Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب هر طوری که بود کار اون بنده خدا رو انجام دادم و براش فرستادم صبح زنگ زد گوشیمو برنداشتم قول داده بودم دیشب انجام بدم و بفرستم براش 10 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب چه شب قشنگي است كلا دنياي كه من ميبينم خيلي قشنگه بهار هم فصل زيبايي است! انقدر منفي بافي نشه بهتره! بگم امشب هم مثل همه شباي مزخرف چيزي جز اتلاف وقت عايدم نشد كه چي مثلا 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه عالمه کار دارم سفره هفت سینم رو میخوام بچینم تخم مرغ رنگ کنم حداقل جواب تلفنهای و اس ام اس ها رو بدم که از اینکار متنفرم لباسامو اتو بکشم.... لیست خریدامو تکمیل کنم و در حال حاضر هم هیچ ایده ای ندارم از کجا شروع کنم 8 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب سفره 7 سین رو چیدم ولی خیلی زشت شد ... دوستش ندارم . 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دارم به خودم تلقین میکنم که میزونم، پیش به سوی حس خوب 17 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دندونم درد میکنه ولی مهم نیست چون جای خوبی هستم...... 13 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دوباره سروکله این بنده خدا پیدا شد - قبلا براش کاری انجام دادم - اصلاحات داره کارش اشکال از داده های خودش بوده - هر دفعه هم میاد کلی وقتمو میگیره 14 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امشب مامانم دفام کرد میرم ازدلش درارم.. 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ برف سوزناکی داره میاد الان تازه گفته شده فردا 15 درجه افت دما داریم اصلا نمیخوام سال نو از بهارش پیدا باشه لطفا:دی 8 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ برف سوزناکی داره میاد الانتازه گفته شده فردا 15 درجه افت دما داریم اصلا نمیخوام سال نو از بهارش پیدا باشه لطفا:دی خوب شد گفتی...اینجا دما 20 درجست!! لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خوب شد گفتی...اینجا دما 20 درجست!! شما تهران تشریف داری فردا بپا تو جاده جوان چیز کام نشی 4 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یکی اعصابمو خورد کرد / یعنی یکی بیاد کنارم له و پهش میکنم / مگه میشه ادم اینقدر پست و دروغگو باشه / مگه میشه ادم اینقدر بیشعور باشه ... من از خیانت و دروغ متنفرم همش هم سرم میاد ....... بخدا تو خودم حیرونم که چه طاقتی دارم 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه کمی به چند سال قبل برگشتم ... خوب بود خیلی خوب ! 13 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه شب فوق العاده بود برام :2eaoapgxehimkak1y7e کاش همینجوری هم بمونه هم حرفای دلمو به کسی که خیلی برام عزیزه زدم هم اینکه تا رفتم بیرون بارون شروع کرد به باریدن :hapydancsmil: جاتون خالی قدم زدن زیرش خیلی حال داد :2eaoapgxehimkak1y7e وقتی هم داشتم بر می گشتم خونه ، داشت برف می بارید :hapydancsmil: منم کلی زیرش قدم زدم و حال کردم :druze3cfjhkv7q65cc0 جای همه دوستای گلم پیشم خالی بود 15 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امششششششب چه شب خوبیـــــــــــــــــــه 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امشب هیچ احساسی ندارم فکر میکنم عمرم و جوونیمو دارم الکی میگذرونم... 9 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ امشب نه خوابم میاد نه حوصله دارم! با دوستمم دعوا کردم اعصابم خرده!:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ امشب هم مثل هر شب چه فرقی داره؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده