لی لی لونه برو اینجا آهنگ رو گوش کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا وسط / دست دست 6
behe 2545 ارسال شده در 6 تیر، 2013 دیشب بخاری اتاقمو برداشتم هوا سرد شد و حسابی بارون اومد منم برداشتم پنجره رو تا ته باز کردم و امشب حسابی سرما خوردم !!!!!!!!!!!!:mornincoffee: 9
behe 2545 ارسال شده در 6 تیر، 2013 امشب باید بخندی ، باید انرژی بگیری ....... آقا ولش کن / بیا وسط : امشو شو شه لیپک لی لی لونه برو اینجا آهنگ رو گوش کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیا وسط / دست دست دمت گرم همه ی اعضای خونه رو به رقص آوردی ! :hapydancsmil: ولی من فقط دست زدم چون حال ندارم بایستم !!!! 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 6 تیر، 2013 امشب اصلا خوابم نمی یاد دکلمه های خسرو شکیبایی عالیه .... عالی ..... حس خاصی بهم میده . . . روحش در آرامش 10
black banner 9103 ارسال شده در 6 تیر، 2013 دمت گرم همه ی اعضای خونه رو به رقص آوردی ! :hapydancsmil: ولی من فقط دست زدم چون حال ندارم بایستم !!!! خوشحالم که خوشخالتون کردم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: به همه اعضا خونه سلام برسون 7
ارسال های توصیه شده