آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ دارم با رویا و خیال زندگی میکنم 4 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ امشبم مثل همیشه است ! باز هم سر میزند تنهایی ! از دوباره میاید دل تنگی ! با ندیدنش چه کنم؟خودش را ندارم،با یادش رفیقم این روزا. 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ امشب 1 تصمیمی گرفتم میخوام خبرشو بدم الان که تثبیت بشه خدا بخیر بگذرونه فقط 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ امشب 1 تصمیمی گرفتممیخوام خبرشو بدم الان که تثبیت بشه خدا بخیر بگذرونه فقط خب بگو دیگه. 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ امشب کسی که برام خیلی مهم بود و ارزش زیادی داشت بد جور حالم رو گرفت الانم انگار نه انگار نمی دونم چیکار کنم 8 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ امشب یه طوریم...یه جوریه حالم...امروز همش دستمو بریدم و امشب وقتی میخاستم قرص بخورم دستم با بستش برید...همه ی کیبرد خونیه الان... چمه این روزا؟! 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ ميدوني امشب سالن بودم !! همينجوري خسته و هلاك از در خونه اومدم داخل ، سلااااااااام ديدم ، اه اه ... يك خونمون هست !! بگو كي ؟؟؟ هموني كه يك روز دل منو شكست ، منو له كرد ، بهم دروغ گفت... كثافت ، عوضي ، پست فطرت نگاه ميكنه تو چشمام نيش رو باز ميكنه / الاغ ، نامرد حيف خونه بابامه ، اگه خونه خودم بود ، با يك لگد پرتش ميكردم بيرون ... اون آخرين اميدم رو ازم گرفت !! :sorry::cry2: 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ يكي بياد اينو پرت كنه بريون ... هواي خونه برام سنگين شده !! الان نشستم تو اتاق در رو بستم !! 11 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ باران ميبارد امشب دلم غم دارد امشب آرام جان خسته اي نبوده كه ره بسپارد امشب ياد باد ياد گذشته ها و شب ها باراني اون موقع ها الان بايد ترسيد بله شب خوفناكي است امشب! 10 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ امروز که گذشت نا خوداگاه خاطرات گذشتم اومد جلوی چشام ولی اصلا برام شیرین نبود و هنوزم تلخیشو بعد از مدتها احساس میکنم ... امشبم بی خواب شدم و فکرم مشغوله شاید حق با دوستم بود... 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ پنجره اتاقو تا تهههههههه باز کردم. نم بارون (خیلی کم)، بوی نم، یه نسیم خنک (متمایل به سرد) با یه آهنگِ لایت. این حالو خیلی دوس دارم. این آب و هوا رو. فوق العاده است. 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ بعد 3 ساعت گریه کردن الان خوجالم یه وضی خداروشکر ، مرسی که بهم عیدی دادی :love070: 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ امشب آخر خنده شدم سوتیه که پشت سر هم میدم الانم اومدم سایت اسم خودمو بنفش میبینم برگشتم میگم منو کی مدیر کردن خودم خبردار نشدمخدا بخیر کنه تا آخر شب 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ امشب بعد از مدتها نشستم کنار خانواده و تلویزیون دیدم...گاهی وقتا چیزای جالبی پخش میکنه 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ دلم خواهر می خواد . . . خواهری برای خودم . . . که بتونم باهاش دردودل کنم . . . حرفمو بفهمه . . . بتونم تو بغلش زار بزنم . . . 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ ایـــــــــــش امشب چقد سوت و کوره دلم هیجان میخواد یه چیزی که بتونه سرحالم بیاره:elivg5ddfqdy8k5mocf 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده