terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ بازم آفــــــــتاب غروب كرد و شب اومد شب اومد آــــــي شب اومد آــــــــــــــي شب اومد .. شباي جووني عجب بي اعتباره ها!دو سه تا كتاب اينور اونوري كرديم شب شد!چه زود شب ميشه چه قدر حسرت اين روزايي كه الكي ميگذره رو من كه خواهم خورد 11 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ امروز که گذشت 2تا دوست جدید پیدا کردم که خیلی دوست داشتنی هستن:hapydancsmil: و متاسفانه نشد قراری که دیروز با خودم گذاشتمو عمل کنم 3تا کار جدید یاد گرفتم که خیلی کمه 1کار واسه 1شبانه روز :sigh: 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ دلهره...سهم من از امشب! 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ خدایا شکرت واقعا شکرت امشب یه خبر خیلی خوب واسه مامانم شنیدم آی خدا جون نوکرتم 12 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ یه حرفایی برای گفتن داشتم میخواستم امشب برات بگم اما بیخیال هنوزم بچه ای 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ امشب حالم از هر چی سرعت نته بهم میخورم 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ خدابخیر کنه امروز که روز بدی بود .امشب پر از اضطرابم تا فردا چی پیش میاد 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ امشب نشستم رو پلانم کار کردم باید تا اول اسفند ژوژمان کنم ،هنوز عقبم:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خیلی قشنگ بود / هرچند هنوز تو شوکم به وظایفم کاملا رسیدم و الان وقتم فری شد باید منتظر یه صبح تا شب دیگه بمونیم به امید 24 ساعت زیباتر پلکامون رو روی هم میزاریم 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ امروز بدشانسی زیاد داشتم ولی به امشبش می ارزید ....:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ امشبم به انتظار گذشت... از انتظارکشیدن متنفرم... 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ امشب در يك نبرد سخت ، تونستم انتخاب واحد خوبي داشته باشم ولي امشب يك كار هاي بدي هم كردم / خدايا مي بخشي؟؟ خدايا ميدوني دلم نميخواد ...... خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خستم...سرم درد می کنه...حالت تهوع....حس بدِ سرما خوردگی لعنتی.... سکوت..... 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ اه.... نشستم عین آدمای بی جربزه دارم آبغوره می گیرم.... 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ خواب دیدم وقت رفتن به جلسه امتحان ارشد، کاررت ورود به جلسمو گم کردم ، کابوس وحشتناکی بود 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ امشب رو پلانم کار کردم به نتیجه نرسید الان بازم میرم سراغش بااااااااید جواب بده 7 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ امشب نمیدونم چه حسی دارم / نه میدونم شادم نه میدونم دلگیر / خدایا به امید تو 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشب گـــــــــــــــــــــند زدم تو دو مورد یکیشو که تا امشب قاطع بودم رو حرفم امشبم تاکید کردم رو حرفم به نتیجه که رسید فهمیدم عجب اشتباهی کردم 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خستگی شب نخوابی دیشبم رو چشامه از 4 شنبه صبح که پا شدم تا الان که 31 دقیقه بامداد جمعه اس نخوابیدم م اما خدا رو شکر امتحانا تموم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده