El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خوبه دوسش دارم این دیوسو 6 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ با اینکه ی کم عصبانی م ولی حس خوبی دارمم ... 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امشب یکی از کارای مهمی که داشتمو تموم کردم حالا وقت ارائه ی اونه . خیلی حس خوبی دارم ولی حس بهتر وقتی میاد که به ثمر بشینه ... 7 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امشبم داره برف ميبارهمن ظهر گفتم ديگه زمستونم زمستوناي قديم كه ساعت حوالي 7 بود كه طوفان شروع شد:hapydancsmil: بهترين كاري كه ميشه كرد قدم زدن زير نور مهتاب روي برفهاست گذر از يك كوچه و خاطره ها! چه سكوت زيبايي حاكم ميشه وقتي برف ميباره 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خیلی عصبانیم از دست این ادمای قلدر 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امشب از دست یکی از بچه های انجمن خیلی ناراحت شدم بی خیال هوا برفیه خوبه 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ بابا اینقدر نگید برف میاد آدم عقده ای میشه خو !!! امشب دلم برف خواست ........ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ بابا اینقدر نگید برف میاد آدم عقده ای میشه خو !!! امشب دلم برف خواست ........ اصلا خیلی برف خوبه اونقدر خوبهههههههههههههههه اصلا یه وضعیه امشب 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ اصلا خیلی برف خوبه اونقدر خوبهههههههههههههههه اصلا یه وضعیه امشب اصلاً اینجا هم داره برف میاد الان هم میخاییم بریم بالا پشت بوم آدم برفی درست کنیم ( توهم فانتزی ) 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امشب شب آرومی هوا هم که برفیه وای خدا چقدر هوای برفی رو دوس دارم 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ امشب . . . . . . می گذره حتی به سختی . . . 9 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ نمیذارم حس خوبه چند شب گذشته فدای امشب بشه.. 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ امروز روز خوبی بود امشبم خوب بود به قول دوستمون نمیزارم اتفاقای کوچیکم روز خوبمو خراب کنه 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ امشب از اون شبهای لعنتیه که حتی از خودمم بیزارم باز حال و هوای دتنگی و سکوت خدا جون تو دیگه چته ؟ بیخیال من خودمم دیگه حال خودمو نداررررررررم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون که دیشب باهام حرف زدی خیلی سبک شدم 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ امروز پر از مهمون و مهمونی بود . چقدر ادم حس خوبی بهش دست میده وقتی از اشناهاش دیدن میکنه و باهاشونه. حس بهترش وقتیه که با خوشی از هم جدا بشیم . بدون دلخوری و ناراحتی... امشبم خوب بود و الان کلی خسته ام :putertired: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده