Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 امشب یکی از کارای مهمی که داشتمو تموم کردم حالا وقت ارائه ی اونه . خیلی حس خوبی دارم ولی حس بهتر وقتی میاد که به ثمر بشینه ... 7
terajedi21 2134 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 امشبم داره برف ميبارهمن ظهر گفتم ديگه زمستونم زمستوناي قديم كه ساعت حوالي 7 بود كه طوفان شروع شد:hapydancsmil: بهترين كاري كه ميشه كرد قدم زدن زير نور مهتاب روي برفهاست گذر از يك كوچه و خاطره ها! چه سكوت زيبايي حاكم ميشه وقتي برف ميباره 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 امشب از دست یکی از بچه های انجمن خیلی ناراحت شدم بی خیال هوا برفیه خوبه 3
behe 2545 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 بابا اینقدر نگید برف میاد آدم عقده ای میشه خو !!! امشب دلم برف خواست ........ 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 بابا اینقدر نگید برف میاد آدم عقده ای میشه خو !!! امشب دلم برف خواست ........ اصلا خیلی برف خوبه اونقدر خوبهههههههههههههههه اصلا یه وضعیه امشب 3
behe 2545 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 اصلا خیلی برف خوبه اونقدر خوبهههههههههههههههه اصلا یه وضعیه امشب اصلاً اینجا هم داره برف میاد الان هم میخاییم بریم بالا پشت بوم آدم برفی درست کنیم ( توهم فانتزی ) 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 امشب شب آرومی هوا هم که برفیه وای خدا چقدر هوای برفی رو دوس دارم 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 امروز روز خوبی بود امشبم خوب بود به قول دوستمون نمیزارم اتفاقای کوچیکم روز خوبمو خراب کنه 6
laden 4758 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 امشب از اون شبهای لعنتیه که حتی از خودمم بیزارم باز حال و هوای دتنگی و سکوت خدا جون تو دیگه چته ؟ بیخیال من خودمم دیگه حال خودمو نداررررررررم 7
Z@laL 6664 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2013 امروز پر از مهمون و مهمونی بود . چقدر ادم حس خوبی بهش دست میده وقتی از اشناهاش دیدن میکنه و باهاشونه. حس بهترش وقتیه که با خوشی از هم جدا بشیم . بدون دلخوری و ناراحتی... امشبم خوب بود و الان کلی خسته ام :putertired: 4
ارسال های توصیه شده