black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ اعصابم خورده چون درسام عقب مونده / ترم قبل خوب نبود این ترم هم داره به فنا میره ، اعصابم خورده خیلی خورد!!! امشب دلم میخواد یکی بیاد ف منتظرشم ، بیا جون من .... از خستگی تمام بدنم درد میکنه !!! کلا امشب رو زیاد دوست ندارم !! زودتر تموم شو لعنتی 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ ای خدا شکرت خیلی سالاری اومد همون که منتظرش بودم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب چقدر هوا گرمه ؟!!! با اینکه بخاری خاموشه و پنجره بازه با یه بلوز آستین کوتاه هنوز بازم گرممه !!!! خیلی گرمه دارم میسوزم .... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 امشب اینترنتم قاطی کرده !!!! 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب در شرف ترکیدنم. کاش به خاطر پریودیم باشه و نه از پس لرزه های شکست عشقی....... دارم میترکم. افسردگی تا کجا میتوونه پیش بره. کاش با تموم شدن پریودی این حال هم تموم شه. فرگشت برای زنان فاجعه بوده، هرچی بدبختیِه زنان باید بکشن. 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب برای اولین بار یه شمع درست کردم.... فکر کنم برای اولین تجربه بد نبوده باشه..... 13 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه حشره بی شعوری اومد مارو زد الان کل بدنم قرمز شده و میخاره / مامانم یه پماد داد بزنم به خودم یه ذره فشار دادم این پمادو کلش ریخت رو صورتم / امشبه داریم؟ 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب دلم یه خوابِ راحت بدونِ کیپ شدنِ بینی میخواد:mornincoffee: 12 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب می خوام یه کاری کنم ولی مطمئن نیستم که کار درستیه! 8 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب حس خوبی دارم! خیلی خوبه ببینی لیاقت یه سری آدما هموناست که الان باهاشون لاتی حرف میزنه!!!خوشحالم تصمیم درستی گرفتم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب از اون شباست که دلم می خواست وجود نداشت 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب فیلم عروسی برادرم دیدم.خودمم یک لحظه هوس کردم.الان چقد همه چی دست نیافتنی ینظر میاد... 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب شب خیلی سختیه ، یکی از بدترین و سخترین شبا 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب بارون میباره ... بارون دوست دارم / بارو بارو بارونه هی بارو بارو :دی :دی خدایا امشب کی حال داره گزارش کار بنویسه ؟؟؟؟ خدایش خیلی خسته ام حال ندارم بنویسم ، گزارش کار خودت نوشته شو ، جون من ... پ معجزه کجاست واقعا ؟؟ نه میخوام بدونم . کجاست ؟؟ این دپرسی هم حال میده ها میره فاز شاعرانه ، عاشقانه ... خخخخخخ ( امشب یکم دپرس خواهم شد ) نقطه 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب آرومم . . . و متاسف . . . به حال خودم تاسف می خورم . . . 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امشب با دوست خوبم سودی کلی حرف زدم ارومم کرد و اروم شدم ولی دلگیر از زمانی که در گذشته از دست دادم و مدیرت و برنامه ریزی نداشتم درس عبرتی باشه واسه اینده خدایا کمکم کن 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ امروز حقوق برج پنجمون رو ریختن. شب عیدی بدجوری لنگ بودم. خوب شد. یه ذره قسط مسطارو بدم تا من باشم دیگه بدون برنامه وام برندارم. 10 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ امشب کاش یک کسی رو ندیده بودمش ... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده