.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 1 امشب اومدم خوب باشما بازم زهرمار شد گفتم که آرامش قبل طوفان... 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ امشب برف شدیدی میاد یه کولاک عجیب دمای بیرون زیر 14 صدای نفسهای تند درختان چقدر شبیه صدای نفسهای پر از خواهش منه 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ آغا ما الان 60 بار نوشتيم ، هي پاكش كرديم يكبار نوشتم ، ديدم خيلي داغونه از هر دري يك زري زدم !!! بار دوم نوشتم ديدم خيلي ناله كردم . . . بار 60ام نوشتم ، ديدم بحث فلسفي شد پاكش كردم بي بيخال بابا اصلا : امشب شبه عروسيه / عروسيه و عروسيه عروسيهههههههههه :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ آغا ما الان 60 بار نوشتيم ، هي پاكش كرديم يكبار نوشتم ف ديدم خيلي داغونه از هري دري يكي زري زدم !!! بار دوم نوشتم ديدم خيلي ناله كردم . . . بار شستم نوشتم ، ديدم بحث فلسفي شد پاكش كردم بي بيخال بابا اصلا : امشب شبه عروسيه / عروسيه و عروسيه عروسيهههههههههه :hapydancsmil: تو هم عاشق شدی از دست رفتی دیگه. 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امشب زندگی و ارزوهای من مث برفی که لادن گفت اب شد و به پایان رسید منو ببخش که گریه های پر از التماسمو نتونستم ازت مخفی کنم . منو ببخش :sorry: 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ تو هم عاشق شدی از دست رفتی دیگه. میـدونی بن بست زنـدگی کـجـاست ؟ جــایــی کـه نـه حـــق خــواسـتن داری نـه تــوانــایـی فـــرامــوش کـــردن 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ نخیر جایی که به ارزوهات نرسی و نتونی فراموششونم بکنی 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ سلام شب های دل کندن هنوزم دوستش دارم دارم اینو گوش میدم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امشب انقدر نقشه تاسیسات ریخته سرم که باید تا فردا بکشمشون وااااااااااااااااااااااااااااااای خدا چقدر خسته شدم از صبح که تو سایت بودیم الانم هم باید نقشه بکشم 4 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خیلی خسته شدم / یعنی اصلا زمان رو نفهمیدم / سر آدم شلوغ میشه هیچی نمیفهمه وقتی همه کاراشو کرد میبینه ای وای چقدر خستگی تو تنشه / صدام در نمیاد بس واسه ملت حرف زدم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ برم با دوستم بحرفم انگار تنهاست 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امشب عالـــــــــی ... خیلی خوش گذشت :w42: 9 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امشب یه بغضی رو دلم سنگینی می کنه! خدایا خودت کمکم کن! 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ یه کتاب دارم میخونم امشب رسیدم به جاهای ترسناکش !!!:sad0: میترسم ادامه بدم دیگه خابم نبره 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ یه آه سرد مهمون دلمه دلم چیزایی یمخواد که دستم ازشون کوتاه 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دقیقا 1 ساعت پیش تو آینه دیدم خودمو سمت راست صورتم قرمز شده بود یکم 1بیخیالش شدم گفتم خوب میشه ربع پیش رفتم دیدم پیشونیمم بهش اضافه شده با این تفاوت که یکم نیس کلا قرمز شده باد کرده:icon_pf (34): همینو کم داشتم فقط با چه رویی من پس فردا برم نامزدی دوستم این شانسه من دارم:4564: 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دقیقا 1 ساعت پیش تو آینه دیدم خودمو سمت راست صورتم قرمز شده بود یکم 1بیخیالش شدم گفتم خوب میشه ربع پیش رفتم دیدم پیشونیمم بهش اضافه شده با این تفاوت که یکم نیس کلا قرمز شده باد کرده:icon_pf (34): همینو کم داشتم فقط با چه رویی من پس فردا برم نامزدی دوستم این شانسه من دارم:4564: یعنی این قوانین مورفی دقیقاً منظورش تویی.:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ یعنی این قوانین مورفی دقیقاً منظورش تویی.:icon_pf (34): آره بخدا دقیقا همینجوره من 13-14 روزه خونه نشستم خو لعنتی تو این چند روز خودتو بروز میدادی دیگه الان چه وقت اعلام وجود کردن بود:4564: من میرم نفت بیارم خودمو آتیش بزنم... خدافس:4564: 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ امروز که گذشت خیلی عالی بود راضیم از امروزم امشب با خیال راحت میخوابم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده