hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خسته هستم ،تازه نیم ساعتی هست رسیدم خونه....مراسم سمنو پزون خونه مادربزرگم بودیم....جای اهل سمنو خالی ...عالی شد.... 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ امشب لامصب بود امشب خر هم بود تازه ۲۰ سال بعد این تاپیک رو خوندی یادت باشه امشب کدوم شب بود امشب خر بود 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ امشب آخرین شب جمعه سال بود اخرینتان به کام 11 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خاله و پسرخاله ام خونه ما مهمون هستن رفتم پیششون میگم تی وی داره این کانال فیلم میده چرا نگاه نمی کنین بابام برگشته میگه بیا بشین حرف بزنیم اولین باری بود که همچین چیزی داشت بهم می گفت منم گفتم دارم برنامه نصب میکنم بزارین تموم بشه بیام رفتم پیششون گفتم بفرمائین میگن هیچی گفتیم بیا اینجا بشین بحرف همش پشت سیستم می حرفی :icon_pf (34): منو باش که ذوق کردم، چی می خوان بهم بگن امشبمون هم مثل همه شبها ....... 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ چقدر زمان دير ميگذره!! پس امشب كي مياد؟! 14 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ از امشب فقط 5 روز مونده به نوروز و من هنوز هیچ کاری نکردم ....... 12 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ منم بدجوري حالم گرفتس امشب! رفتم بيرون قدم بزنم دلم بيشتر گرفت خشك و بي حال!:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ انقدری که حذف شدن این عنتر منو خوشحال کرد بله گفتن کیم کارداشین نکرد 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سعی میکنم بیخیالی طی کنم به قول اون خط معروف بر باد رفته :فردا راجع بهش فکر میکنم 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ امشبم مثه همیشه ولی همچنان خدایا شکرت 11 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ هیچی... فقط اتفاق... pure randomeness... ولی خوب کی میدونه چقدر دروغ های دیگه هم به خورد ما دادند... همینطوری که پیر میشیم چنتا تصور دیگمون تغییر میکنه... چندتا از اون حقایق آخرش دروغ از آب در میان؟ میدونی آدمایی هستند که کل زدگیشون رو سپری میکنند بدون اینکه حتی یک بار به این فکر کنند که تمام زندگیشون فقط یک دروغ بزرگ بوده؟ 12 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ امشب گلوووووم درد میکنههههههه 5 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ امشب فقط 5 ساعت واسه گرفتن یکجفت کفش خیابونارو متر کردم 14 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی نگم بهتره 15 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب باورم نمیشه خلاص شدم از دستش:hapydancsmil: باز فردا میاد خدا 16 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشب تا اومدیم شام بوخوریم خونمون مهمون اومد ما هم دست نگه داشتیم که شاید برا شام اومده باشن بعد دیدیم نه :icon_pf (34): تازه نزدیک یک رفتن ما هم تا اون موقع گشنه بودیم به کی بگم ساعت یک شب شام خوردیم 14 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ امشبم خوب بوديني اتفاق خيلي خاصي نيوفتاد! همينكه اتفاق بدي نيوفتاد يني شب خوبي بود... 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ يه چيزي...امشب دلم عروسي خواست!آخه امروز رفتم يه لباس مجلسي گرفتم(واسه دل خودم):4chsmu1:! ايشالا همه جوونا عروس بشن...دوماد بشن،بلكه ما يه عروسي بريم! 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده