Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ امشب باید برم آنلاین دوتا یکم **** بدرم! بعدشم فقد میخام آهنگ گوش بدم و اونقد هد بزنم که خون از گوشام در آد!!! بعدشم تا صب آهنگ ترجمه کنم و قهوه بخورم... ولی حیف نه اینترنت دارم، نه هدفون، نه گوش، نه خون، نه آهنگ، نه سواد ترجمه، نه قهوه و نه کامپیوتر و انگشت و این داستانا!!! کوالیفیکیشن ندارم کلن برا زندگی! 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امشب بی هیچ دلیلی آسمان چشمانم ابریست .... موندم مقاومت کنم یا بذارم بباره.... (خنده داره نه؟) 12 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر بده اوضام. تو یه ذره هلم بده فقط روشن شم باورکن دیگه با تمام سرعت پیش میرم. عین کسی که میره دنبال کار میگن تا زن نداشته باشی بهت کار نمیدیم میره دنبال ازدواج میگن تا کار نداشته باشی بهت زن نمیدیم. گره خورده! یه تکون میخواد که ... 12 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امروز خونمون خیلی شلوغ بود. شلوغی خسته کنندست. خستگی خواب میاره و من الان خیلی خسته ام و خوابم میاد و با وجود همه ی اینا شب ساکتیه و دلم نمیاد این سکوت خوبه خونه رو از دست بدم . 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امشب پر از امیدمخیلی امیدوارم به آینده به شغلم به پیشرفتم 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امشب نميدونم بايد خوشحال باشم يا ناراحت!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 يني فكر كنم بايد خوشحال باشم!ولي فقط گيجم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امشب..... امشب اگر یاری کنی ای دیده طوفان می کنم آتش به دل می افکنم دریا به دامان می کنم 5 لینک به دیدگاه
#حنانه# 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امروز استادا مارو تحقیر کردن گفتن هیچ هیچ بلت نیستین شما ورودی های ارشد جدید 6 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امشبم هم گذشت . . .ميترسم از طوفاني كه در راه است! 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خدا رو شکر خوشحاااااااااااااااااالم...راضیم... دیگه بهتر از این نمیشه... 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ چرا گاهي انقدر خوش بينم ولي...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امشب اصلا اون چيزي نبود كه ميخواستم!دلم گريه ميخواد!با صداي بلند!سكوت ميكنم... ميدونم فقط بايد صبر كنم...ولي دارم عذاب ميكشم... 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ من امشب باز چِم شده مگه به خودم قول نداده بودم باز چرا دارم میزنم زیر قولم 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ این عکسو ببینید. دیشب یا پریشب دقیقاً این صحنه رو تو خواب دیدم! اومدم تو کنترل پنلم و رفرش که کردم این پیغام Valentina رو دیدم! تو واقعیت هم همین اتفاق دقیقاً افتاد! دقیقاً همین صحنه بود. بعضی چیزا جالبه. 11 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امروز عصر بعداز یک پیاده روی طولانی مدت حالم خوب بود طوری که احساس میکردم بهترین لحظات زندگی رو میگذرونم ولی امشب همین بیست دقیقه پیش یکی زد توحالم بد جور حالم گرفت خیلی دلم میخاد حالشو بگیرم ولی نمی دونم چیکار کنم اصلا کار درستی است یا نه ........ 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امشب فکر کنم از مچ درد هلاک شم. از بس امروز تایپ کردم...واقعاً حس یه دیتا بیس بزرگ بهم دست داد..لِهم:imoksmiley: 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلم میخواد برم بیرون پیاده راه برم اما حوصله ندارم پس میشینم خونه 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امشب به اندازه ی یه کوه درد کشیدم ولی دم نزدم ... خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امشب يكي يه خبر خيلي خوب بهم داد!خيلي خوشحالم 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امشب مقاطع کارمو زدم رو سایتمم کار کردم فردا باید با استاد کرکسیون کنم اگر اوکی شه میرم رو 3دی ،ای خداااااا کی میشه تموم شههه 5 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ دوس دارم یکی بیاد با هم چت کنیم اما کسی نیست 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده