Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ امشب به حد جنون از دست یه نفر عصبانی ام... چرا بعضیا به عمد دیگرانو آزار می دن؟ 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ امشب با نیلوفر خاطرات دهه ی شصتیمون رو دوره کردیم...از بس خندیدیم دیگه اشک از چشمون میومد.... می گفت: بچه بودم با داداشم می رفتیم تو کوچه من به بجه های محل عکس برگردون می فروختم...اون باقلوا :ws28::ws28: به نظرت تو رزومم بنویسم تجربه ی Marketing دارم یا نه؟ 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ هنوز از درسم مونده و فردا امتحان دارم..........باز شب بیداری داریم.........خدایا آخر و عاقبت این امتحان و بخیر بگذرون... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ گوشم و فکم درد می کنه...یعنی بازم عفونت؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ امشب نفسِ هوّا بوی تو را میدهد... 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ یعنی انقد خستم که خدا میدونه ،1 ماهی میشه که سر کلاس پایان نامم نرفتم فردا هم نمیرسم برم باز می افته 2 شنبه ،فک کنم باید تمدید کنم ،ای خداااااااا چقد خستم 10 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ خیلی دلتنگم ،دلمم نمیخواد با دلتنگیم مزاحمش شم،خدا کنه این 2 ماهه هم زود تموم شه 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ حسی دارم از نوع شروع سرماخوردگی ... حداقل می تونم سردردهای نتیجه فکرام رو بندازم گردن سرماخوردگی .... 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ امشب با تمام ذوق و شور و هیجانم تمام کارای خونه رو کردم چون فردا مهمونای عزیزی دارم. اصلا هم خسته نیستم........... 2 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ امشب دارم به این فکر میکنم چرا هر ترم اینو میگم:! در طول ترم هیچ درسیو نخوندم و رو هم انبار شدن! 7 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ امشب پر استرس ترین شب زندگیمه... کاش فردا به خیر بگذره و قبول شم... کاش... 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دیشب به نت دسترسی نداشتم گفتم الان حسم رو بیام بنویسم. امشب شب تنهایی حضرت زینبه............ حال عجیبی دارم رفتم مراسم عزادادری روحم ارومه ارومه............ 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سردمه در حدی که انگشتام و نوک بینی ام و گونه هام یخ کرده سرم درد می کنه در حدی که شقیقه هام می زنه خوابم میاد در حدی که چشمام دو دو می زنه تازه باید ساعت 5 صبح هم بیدار بشم البته امروز و امشب حالم خیلی خوب بوده و کلی هم خوشحال بودم اما همه این ها عوارض اینه که یه مدت پای کامپیوتر نبود و امشب نا پرهیزی کردم پس خواهشا یکی بیاد من رو از انجمن بندازه بیرون 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ امشب از اولِ شب همینجوری داره بارون میاد ؛ میترسم صبح که پاشدم آب منو برده باشه یه جایِ خیلی دور :164: 5 لینک به دیدگاه
parsj 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ امشبم مثل شبای دیگه چه فرقی به حال ما می کنه 1 لینک به دیدگاه
parsj 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ امشبم مثل شبای دیگه چه فرقی به حال ما داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده