goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ امشب،دیشب،یک ماه پیش روزهای بدی که نمی گذره 12 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ بعد چند مدت امشب ی کم حس راحتی و شاد بودن میکنم ... خدا کنه امشب هیچ وقت تموم نشه 12 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ امشب حالم خوبه خیلی هم خوشحالم آرزو می کنم که همه ، شب خوب و خوشی داشته باشن 13 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ خیلی وقت بود میخواستم یه کوله ارزون قیمت واسه باشگاه رفتن بخرم زیر 40-50 پیدا نمیشد. امشب اتفاقی یکی لب خیابون میفروخت خریدم. 18 میگفت 15 دادم. باور کنید همینو تو مغازه میدن 40 تومن. خیلی حال داد. 13 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ امشب تصمیم گرفتم تحت هر شرایطی همون طوری رفتار کنم که خودم می خوام :w16: 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ امشــــــــــب: خسته ام!! دلم یه تنوع اساسی میخواد یه چیزی که دلگرمم بکنه واسه ادامه دادن اما امشب فهمیــــدم خیلی تنهاتر از اونی هستم که فکرشو میکردم!!! 12 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ کم کم زلزله داشت یادمون میرفت دیروز دوباره زلزله شد امشب دوباره می ترسم زلزله بیاد..... 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ دلم خیلی تنگ شده واسه خیلیا یکی از خیلیا صباس امروز نیومد دلم تنگ شد خیلی خیلی خیلی خیلی واسش تنگ شد .... دلم سفر میخواد بعد 7 ، 8 سال کاری کن برم سفر جایی که دلم میخواد خدا یا دلم سفر میخواد 8 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ امشب از خودم راضیم!حس رضایت از خود 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ امشب باز هم بابام از خواب بیدار شد و من باز هم بیدارم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ دیشب... من که بردمش کلینیک...من که زود خودمو رسوندم خونه...من که لال شدم کل مسیر رو...من که آروم رانندگی کردم...من که همه ی کاراشو کردم....پس چرا بجز بد و بیراه چیزی نصیبم نشد؟ امشب.... باز تو پذیرایی می خوام بخوابم رو کاناپه...پتوی گلبافتی که مامان داده بهم....هوووووم عالیه... پام یه کم درد می کنه...اما خوبم کلاً... 12 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ نمیدونم با این که هیچ چیز خوشحال کننده ای در حال حاضر ندارم ولی الکی دلخوشم امشب!!!!!!!!!!!!!! 11 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ امشب بد جور حالم گرفتن دارم دیوونه میشم از چیزی که میترسیدم داره اتفاق می افته و من کاری ازدستم برنمیاد :icon_pf (34): دلم می خواد فریاد بکشم انقدر بلند گوش آسمان کر شود 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من امشب خوشحالم کلا امروز روز شانسم بود..........:hapydancsmil: دلم می خواست به همه دنیا نیرو و انرژی بدم اونم با ولت بالاااااااااااااا............:shad::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 9 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ امشب از دست خودم بشدت عصبانیم:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ امشب در ژرفای جستجوی حقیقت بودم که یادم اومد آخر هفته تحویل کار دارم 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ امشب هی تایپ می کنم و هی پاک ... 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ گاهی از همه این دنیا فقط دلت یه جای کوچیک و تنگ میخواد واسه رسیدن به آرامش.... یه قبر !! جایی که بتونی لحظه ای بدون فکر کردن به این دنیا و سختیاش چشماتو رو هم بزاری و..... من دلم یه قبر میخواد !!! 10 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ امشب سرم خیلی شغوله اما هی وسوسه می شم بیام اینجا 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ هـــوای خانـه چـه دلگیــر مـیشــود گاهــی از ایــن زمانــه دلــم سیــر میشـود گاهـی عـقـــاب تیـــز پـــر دشــت هــــای استـغـنـــا اسیـــر پنجـــهی تقــدیـــر مــیشــود گـاهــی صــدای زمــــزمــــهی عــــاشقـــانـــه آزادی فغــان و نالـــه ی شبگیـــر مـیشــود گاهی نـگــــاهِ مــردم بیـگـــانـــه در دل غـــربــت به چَشمِ خستـه ی مـن تیـر میشـود گاهـی مبر ز مــوی سپیــدم گمان به عمــر دراز جــوان ز حادثــه ای پیـــر مـیشـود گاهـی بگـو اگــر چه به جایــی نمیرسـد فــریــاد کــلام حــق دمِ شمشیـــر مـیشــود گـاهــی بـگیـــر دســت مــــرا آشـنــــای درد بـگیـــر مگو چنیـن و چنان ، دیـر می شـود گاهـی به سوی خویش مرا میکشد چه خون و چه خاک محبّـت اسـت کــه زنجیـر مـیشــود گاهــی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده