Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم چی شد امشب هوس نواندیشان کردم. از قدیم گفتن اگه هوسه یه دفه بسه! 10 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ دلم میخواست امشب فاطمه عزیزم اینجا بود کلی حرف براش داشتم کلی خاطره سفر رو براش میگفتم و بهش میگفتم مهربونم دوستت دارم... 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم چی شد امشب هوس نواندیشان کردم. از قدیم گفتن اگه هوسه یه دفه بسه! ای بی معرفت! تا آخر عمر در مقابل کسی که به خودت علاقه مند کردی مسئولی! ینی انقدر سرت شلوقه که نمیرسی 2-3 روز یه بار بیای یه چکی کنی 4 تا پست بدی و ... 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ امشب رفته بودم بازار توی پیاده رو که داشتم میومدم خونه یه نی نی توی کالسکه بود لپاش هلو دست کشیدم روی لپاش اینقده نرم بود احساس کردم یه تیکه ابر تو دستمه هنوز لطافتشو نوک انگشتام احساس میکنم !!!! 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ چقدری خسته ام امشب کلی هم درس دارم ولی پلکهام وا نمیشه برم بخوابم شاید صبح زود پاشم پای درس خوندن 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ امشب سرم داره از درد منفجر می شه! 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ امشب باز جلوی کی خودمو دارم لوس میکنم هیشکی که نمیبینه منو خدایا چقد من ضعیف شدم واقعا من همون زهرای 1 سال پیشم؟؟ 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ امشب سحر به خودش یه قولی داد... 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ امشب 1 استرسی بهم دست داده هرکاری کردم من باهاش دست ندم نشد دارم میمیرم از استرس 12 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ امشب تولدشه. اما دیگه نیستش که بش تبریک بگم براش کادو بگیرم و ... نمیدونم امشب چی بر من میگذره. الان 2 ماهه که رفته 10 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ حالم خیلی بده.نمیتونم جلوی خودمو بگیرم بعد ازون همه ماجرای تلخ تازه داشتم برای امیدوار شدن انرژی میگرفتم.ضربه خیلی مهلکی بود.چطور میشه پنهانش کرد وقتی تمام جریان زندگی بر علیهته واقعا چه غلتی میشه کرد؟ 10 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ امشب رو سعی میکنم بخاطر بسپارم بخاطر مهربونیاتون سپاسگزارم... حق یارتااااااااااااااااااااااااااااااااان 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ امشب سرما خوردم اساسی........... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ امشب تا صبح مهمون اتوکد و رویت و pdf و این حرفام اه از 8 صبح روی این کار افتادم تا 4 عصر...5 سره اون یکی کار تا 9:45....10 تا الان که 11:22 ه بار سرم تو این نقشه هاست ...زندگیه دارم؟ 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ امشب یه عالم سرم درد میکنه:164: 7 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ امشب حس مزخرفی دارم.حس نگرانی از موضوعی که اتفاق نیفتاده.حس خسته حس پریشانی.واقعا دلم میخاد بخوابم وصبح روزبهتری رو شروع کنم.یعنی میشه فردام مثل امروز نباشه 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب پلیس اومده بود دم در خونه !!! ولی چون بیگناه بودم دستگیرم نکردن :))) 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب درست در ساعت 1.45 دقیقه بامداد یک احمق بی فرهنگ بی نزاکت و بی ... زنگ در خونمونو زد و اصلا معلوم نشد کی بود و چی میخواست و واقعا هدفش از این حرکت شنیعش چی بود فقط تنه ما رو لرزوند... امشب تموم شد رفت مثل باقی شبها و روزها تقریبا خاص هم نبود 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ امشب خسته ام...خیلی زیاد...اما نمیخوام فاز منفی بدم...پس سعی میکنم به چیزای خوب فکر کنم تا بتونم خستگی رو کنار بزنم و ادامه بدم این تحقیقو... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده