The Developer 5479 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 یاد فیلم intime افتادم / کاش آدما میتونستن زمان رو خرید فروش کنند / امشب اومدم دو ساعت وقت گذاشتم روی فیلم دیدم و از اینور کارهام موند ای خداا پ.ن: امیدوارم وقت بکنم این چندتا ایده ایی که تو سرم دارم رو پیاده کنم / فعلا که خیلی خسته ام میخوام برم بخوابم 9
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 امشب هم غم های عالم را خبر کن ! بنشین و بامن گریه سرکن..گریه سرکن ! امروز و دوکس نداشتم چون همش استرس نمره یکی از درسامو داشتم...دیشب که خوب نخوابیدم کاش امشب بتونم راحت بخوابم... 8
NYC 20977 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 به جون خودم این چند وقته از بس بچه ها فاز استرس و امتحان و اینا دادن منم که درسم تموم شده دیشب خواب امتحان دیدم.:icon_pf (34): 11
hasti1988 22046 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 به جون خودم این چند وقته از بس بچه ها فاز استرس و امتحان و اینا دادن منم که درسم تموم شده دیشب خواب امتحان دیدم.:icon_pf (34): اتفاقا منم دیشب خواب دیدم که یکی از دبیرای دبیرستان که باهاش صمیمی بودم...اومده بهم میگه چرا برا کنکورنمیخونی ؟بخون دیگه...منم گفتم میخونم..بعد گفتم از سال بعد..گفت چرا الان بخون دیگه...گفتم آخه نمیدونم نمیشه...گفت بیا دفترم با هم صحبت کنیم... بیدار شدم از خواب ...اگه میرفتم احتمالا متنبه میشدم.... کاش کمی دیرتر بیدار شده بودم.....(ایشونم احتمالا فهمیده که من برا ارشد امسال دیگه نمیخونم...) 9
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 امشب باید یه عالمه مطلب بخونم تا بتونم sop رو سره هم کنم..... ادیشن آخر رو هم دکتر تصحیح می کنه...خدا به خیر بگذرونه...:banel_smiley_52:. 8
*lotus* 20275 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 اتفاقا منم دیشب خواب دیدم که یکی از دبیرای دبیرستان که باهاش صمیمی بودم...اومده بهم میگه چرا برا کنکورنمیخونی ؟بخون دیگه...منم گفتم میخونم..بعد گفتم از سال بعد..گفت چرا الان بخون دیگه...گفتم آخه نمیدونم نمیشه...گفت بیا دفترم با هم صحبت کنیم... بیدار شدم از خواب ...اگه میرفتم احتمالا متنبه میشدم....کاش کمی دیرتر بیدار شده بودم.....(ایشونم احتمالا فهمیده که من برا ارشد امسال دیگه نمیخونم...) منم خواب امتحان میبینم منتهی از نوع دبیرستانی نمیدون چرا همش فک میکنم فردا امتحان داریم اونم تو 3 دبیرستان امشب هم خوب بود هم بد ،یه شب خوب با خوانواده داییم گذروندم سوغاتی هم گرفتم 8
hasti1988 22046 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 نیستم.... دستم به هیچ کاری نمیره امشب ..... چرا اینطوری شدم یهو .... حوصله ندارم مثل اینکه.... یخ زدم انگار.... کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااایی خودم ؟؟؟ چی شده؟؟؟ هیچی ....باور کن هیچی ..... من که نمیفهمم چی میگی ..... الان این یعنی چی خب......؟؟؟ کسی متوجه شد من چرا اینجوری شدم بهم بگه..... 7
behe 2545 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 امشب بعد از همه ی زجری که کشیدم و رفتم ارشد فهمیدم که اشتباه محض کردم !!! بخدا دیگه مغزم نمیکشه انگار اشباع شدم از هر چی درس خوندن و حفظ کردنه .......... خدا این درس روش تحقیق رو دیگه کجای دلم بزارم کاشکی زود این ترم تموم بشه !!! خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا :icon_pf (34): 8
vahid88 9651 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 امشب بعد اون همه خوشحالی و انرژی که عصری داشتم به نظر قراره دیوونه شم:icon_pf (34): چرا خودم هم نمی دونم 6
blue berry 5809 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 امشبو اصلا دوست ندارم! خیلی تنهام! همه ی غمایی که تو زندگیم دارم امشب یادم افتاده!:sad0: 5
panisa 12132 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 امشب اگه تا صبح بیدار بمونم شاید بتونم درسمو دوباره بخونم اما صبح بخاطِرِ خستگی زیاد امتحانمو خراب میکنم... اگه بخوابم و دیگه نخونم صبح سرحال امتحان میدم ولی بازم چون زیاد نخوندم خراب میکنم... مثل اینکه تقدیر اینه که بیفتم 12
behe 2545 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 امشب چرا همه درگیری امتحان دارن ؟؟؟ عجب قشر جالبیه این قشر دانشجو جماعت !!! 11
Matin H-d 18145 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 جالبترش اینه که همیشه شبای امتحان باید اعصابم خورد باشه ....... با ناراحتی بگذرونمش از اونایی که خوندی اما امید نداری.. میری سر جلسه میگی هرچی شد شد.. فدا سرم .. دنیا ارزش نداره 11
pesare irani 41805 ارسال شده در 15 فروردین، 2013 ماشاللله همه ه ه تو بحث امتحان اند امشب مخم کلا رفته تو دوره خدا خودشش به خیییر بگذرونه 9
NYC 20977 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 امروزم گذشت ... شب شد و من همچنان منتظرم ....... شاعر میگه : یه روز خوب میاد! 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 امشب همش نگران اينم كه درد پات ميذاره شب راحت بخوابي يا نه! اميدوارم نشكسته باشه! 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 امشب دلم خواست بگم ، اگه بلند صدا نمیکنم و اسمتو نمیبرم دلیل بر فراموشی نیست ، واسه اینه که اذیت نشی ... 7
*pedram* 21266 ارسال شده در 18 فروردین، 2013 چه شبی .... میخوای برات چی بگم .... دیگه شب و روزی برامون نمونده .... همش درس:icon_razz: هی میگم درسارو واسه شب امتحان تلنبار نکن :vahidrk: 5
ارسال های توصیه شده