sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ از دست خودم ناراحتم کاری رو کردم که نباید می کردم. پس من کی می خوام بزرگ شم....... 10 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ امشب یک مشکل بزرگم نیمه کاره حل شد.حداقل امشب را راحت میخوابم 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ امشب سرم درد میکنه ،حوصله ی انجام کارا رو ندارم ،پس فردا تحویل 3دی دارم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ کلافه و مضطربم مث همیشه نا آروم جقد سخته تو برزخ بودن 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ امشب اصلا دوس ندارم تموم شه و صب شه......فردا امتحان سازه دارم هیچی بلت نیستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ یه جمله ای هست میگه: کار امشب را به فردا مینداز! من امشب همه کارامو انجام دادم،چون فردا کلی کار دارم. الهی بمیرم چقد خسته شدما. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ به خودم گفتم : تو انتخاب دوست دقت کن :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ امشب هم دوست دارم تا صبح بیدار باشم.... 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ امروز کلا روز خیلی خوبی داشتم :) به شرط این که این مزاحم تلفنی های عوضی بذارن :| لامذهب انگار این مخابرات شماره اش دایورته روی خط های من ؛ یعنی هر کی اشتباه می گیره یا می خواد مزاحم بشه زنگ می زنه اینجا !!!!! w000 این سرعت نت هم داره دیوونه ام می کنه که جفت پا برم توی شیشه مانیتور :| ناپرهیزی کردم و الان چند ساعتیه که اینجا هستم :( عذاب وجدان گرفتم که زیادی امروز به خودم استراحت دادم ;( الان هم سپاسگزار می شم از اونی که من رو از انجمن بندازه بیرون Hanghead 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ امشب خسته و آشفته بودم با همه ی اینا بازم منتظر طلوع فردام 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ امشب کلی کار دارم که باید انجام بدم ،انشاالله تا صبح تمومه 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ خب اول از امروز بگم که زنــــــــــــــــــدگی کردم : کلا کلی کیف کردم؛ یه پیاده روی یه ساعته جانانه با یه مانتوی بهاره بدون چتر و بوت ! خلاصه که ظاهرم وقتی رسیدم خونه دیدنی بود (انگار با تور ماهی گیری از وسط رودخونه صیدم کرده بودن ) آخـــــــــ ......... بعدش یه دوش آب گرم :hapydancsmil: بعد هم مهمون داری البته مهم ترین حسن امروز این بود که پنجشنبه بود و من هم که عاشق پنجشنبه ها :shad: و اما از مهمترین معایب امروز درس نخوندن من بود که محض رضای خدا لای یه جزوه رو باز نکردم اما عیب نداره مهم اینه که امروز رو خوش بودم فردا سعی می کنم تلاشم رو بیشتر کنم :w12: 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ امشب فهمیدم یه دانشجوی نمونه بودن چقدر سخته !!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ امشب دلم خيلي گرفته با اين وضع بايد تا صبحم درس بخونم. 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ چشمتون روز بد نبینه فکر کنم مسموم شده بودم. 3 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ شب قشنگیه ولی انگار میخواد امشب منو به فنا بکشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3...زود برم بخوابم:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده