Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ امشب اصلا به هیچ عنوان درسم نمیاد:2rqfst4: کتابخونه هم بودم به جا اینکه حواسم به درسام باشه همش حواسم به دسکتاپ یه خانومه که از من خیلی فاصله داشت اخرم نفهمیدم عکسش چی بود 12 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ امشب منتظر یکیم ایییییییییییییییییییییییییییششش چقدر انتظار سخته 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ آخه یکی نیست بگه "بچه جون مرد هم اهل قهر کردنه":banel_smiley_4: ای تو روحت .که به من میگفتی دل نازکی 10 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ امشب بر خلاف دیشب آرومم / خدایا ممنون واسه همه چی فقط یه سوال تو ذهنمه این کی بود زنگ زد؟ من نشناختمش و خیلی هم گرم باهاش صحبت کردم ولی روم نشد بگم شما :| 10 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب از دست یکی عوضی کفریام و دارم نقشه میکشم سرشو زیر آب کنم :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امروز که گذشت خیلی خدا رحم کرد ، ممکن بود دیگه اینجا نباشم و دیدم که خدا چطور نگهم داشت و اگر نه معلوم نبود چه بلایی سرم میومد ... زندگی خیلی عجیه!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امروز برام با چندتا تجربه ی جدید امشب شد ! 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امروز بعد از ظهر 4 ساعت و نیم خوابیدم ؛ خوابم نمیاد امشب 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب، فکر کنم خدا زودی صدامو شنید...مرسی خدا که صدامو شنیدی و بازم با دستات گوشت رو نگرفتی.مرسی 6 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ فردا امتحان سازه فلزی دارم ار دلهره دارم میمیرم. 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ فردا امتحان سازه فلزی دارم ار دلهره دارم میمیرم. فردا چه دخلی به امشب داره ؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب اگه این نت بذاره حالم خوبه ، امشب که کار دارم اینم بازی در آورده دیشب که کاری نداشتم هیچ مرگیش نبود 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب یکی از دوستای قدیمیم زنگ زده بود...کلی خوشحال شدم از شنیدن صداش...تازه یه پیشنهاد کاری هم داشت... آدم با خودش میگه ببین من چقدر بی معرفتم که فقط گاهی اس ام اس میدم ولی اون اونقدر خوبه که منو یادش بوده... 11 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلم ميخوادي يكي باشه ، با هم بريم بيرون قدم بزنيم .... يكم احساس شاعرانه دارم .... تصميمات بزرگي در ذهنم ميچرخه ، ميخوام نقطه كانوني زندگيم رو تنظيم كنم تا بيشتر تمركز كنم روي محور زندگيم اصن يه وضي داره حالم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امروز خیلی روز پر کاری بود برا همین امشب یکم خستم 8 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ تلویزیون یه فیلم قشنگ رو قراره نیم ساعت دیگه پخش کنه اما من اینقد خسته م که پلکهام سنگین شده برم بخوابم از خیر این فیلم هم بگذریم 6 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب خیلی از خودم راضیم / باز هر برنامه ای از صبح رو کاغذ اوردم نهایتا امشب رسیدم / البته یک خبر بد هم شنیدم که سعی کردم فراموش کنم اصلا اون ادم برام مهم نبود + یه درس افتادم :| 7 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب دلم ميخوادي يكي باشه ، با هم بريم بيرون قدم بزنيم .... يكم احساس شاعرانه دارم .... تصميمات بزرگي در ذهنم ميچرخه ، ميخوام نقطه كانوني زندگيم رو تنظيم كنم تا بيشتر تمركز كنم روي محور زندگيم اصن يه وضي داره حالم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای گفتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب منم و خوندن اس ام اس های دلگیر دوستم . . . نمی تونم درکش کنم . . . نمی تونم بفهمم چی میکشه . . . نمی تونم تصور کنم . . . نمی تونم بفهمم از دست دادن مامان یعنی چی . . . بعد از یک ماه هنوزم داغش تازس . . . 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ امشب عصبانیم اعصاب مصاب ندارم ینی یه کتک ، یه گاز ، یه چنگول ، یه کشیدن مو هیچی ارومم نمیکنه :cryingf: لوس ، ننر :zadan: دارم برات :vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده